Reklama

Reklama

Ten Jim

  • Velká Británie Just Jim
Trailer

Obsahy(1)

Sedmnáctiletého Jima si nikdo nevšímá, a tak žije ve velšském městečku jako samotář. To se změní, když se do vedlejšího domu nastěhuje Dean, největší frajer z celé Ameriky, který si vezme Jima pod křídla. Jenže Dean skrývá temné tajemství. Jimův život nestojí za nic. Jeho nejlepší přítel Michael se teď kamarádí s místními oblíbenci a Jimovým jediným společníkem je jeho pes. Tvrdne ve svém velšském městečku, kde se nikdy nic vzrušujícího neděje... Dokud se ovšem do vedlejšího domu nenastěhuje záhadný Američan Dean. Dean je starší, pohledný kluk a v Jimových očích je to ten největší frajer, jakého kdy potkal. Jim nemůže uvěřit svému štěstí. Dean mu nabídne přátelství, pomůže mu získat dívku jeho srdce a Jim se brzy stane nejoblíbenějším chlapcem ze školy. Když však vyjde najevo, že Dean skrývá temné tajemství, musí se Jim sám sebe ptát, zda za to jeho nově nabytá popularita opravdu stojí. (Cinemax)

(více)

Recenze (6)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ten Jim se tváří divně a ještě k tomu divnej je. Film se tváří normální, ale ve skutečnosti je divnej. Určitě se jedná o zajímavé drama, které je spíše psychologického rázu, než komedií. Ale jelikož mi nesedla ani jedna postava a transformace Jima byla vysloveně na přes držku, jsem nakonec rád, že to film uhrál alespoň na ty tři hvězdy. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Teen příběh, který balancuje mezi humorem a temnotou. Kamera je výborná, ale příběh nějak ztrácí dech. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Jakoby ten Dean, který se odkudsi vynoří, aby hlavnímu hrdinovi pomohl změnit se ze zakřiknutého podivína na frajera, ani nebyl reálná postava. Spíš pubertální hrdinovo alter-ego, které mu ukáže cestu, jak se vymanit ze slupky otloukánka, aby později zjistil, že je to cesta do pekel. ____ Příběh je ale nudný, řídký, velmi nesmyslný a celkově nesympatický. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Pomalý lehce symbolický film, v němž není vždy jasné, co je skutečnost a co není. 1) 24letý Welšan Craig Roberts si napsal scénář (debutant), snímek zrežíroval (debutant) a hrál v něm titulní roli. Zaujala mě jeho pěkná postava a zajímavý obličej. Rovněž 30letý Emile Hirsch (americký soused Dean) nebyl k zahození. 2) Don´t be yourself. Be cool! ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 3/10 ... Vizuální stránka: 2/10 ... Soundtrack: 2/10 ... Didaktický potenciál: 0/10 ... Celkový dojem: 2/10. ()

Reklama

Reklama