Reklama

Reklama

Epizody(25)

Obsahy(1)

Trio nejlepších kamarádů - CJ, Fenwick a Crispo - se rozhodne vyždímat co nejvíc ze svých posledních dvou let na základní škole. Postupují podle seznamu 100 věcí, které prostě musí stihnout a chytají se každé příležitosti pořádně si to užít. (Viacom)

Recenze (8)

hygienik 

všechny recenze uživatele

Byl to největší jek v dějinách naší školy :) Na to, že seriál je o tom, o čom bolo už milón seriálov a filmov pred ním, je nápaditý a vtipný. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Neskutečně stupidní seriál o 3 děckách (2 kluci a jedna holka),kteří se na střední nudí a vymýšlejí různé prkotiny co podniknou. Do toho si ta holka v zhruba 15 letech hraje pořád s panenkou jeden z těch kluků (černoch) si hraje na největšího inteligenta na světě (tomu se podřízuje i většina dílů) a druhý si hraje na Casanovu a pořád ho balí jedna blondýna,která jakoby zdrhla z přehlídkového mola. Dále hrají zhruba cca 15 letý tlusťoch s fixou namalovaným knírem (asi to mělo být vtipné) a jejich poradce, ke kterému si každý díl chodí stěžovat až je to trapné. 20 procent za zhruba 1 díl z 10,který je vtipný. ()

JackBurda odpad!

všechny recenze uživatele

Chci k týhle sračce neěco víc napsat, ale brácha (DannyBurino) už všechno napsal. Z postav je jedinej dobrej ten poradce, ostatní banda naprostejch koko*ů. Hold exituje i větší hovadina než takovej Henry Danger nebo Marvin Marvin. ()

Fin_429 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak takhle hluboko filmová tvorba klesla. Fuj! Herecké výkony nechutné a neuvěřitelné. Daleko nejhorší herecký výkon tam dělá ale ten blonďák. Horší seriál jsem ani neviděl. Daleko horší seriál než dokonce She Hulk. Ble to byl výtvor. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 4/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 3/10 ... Didaktický potenciál: 4/10 ... Celkový dojem: 4/10. Tento seriál nevyužil svůj potenciál, některé epizody mohly být lepší, pokud by tvůrci zvolili vhodnější formu. ()

DannyBurino odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál je ubohost nad ubohostí, jednoduše řečeno, je to sračka a pokud někdo říká opak tak ten člověk vám lže. Je to ubohá napodobenina Big time rush, ale ironicky snažit se porovnat tenhle seriál s Big time rush je jak porovnávat coca colu s levnou napodobeninou coli za deset korun. Doufám že tenhle seriál skončí v černé zóně, protože je to jeden ubohý vtip za druhým. ()

Martin29 odpad!

všechny recenze uživatele

Parta dětí se třeba rozhodne, že si najde nejlepší kamarádku a bude to některá z nejméně oblíbených. Podobné a ještě horší díly se objevují v tomto seriálu. Celkově to nemá co nabídnout a nudí to nezachrání to ani herci, kteří za moc nestojí, ale zas hrají více než ty pseudohvězdy z Big Time Rush ()

vicvixx odpad!

všechny recenze uživatele

Když něco dělá hlavní hrdina, stojí za ním spolužáci, a čumí jak dementi. To je tak vcelku asi vše, co o tomto potřebujete vědět. ()

Reklama

Reklama