Reklama

Reklama

Roadies

(seriál)
Trailer 2
Komedie / Drama / Hudební
USA, 2016, 9 h 6 min (Minutáž: 46–66 min)

Hudba:

Lucius

Hrají:

Luke Wilson, Imogen Poots, Christina Hendricks, Keisha Castle-Hughes, Rafe Spall, Machine Gun Kelly, Peter Cambor, Jacqueline Byers, Kevin O'Grady (více)
(další profese)

Epizody(10)

Recenze (11)

kobejn 

všechny recenze uživatele

Vynikajicí seriál o bedňácích, kteří to všechno oddřou, aby jiní slízli smetanu. Crowe má na podobný filmy patent a todle byl moc pěknej a pohodovej seriál. Je hanba, že to vidělo tak málo lidí (kde sou hudební fandové?!) a že tomu pánové z Showtime zapli tipec hned po první sérii. Na druhou stranu, je supr, že to vůbec vzniklo. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Nechce se mi věřit, že je na celé databázi jen 89 muzikantů, rockových uplakánků a pábitelů, koncertních romantiků, fanoušků do bubnů, kytar, do model a do všeho, co smrdí/voní muzikantskou krví, potem a slzami, cestou čímkoli, kamkoli, kde zazní kytarový riff, který slyšet a zemřít? Hudební srdcaři od beden Roadies mají jen 89 hodnocení a 65% !!! ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

PILOT je jedním z nejnudnějších "pohledů do zákulisí", na jaký jsem doposud v bedně narazil. Fajn herci nemají kromě chaotického pobíhání po hudební back-stagei absolutně co hrát, chybí tu zajímavý dějový pilíř, scénky nic natáhne kupředu. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Pilot: Dufala som v nieco medzi Newsroom a UnReal... co uznavam, ze odo mna bolo dost naivne. Tu pre mna riesenie problemov nefungovalo ako by malo, neboli to zaujimave ani problemy ani riesenia. Ale ok, beriem tak, ze chceli predstavit postavy, este 1 epizodu tomu dam. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Důvodů, aby mě seriál zaujal bylo hned několik. Zaprvé by to měla dramedy z neokoukaného prostředí hudebního zákulisí. Zadruhé to podle obsazení rozhodně nevypadalo nějak béčkově, najde se tady pár ostřílených hereckých veteránů (Wilson nebo Guzmán) a doplní je pár mladých krásných tváří (Imogen Poots!). A konečně zatřetí to pochází z dílny Showtime a když to uspěje, mohlo by to vyrůst v podobně populární záležitost jako je Californication nebo Weeds. Ale teď už k seriálu. To, co jsem mohl prominout po pilotu (pomalu plynoucí děj bez nějakého velkého příběhu), už jsem na konci akceptovat nemohl. Mám ten pocit, že seriál nikam nesměřuje a vlastně nevím, o co tam jde a to mi zavání až nepříjemnou nudou. Fajn herci tak nemají co hrát a to je chyba... Přesto mě něco pořád drželo, abych ve sledování pokračoval. Možná to byl hudební doprovod, který je nám v průběhu seriálu servírován, protože tuhle hudbu mám rád a líbí se mi. Celkově mě to taky neusadilo do křesla tak moc, jak jsem čekal. Je to sice na nenáročná oddychovka, ale nic víc. Uvidíme, jestli Showtime zkusí ještě jeden rok. Jestli ano, tak mají co vylepšovat. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Na rozíl od některých jsem to viděl celé. Jsou tu díly, jako třeba ten poslední, co se vlečou. Ale jsou tu díly, které nemají chybu. Je to pro mne sentiment, byl jsem bedňák dva roky. Seriál je sice limonáda, ale pohladí staré jizvy. Svoboda, muzika a lidi, to je oč tu běží. 85% ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Od tohoto seriálu jsem čekal řekněme nadprůměrnou zábavu, která však neutáhne těch 9 hodin času a časem bude nudit. Opak je pravdou. Každým dílem jsem si stále víc zamilovával celou sestavu bedňáků a všech dalších pozic. Favoritkou byla jednoznačně Kelly Ann (Imogen Poots), ale postupně mne bavily i všechny další dílky skládačky. Dokonce jsem se postupně dostal i do Phila a tak jediný Puna mi příliš k srdci nepřirostl. Celou dobu jsem zvažoval 4* zvláště jak se "provalil" smysl nástupu Rege, který mi ve finále přišel kapánek děravě zprocesovaný. I tak do té celé skládačky krásně zapadl. U něj je nejlepší závěrečná scéna s během, která dokonale uzavírá úvodní běh Kelly Ann a je i super, že to končí u dveří. Nelze opomenou ani hudbu, která je zde opravdu skvělá, ač mnoho muzikantů jsem neznal, ale sem tam "prohnání Googlem" ukázalo, že se jedná o reálné muzikanty, kteří mnohdy mají opravdu jméno. A to mám rád rockovou hudbu, ale čekám že dost z těchto muzikantů je známých hlavně v USA. Chválím i skvělý střih a kameru, která vždy nastínila do jakého města kapela dorazila. To vždy okořenil úvodní "bedňácký kruh" s tunou informací něm (kdo se zde narodil, hrál a podobně). Do závěrečného dílu jsem se chtěl držet na 4*, ale opravdu tam to do sebe prostě vše zaklaplo viz zmíněný Rege, batoh, tající socha, Natalie, Pistácie, zlá manželka, poslední film... No prostě to klaplo až mi sem tam až zvlhly oči a právě proto dávám na 5z5. ()

