Reklama

Reklama

Žena

  • Švédsko The Wife (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Za každým úspěšným mužem stojí skvělá žena – a vy teď máte tu čest ji poznat. Joan Castlemanová (Glenn Closeová) je oddaná, prudce inteligentní a stále velmi půvabná kráska, zkrátka dokonalá manželka. Čtyřicet let strávila ve stínu svého charismatického manžela Joeho (Jonathan Pryce), jehož hvězdné spisovatelské kariéře obětovala svůj talent, sny i ambice. Celou tu dobu s humorem a grácií sobě vlastní přehlížela jeho nevěry a výmluvy na "umění". Díky tomu je však jejich manželství plné životních kompromisů. Teď se Joe chystá převzít Nobelovu cenu za svou uznávanou a plodnou tvorbu. A Joan se náhle ocitá na pokraji zhroucení. Stanout tváří v tvář největší oběti svého života a tajemství manželova úspěchu bude pro Joan jako rána z milosti. (Cinemax)

(více)

Galerie (181)

Související novinky

91. ročník Oscarů vyhlášen

91. ročník Oscarů vyhlášen

25.02.2019

V noci ze 24. na 25. února 2019 byly vyhlášeny 91. ceny americké Akademie filmových umění a věd. Od roku 2002 se udílí v Dolby Theatre, a letos tomu nebylo jinak. Jedna výrazná věc se ale přeci jen… (více)

76. Zlaté Glóby – výsledky

76. Zlaté Glóby – výsledky

07.01.2019

Prestižní 76. Zlaté Glóby, udílené asociací zahraničních novinářů v Hollywoodu, byly vyhlášené první lednovou neděli z hotelu Beverly Hilton v Kalifornii. Předávání cen moderovala dvojice herců… (více)

Reklama

Reklama