Reklama

Reklama

13 Cameras

  • USA Slumlord (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mladý pár sa nasťahuje do nového domu, aby sa tu pred príchodom ich potomka na svet udomácnil. Z ich nového príbytku majú perfektný pocit, ktorý kazí len jeden detail. Tým je nechutný a mrzutý domovník, ktorý sa tvári, ako keby o dom vôbec nejavil záujem. V skutočnosti je však tento dom najdôležitejšou súčasťou jeho života a jeho nájomníkov sa snaží spoznať do najmenšieho detailu. Využíva však k tomu veľmi nezvyčajné metódy, ktoré mu pomáhajú naplniť jeho zvrátené túžby... (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (16)

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem víc než jen vztahovku mladých manželů, do jejichž se vetřou další ehm jedinci. Zvědavých úchyláků je bohužel všude víc jak dost a potenciál myšlenky zůstal nevyužit. Krom prvního úderu kladiva (muhehe) a posledního záběru celého filmu. Mimochodem manžel byl stejně slizkej jak ústřední majonézovej úchyl. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Páreček pitomců k pohledání: Hloupá těhotná husa, jejíž nanervylezoucí hloupost je toho druhu, že si ji už po prvních několika větách přejete vidět vykuchanou na dně bazénu. Své životní poslání vrchovatě naplnila svou graviditou na kterou je enormně pyšná, kterou žije a o které neustále žvaní. Nic jiného v hlavě nemá. Její ocáskovitý manžílek poslušně vylepšuje hnízdečko pro budoucí mládě a zároveň ještě nepravděpodobně... ale to už bych spoileroval. Každopádně úchylný páchnoucí zpocený olezlý šmírák pan domácí s dementním výrazem a chůzí i skřeky lidoopa se mi v porovnání s těmihle dvěma odpornými kreaturami jevil jako vyložený sympaťák, bavil mě a držel jsem mu palce, aby svým nájemníkům pořádně zatopil. Už jen kvůli téhle libové figuře musím dát čtvrtou, takoví epesní magoři se hned tak nevidí ani ve filmu. Naprosto nevěrohodný scénář s absurdním koncem pak považuju ne za mínus ale naopak za plus, protože celý děj mi tak přišel ještě mnohem oddechovější a zábavnější. Nejlepší okamžik: Lekačka v padesáté minutě, kterou jsem si pouštěl několikrát za sebou a chlámal se u ní na celé kolo. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Další z řady podprůměrných hororů. Voyerská hororová story s naprosto jednoduchým příběhem. Kdo by čekal gore efekty, tak tady jste na špatné adrese. Nebýt pana domácího (u kterýho je hned z prvního záběru jasný, že to bude pořádnej pošuk ) asi by tenhle film nestál ani za řeč. Kamera je sice celkem obstojná, zvuk taky celkem ušel, ale chybí mi tam naprostá absence krve, téměř nulová atmosféra a primitivní a nudící děj. Jediný co se V. Zarcoff(ovi) povedlo 100% byl výběr záporáka. A to je málo na to abych dal 3 hvězdy. ()

Reklama

Reklama