Reklama

Reklama

Okupovaná kolonie

(seriál)
  • USA Colony
Trailer
USA, (2016–2018), 25 h 16 min (Minutáž: 40–50 min)

Hrají:

Josh Holloway, Sarah Wayne Callies, Tory Kittles, Amanda Righetti, Paul Guilfoyle, Peter Jacobson, Mary-Bonner Baker, Kathryn Morris, Kim Rhodes (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(36)

Obsahy(1)

Příběh dramatu Colony se odehrává v nedaleké budoucnosti v Los Angeles. Město se nyní nachází ve státě, který silou okupují vetřelci. Někteří lidé si zvolili, že budou spolupracovat s místními autoritami a budou těžit z nově nastoleného pořádku co nejvíce. Jiní se rozhodli přidat se k rebelům a tím pádem i pociťovat následky. (Zdroj: http://www.serialzone.cz/) (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele noriaki k tomuto seriálu (1)

Okupovaná kolonie (2016) 

Na konci prvního dílu titulky položily sugestivní otázku "Co bych dělal na místě hlavních postav?", a po první řadě je moje odpověď stále stejná. Nemám dost informací. Seriál udržuje zájem laciným, ale účinným způsobem. O reáliích světa neříká téměř nic a tak nezbývá, než si souvislosti domýšlet a doufat, že se konečně objeví epizoda, která nabídne alespoň nějaké odpovědi. Bohužel první série je stěží průměrná a nemá čím dalším zaujmout. Vše je nedotažené, atmosféra rozbředlá a i když se postavy neustále ujišťují, jak je okupace brutální režim, tak si lidé ve srovnání s Generálním Gouvernementem nežijí až tak špatně. Scenáristé se drží hodně zkrátka a seriál tím trpí. Druhá série naštěstí výrazně přidala na kvalitě a napětí. A ta třetí se jí minimálně vyrovnala. Příběh se elegantně vypořádal s pastí neustálého zvyšování sázek a reálie světa konečně začínají dávat smysl. Bohužel třetí série je také poslední. Přešlapování na místě a tápání ve tmě seriálu zlomilo vaz. ()

Reklama

Reklama