Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na dálnici je zastřelen řidič kurýrní služby, který veze spěšný balíček do klenotnictví Becker. Jeho majitel je ve vězení, před několika měsíci byl odsouzen na doživotí za vraždu své manželky a pokus o pojišťovací podvod. Beckerova dcera Anja věří, že její otec je nevinný. Muž z vraždy manželky obviňuje svého zetě. (TV Nova)

Recenze (4)

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další nemastný díl 6. série, který nepřináší nic moc zajímavého nebo nového. Celé je to zapomenutelné a zaměnitelné s obdobnými díly. Prostě průměrná detektivka, u níž opět není těžké uhodnout padoucha. Pořád se tu v komentářích oháním zkorumpovanými policajty a mafiány, přitom jsem úplně zapomněl na třetí typ opakujícího se kobráckého záporáka - zlotřilého právníka. To není spoiler, to se dá snadno odvodit (navíc to v této sérii není první díl s tímto typem zloducha). Tři hvězdičky dávám alespoň za solidní akci. ()

Reklama

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podarená epizóda kde síce dej nie je nejak premakaný, ale rozhodne je dobrý, trošku síce sklame akčná časť ale vynahradí to dovolenkový ošiaľ Semíra a záverečná riešenie ktoré ja používam každé leto. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama