Reklama

Reklama

Okupovaná kolonie - Série 3

(série)
Trailer
USA, 2018, 9 h 2 min (Minutáž: 40–43 min)

Hrají:

Josh Holloway, Sarah Wayne Callies, Peter Jacobson, Alex Neustaedter, Isabella Crovetti, Jacob Buster, Tory Kittles, Brenda Bakke, Heather Doerksen (více)
(další profese)

Epizody(13)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Seattle experiment" mi prisiel zaujimavy, hoci obcas svojimi "preletmi" a "uletmi" chaoticky. Kazdopadne stale som sa bavil a niektore epizody su ozaj prepracovane, napadite a odvazne. Obcas rodinna vztahovka tiez pokrivkava. Ako celok som vsak dufal k nejaky ten closure a uzavretie linii. Na zaver ich vsak opat velmi vela rozohrali. A podrzte sa, nakoniec predsa len uvidite "tych druhych" a v spravny cas, co sa pocita. :) 68% ()

JamesXY 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kromě poloviny, kde to poněkud znudnělo, dobré. Tedy pokud by to nebyla poslední série, která skončila cliffhangerem. A pokud by finálový díl nebyl tak neskutečně nudný a téměř na nic neodpovídající... ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvod třetí sezóny byl s přehledem to nejzajímavější, co mi Colony přineslo. Konečně jsem tehdy dostal TO, kvůli čemu seriál sleduji a doufal jsem, že zbytek série (a celého seriálu) půjde ve stejných stopách. bohužel v momentě, kdy se Bowmanovci dostali do Seattleu, šel seriál už úplně do kytek a z těch se nevyhrabal ani na konci. Sice jsme dostali ochutat (chápej kamerou rozmazeného) nového mimozemšťana (vlastně jediného ze seriálu), ale naprosto chápu, že byl seriál odstřelen. ()

Galerie (176)

Reklama

Reklama