Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na důležitých křižovatkách po celém městě dochází k hromadným srážkám. Pachatel se naboural do hlavního počítače řídícího centra dopravní signalizace a přepnul všechny semafory na zelenou. Neznámý pachatel telefonuje Janovi a vyzývá ho, aby si s ním zahrál jakousi hru. Jan nic nechápe. Policie se domnívá, že by mohlo jít o pomstu. Později se ukáže, že celá akce je jen kouřová clona, která má odvrátit pozornost policie od pokusu o loupež zabaveného heroinu skladovaného v policejních kasárnách. (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to tak - dávám nějaké epizodě 7. série, kterou jako celek moc nemusím, 5 hvězdiček. Jenže jinak to nejde. Tento díl jsem měl hodně rád i v mládí. Akce je tu skvělá (především bouračky), Raoul W. Heimrich nikdy nezklame. Příběh je přitažený za vlasy, ale je to alespoň něco zábavného a originálního (tedy v rámci seriálu...zápletka trošku připomíná třetí Smrtonosnou past - hon na kočku a na myš maskovaný jako pomsta, který je ve skutečnosti krycím manévrem pro loupež). Po těch laciných kriminálkách z 6. série je takovýto díl příjemný svěží vítr. Záporáci jsou slabší, ale úplná bída to není. Prostě nenáročná zábava. Pořád se tu něco děje, takže člověk nemá čas vnímat, že tu vedle Semira pobíhá německý Leoš Mareš. Sakra, já to musím napsat: i když už to není stará dobrá Kobra 11 (končí pro mě 6. sérií), tento díl se z mého pohledu může směle zařadit k těm nejlepším. Je to neskutečně zábavná jízda. A o to jde. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Záporák sa rozhodne využiť semafory na oejbanie cajtov aby čmajzol drogy. Skvelý nápad s jedným zvratom, kde * strhávam za to, že v podstate tu máme iba jednu kobrácku akčnú scénu a aj tá nie je práve najlepšia. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama