Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chemik doktor Wallbrecht z Výzkumného ústavu léčiv náhodou objeví při vývoji nového léku na srdeční choroby novou halucinogenní drogu. A protože je zadlužený, rozhodne se svůj objev zpeněžit. Prodá ji dvěma kriminálníkům, kteří drogu tajně z ústavu vynesou v hasicím přístroji. S autem, v němž ho převážejí, ale havarují, a tak se hasicí přístroj i s vrakem auta dostane do soudního skladu předmětů doličných. K tomu, aby ho získali zpět, jim má pomoci policejní technik Hartmut. Jeho spolupráci si pojistí tím, že unesou jeho dívku. (TV Nova)

(více)

Recenze (7)

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hurá Hartmut chce zbalit holku, ale fakt mu to nejde... To byla super věc i odlehčení dílu... Hurá tak nakonec "šroubovali..." a jak jim to hezky šlo... :))) "Ale ne... Ach ta láska..." :))) ()

Reklama

Rattlehead 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí díl deváté řady. Hodně prostoru tu dostal Hartmut z technického, který poněkud neobratně balí Dianu Amftovou (tedy tu, která prožila orgasmus na kole ve filmu Holky to chtěj taky). Jeden z těch hodně dobrých dílů. ()

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zrzavý technik a všeuměl Hartmut Freund tu má konečně vysněnou novou blonďatou holku Natali (Diana Amft). Akorát že oba tu skončí jako rukojmí, ale aspoň to mají trochu dobrodružné. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama