Reklama

Reklama

Okupovaná kolonie - Série 1

(série)
USA, 2016, 7 h 9 min (Minutáž: 41–50 min)

Hrají:

Josh Holloway, Sarah Wayne Callies, Peter Jacobson, Amanda Righetti, Tory Kittles, Paul Guilfoyle, Jason Butler Harner, Deidrie Henry, Jacob Vargas (více)
(další profese)

Epizody(10)

Recenze (6)

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Něco úplně jiného, než jsem čekal. Pouštěl jsem si sci-fi, dostal jsem kriminálku v naznačeném sci-fi prostředí. Jenže ta kriminálka vůbec nefunguje. Většinu dílů tu není téměř žádný posun v příběhu, herci tu jsou sice fajn (známější seriálové herce by jeden pohledal), ale jejich vztahy by neměly být ve sci-fi seriálu odehrávající se během invaze mimozemšťanů tím nejdůležitějším. ()

jfaba 

všechny recenze uživatele

1. díl - nuda, 2. díl - nuda, 3. díl - nuda, 4. díl - nuda, 5. díl - no něco se tu děje, 6. díl asi už seriál začal... Zajímavější pro mě byla Žena za pultem. Celou dobu jen naznačování a nechání diváka ať si příběh určí sám, a sám se taky rozhodne komu fandit. Fajn, proč ne? Proč potom všechno prozradí během jednoho dílu ve druhé sérii v 1. dílu? A pak to jde opět podle stejné šablony. Jako v seriálu Lost. Nikdo o nikom nic neví a jen když se tvůrcům chce, a s postavou se rozloučíme, tak se všechno dozvíme. "Hezký" seriál. A ta symbolika s vlajkou, co má ukázat okupanty... Jako v The Man in the High Castle. Nevím jestli byla větší nuda v 1. sérii nebo v druhé. A tu jsem nedokoukal. Edit 8.12.: Nejsem hrdina a sérii jsem dokoukal. No nic moc. Díl 9, 10, 11, 12 celkem ušly, ale 13. díl, tak to byla katastrofa. Definitivně Network uzavřel vrátka skrz zeď tak, že se na 3. sérii dívat nebudu. Ať to LA vyhladí i s Hollowayem a s celou jeho rodinou. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu nadnesene stvorhviezdie. Odsypa to, obcas je to prilis naivne, avsak dej napreduje pomerne svizne, a "sci-fi cast" je servirovana velmi opatrne. A tak vnimate len akusi cast ludstva a jeho "resistance" proti tajomnym "okupantom". Objektivne tak 60%. Zrejme siahnem i po druhej serii, som zvedavy, ci sa to bude uberat odvaznejsim smerom. ()

vobrn 

všechny recenze uživatele

Skvělá idea na scifi, průměrné zpravování do takové soap opery. Nejhůř (ne)hraje Sarah Wayne Callies. ()

Galerie (153)

Reklama

Reklama