Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Banda zabijáků zaútočí na auto Petera Schmidta, svědka, který vypovídal proti mafii. Když se jeho auto převrátí, pokládají ho za mrtvého, jeho syna Roberta, ukrytého vzadu pod dekou, si nevšimnou. Oba jsou odvezeni do nemocnice, kde se je mafiáni pokusí znovu zabít. Malého Roberta se ujmou Semir a Tom a schovají ho do bytu Andrey. Tam si ho však vyzvedne falešný policista. Tom a Semir se při pátrání po zmizelém chlapci musí utkat s agenty mafie v policejním sboru. (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vcelku dobrý díl. Rozjezd je slabší, ale příběh je zajímavý, je tu pár hezkých interakcí mezi postavami (Tom - chlapec, Semir - Andrea, Tom a Semir v jedné posteli) a finále epizody na pile se hodně povedlo. Za každý díl, který nekončí automobilovou honičkou s výbuchem, jsem v této fázi seriálu rád. Každopádně tu máme další epizodu se zkorumpovaným policistou. Jupí, to je tak originální. Vůbec jsme to neměli v pilotu k této sérii a vůbec to ještě neuvidíme stokrát. I když je pravdou, že v tomto dílu je ten zlý polda alespoň trochu charismatický. Bohužel se na scénu dostává až téměř na konci epizody, takže toho nestihne moc předvést. Bonusové body dávám za to, že o generickém mafiánském bossovi se tu jen mluví, v epizodě se neobjevuje, takže jsme ušetřeni "klasických" scén z mafiánova sídla, kterak rozdává rozkazy svým poskokům. Tady přeskočili už rovnou k těm poskokům. Takže máme o jednoho zapomenutelného mafiána méně. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • V této epizodě zazní skladby „I Can See Clearly Now“ od Johnnyho Nashe, „Walk On The Wild Side“ od Lou Reeda, „Open Your Eyes“ od Guano Apes a „Bamboléo“ od Gipsy Kings. (Frantisek.Fu)

Reklama

Reklama