Mimomisu 

všechny recenze uživatele

Po prvnich trech dilech hodnotit nebudu, ale zatim me to bavi, taky mozna proto, ze me bavi Cameron Crowe. Jasne, je to pozvolne a ukecane, takze ne pro kazdeho. O muziku jde vlastne az ve druhem nebo tretim planu, takze cekat od toho Almost Famous v serialove podobe je trosku naivni. Na druhou stranu z toho sala hodne feel-good atmosfera, takze i kdyz tomu moc sanci na druhou serii nedavam (ale clovek nikdy nevi v tehle pripadech), tak to stoji za zhlednuti. EDIT: dokoukano, nakonec o maly fous slabe 4 hvezdy. Pekna oddechovka, ale lepsi scenar a trochu pritlacit na pilu a mohlo to by o hodne zajimavejsi. Herce i rozpocet na to maji. ()

jasse 

všechny recenze uživatele

Není to zatím špatné. Cameron Crowe je velký nadšenec kapely Pearl Jam, a jistě vycházel ze znalosti zákulisí této kapely a její posádky. A slova jednoho zhrzeného roadies: "Pearl Jam mi dali padáka! Umýval jsem po Mikovi McCreadym pochcaný repráky, dával ho do pucu, když se poblil....schytal bych za něj i kulku...miluju Mika McCreadyho! A on mi dal padáka! Prej mu připomínám sebe v jeho předabstinenčním období!" - budou možná i pravdivá :). No uvidíme...Update: po zhlédnutí celé řady musím konstatovat, že to bylo poměrně nudné, ale takový ten šmírácký pohled do zákulisí turné byl velmi zajímavý. Ono vlastně každé turné - dle vyjádření účastníků - je vždycky šílená dennodenní nuda, vyjma pár hodin koncertu.. ()

Fifer 

všechny recenze uživatele

Kdo jiný by měl natočit seriál o roadies z rockového prostředí než autor Singles, Absolutely Famous a dokumentu o Pearl Jam? Těžko tedy někoho překvapí, že Pearl Jam si Crowe nechal hned na finální zvrat prvního dílu. Přísný kritik by řekl, že Crowe jenom vykrade a vylouhuje prvky svého slavného filmu ( hovořím o Absolutely Famous), ale já si myslím, že když to nepodělá, tak může naopak rozvést motivy (šílené groupies apod.), které lze v celovečerním snímku vždy jenom načrtnout. Jinak je potřeba vzít v úvahu fakt, že Crowe je trochu kýčar a středňoprouďák. Jistě, punkáči a skejťáci jsou všichni až moc vydisajnovaně cool, dcera lokální managera je příliš sexy - zkrátka tohle nebude syrový punkový styl, ale hollywoodský pohled na věc. Nečekejte kontroverzi. Po zhlédnutí první série musím hlásit spokojenost. Mladé kapely super (objevil jsem spoustu nové hudby), zápletka vtipná, jen je třeba překonat občasné kýčovité motivy plus předvídatelnost vztahů, kdy je vám doslova po druhém dílu jasné, kdo se s kým napáruje. Soundtrack prvního dílu: Pearl Jam, Ramones, Bob Dylan a spousta mladých kapel, které samozřejmě neznám, protože jsem stařík odkojený na Seattlu. ()

Esinti 

všechny recenze uživatele

Co k tomu říci. Vzhledem k tomu že tady ještě není popis tak: Seriál nabízí náhled do zákulisí rockové kapely. Nezaměřuje se, ale na samotné členy kapely ale bedňáky, manažery, ochranku a stalkery. V hlavních rolích jsou chlápek z absurdistánu a skejťačka před třicítkou, v roli vedlejší Bobby Sixkiller. První díl dobrý. Místy problém sledovat co se tam vlastně děje (pokud se tam teda něco dělo) ale v závěru i dojmul. Uvidíme jak s tím tvůrci naloží.... ()

Reklama

Reklama