Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Toro (Mario Casas) sa rozhodne, že urobí ešte jednu poslednú špinavú prácičku spolu so svojimi dvoma staršími bratmi pre svojho krvilačného bossa Rafaela Romana Garciu (José Sacristán), ku ktorému chová úctu a rešpekt a dokonca ho považuje i za svojho druhého otca. Avšak lúpež dopadne tragicky a jeden z bratov zahynie. Zatiaľ, čo si Toro odpykáva trest vo väzení, jeho druhý starší brat Jose Lopez (Luis Tosar) okradne dona Romana o veľkú sumu peňazí, čím sa dostane do obrovského problému. Lopezovou jedinou záchranou bude jeho mladší brat, s ktorým ale päť rokov nebol v kontakte. (sochoking)

(více)

Videa (14)

Trailer 2

Recenze (16)

emma53 

všechny recenze uživatele

Ale proč ne. Žádná vysloveně pecka to není, ale nuda také ne a Mario hrál Tora jak o život, ale oni všichni. kluci španělský nejsou žádná párátka, když přijde na věc, takže sekerka při vyřizování účtů je celkem maličkost mezi ostatními pomstoidními situacemi. Škoda těch aut, ale jejich jízda byla parádní, to zase ano. A za tu hezkou architekturu a super vizuál si to tu čtyřku zaslouží. Roman měl zajímavě šitou košili na míru, to se musí nechat. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Nemastný,neslaný film,který si jede naprosto stejnou cestou jako dalších sto.Kdyby tu nehrál skvělý Tosar,který tu nahodí i pár správných keců do placu,tak tu kromě snad dvou honiček,který nebyly zrovna bůhví co,spíše průměr.To je vlastně naprosto celý film,který se drží jak klíště všeho zažitého,bohužel nepřidává zhola nic zajímavého.Kdybych vzal jednu perličku,tak je to určitě hod daleký nožem do jedný ženský,která šla pro víno:) To bylo tak hrozně blbý,až si to pamatuju nejvíc z celého filmu.Někoho trkne vizuál filmu,mě opět jen Tosar,nezajímavá story,lechčí napětí,slušný skok z hotelového komplexu,kudla a tím to vadne.Čekal jsem o mnoho více,než Toro čistič a velkej brácha. ()

Reklama

poppy75 

všechny recenze uživatele

tento film ma najvacsie plus v nadhernej vizualnej stranke...esencia spanielskej povahy,v ziadnom pripade by som neporovnavala s americkymi filmami tejto tematiky...scenar sice obohrany,ale vsetko ostane to vyvazilo...na to,kolko nasilia a krvi obsahuje,je to velmi poeticke...a take skvele uvodne titulky ako tu len tak lahko nenajdete... ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Španělé letos místo mysteriózních thrillerů zabrousili do Krimi/Akčňáku a i tahle poloha jim sedí. Příběh sice není příliš originální, klasika někdo dluží mafiánovi peníze a nemá je jak splatit, jdou po něm tedy Gorily. Hlavní hrdina Toro je správně drsný a umí se rvát, Luis Tosar je známá Španělská hvězda, ale příliš prostoru zde neměl. Ve filmu jsou spíše naháněčky s auty až v samotném závěru dojde na zúčtování s noži či přestřelka s brokovnicí, ale kouká se na to hezky, film má dobré tempo a slušně dokáže napnout. 75% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Klasika. Ex-kriminálník, co seká latinu, je nucen ještě jednou do akce, aby zachránil rodinu. Španělé tento omletý motiv ničím neinovovali, ale přeci jenom je to v jejich podání větší zábava, než ve většině podobně laděných zámořských béček. jednak je to hodně solidním obsazením a druhak brutalitou, která v tomto případě nepůsobí prvoplánově, ale tak nějak přirozeně, dá-li se to tak říct. Nic, nad čím by člověk jásal, ale za solidní jednohubku se to dá určitě považovat. 70% ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach po celom Španielsku, predovšetkým však v mestách Almería, Málaga a Torremolinos. (MikaelSVK)

Související novinky

Žánrovkám se ve Španělsku stále daří

Žánrovkám se ve Španělsku stále daří

01.02.2015

Žánrové kinematografii se i minulý rok ve Španělsku velmi dařilo jak komerčně, tak kriticky. Kriminálky El Niño a La Isla Mínima patří mezi nejoceňovanější a nejnavštěvovanější domácí tituly roku… (více)

Reklama

Reklama