Reklama

Reklama

Louis C.K.: Live at the Comedy Store

(pořad)
Komedie / Stand-up
USA, 2015, 65 min

Recenze (17)

H34D 

všechny recenze uživatele

Louie si po x letech nechal narůst plnovous, čímž zestárl vizuálně a mnozí už naříkají, že zestárl i duchem. Nezdá se mi. Jeho historky propírají stále tu stejnou tematiku, ovšem opět se svěžím nádechem nového úhlu pohledu. Sexuální humor, perverze, drobné fekálie, to Louiemu vždycky šlo a teď tomu není jinak, byť rozjezd je zde trošku strnulejší. U Louieho se mi vždy líbily příklady z všedního života na téma "nenáviď bližního svého". On skutečně dokáže vyprávět o kazech lidského charakteru s noblesou. 9/10 ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Jo, takhle nějak bych si to představoval, když se na to Louis C.K. vy... Zatím suverénně nejhorší z jeho zveřejněných výstupů. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Neviem, či dať štyri hviezdy, lebo louis, alebo tri, lebo louis. Ako keby ten vtip, jak keď má 47 a už môže v niečom iba pokračovať, parafrázoval celé vystúpenie. Nechcem byť zlý, ale nech sa mu v živote rýchlo niečo posere :) ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Viac menej súhlasím s ostatnými. Pôsobí to unavenejšie a už to nemá takú ucelenosť a postupnú gradáciu ako jeho predchádzajúce veci. Je vidno, že Louis C.K zažíva dobré obdobie a preto nemá veľa tých svojich typických - toto sa mi stalo WTF momentov. Ale niektoré pasáže sú tak výborne odprezentované, že som musel minimálne tri krát odísť od notebooku a poriadne sa vysmiať. Preto dávam 4 hviezdu. ()

jarkolar 

všechny recenze uživatele

Musím souhlasit s většinou, a sice že to byl nejhorší výstup tohoto borce. Pořádně jsem se zasmál jen dvakrát a nebylo to prostě ono. Některé z historek mi přišly nedotažené. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

C.K. předvádí svůj standard, což znamená záplavu kvalitních vtipů proložených pár slabšími kousky, které ale nedokáží zkazit celkový dojem ze zábavného vystoupení, které nezklame. Tento komik má za sebou několik povedenějších vystoupení s výraznějším materiálem, nicméně i tak v Comedy Store několikrát upřímně rozesměje. ()

Schuldiner 

všechny recenze uživatele

Já se bavil opět parádně... On prostě nemá hranice. Trochu zestárl, zažil nové epizody k vyprávění a já mu to žeru se vším všudy. Skvěle jsem se zasmál! Jeho sexistická, fekální, zoofilní a další ´´tvorba´´ je podaná tak, že se tomu budu smát, i kdybych nechtěl... ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo bohužel to nejslabší, co jsem od Louise C.K. viděl. Jsem rád, že zažívá lepší časy, ale jeho humor nedostatek deprese poznamenal. Možná si ty povedené vtipy nechal do Louieho, to ale nic nemění na tom, že celkově vzato je Live at the Comedy Store skoro nudný. Rádoby vtipné skřeky a laciné fóry, kvůli tomu jsem dva roky na další vystoupení nečekal. ()

m4xp4yn3 

všechny recenze uživatele

Louis Szekely si po pěti špičkových spešlech vybírá slabou chvilku. Nový materiál vykazuje syndrom zacyklení se, neochotu riskovat a opustit svůj komfortní styl. Vnucuje se mi pocit že jen mírně obměňuje svá stará schémata. Oproti minulým hodinovkám už netvoří kostru vystoupení delší monology, krátké vypointované eseje, které měly přinejmenším ambici zatřást s divákovým pohledem na probírané téma. LCK nám teď prostě jenom říká vtipy. Vtipný kousek o myších, příhoda z metra, pohled na lhaní. Nic proti, je dost komiků kteří pracují takto, ale Louiemu se prostě nepovedlo napsat a vypilovat dost dobrého materiálu. Nikam to negraduje, nemá to vrchol - místo, kde bych byl udiven originalitou. Tomu odpovídá i vlažnější odezva přítomného publika, které se sice bavilo, ale po cestě domů už každý přemýšlel o něčem jiném. ()

elimS 

všechny recenze uživatele

45% - komentář 20ti slovy: Rozjezd pomalý, vlastně i zbytek nijaký. Vyprávění příběhu utne v půlce, bez nějaké pointy. Ale...u soulože krys jsem brečel smíchy, doslova :D ()

Zizou_ 

všechny recenze uživatele

Tentokrát se Louis vrátil úplně na začátek své kariéry a natočil stand-up speciál v Comedy Storu. Jak sám na svém webu píše, tentokrát se rozhodl vrátit se do doby, kdy dělal pazvuky a byl vtipný jen tak. Chvilku mu trvá, než show nabere grády, ale jakmile je nabere, je to ten starý Louis. Došlo zde na historky o netopýrech, čarodějnici i souložících krysách. Scéna na závěr sice nebyla nejvtipnější, ale po většinu druhé poloviny speciálu tu byly výbuchy smíchu jako vždy. 80 %. ()

koci 

všechny recenze uživatele

Louie si někdy zhruba před šesti lety řekl, že každý rok zahodí veškerý svůj standup materiál a napíše úplně novou hodinu. Je to ambiciózní a obdivuhodné, ale letos poprvé ta nová hodina materiálu poněkud skřípe. Už v loňském vystoupení se nacházela nějaká ta slabší místa, ale tentokrát je to téměř celé opravdu průměr. Relativně jednoduché fórky a především překvapivě málo energie a výbušnosti v celkovém projevu... Jako by si to nejlepší nechával pro seriál. Takže fajn. ()

Reklama

Reklama