Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratři Horst a Werner Weihmannovi společně přepadli banku. Ukořistili pytel plný peněz a záhadný černý kufřík. V tom je několikanásobně vyšší suma než v samotném pytli. Tom a Semir se díky starému sázkovému kupónu z koňských dostihů a dalším indiciím ze stejného milieu brzy dostávají na stopu zločincům. Profesionální zabiják je však rychlejší a Wernera zastřelí. Jeho Bratr Horst přísahá pomstu. Rozhodující boj se odehraje na idylickém místě, v blízkosti venkovské usedlosti obou bratrů - u velkého jezera se sportovním centrem. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opäť podarená epizódka i keď je pravda, že mafiózy nepôsobili nejak extra nebezpečne, a  za to * dole, čo však chválim je drsná pasca na člne a scéna ja Králik zrafe toho snajpera zo skútrom. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na 4. řadě se mi líbí, že tu pořád ještě máme větší důraz na charaktery postav jednotlivých příběhů (zločince, oběti atd.). Semir s Tomem jsou tak trochu v pozadí, ale nevadí mi to, když je to kvůli hlubšímu vykreslení epizodních postav. Bratři, kteří přepadli banku, jsou celkem sympatičtí a toho pomalejšího vám bude líto. Hlavní záporák dílu (dědek golfista) je ovšem mizerný. To je přesně ten archetyp záporáka z pozdějších sérií Kobry 11 - chladný mafián se svým henchmanem. Od nějaké 6. série je takový padouch v každém druhém díle. Vím, že za to tato epizoda ze 4. řady nemůže, ale mě tento typ záporáků prostě nebaví. Jsou nezapamatovatelní a jeden jako druhý. Epizoda jako celek není úplně špatná, ale je to podprůměr. ()

Reklama

Galerie (3)

Reklama

Reklama