Reklama

Reklama

Krystal

  • USA Krystal
Trailer 1

Obsahy(1)

Komediální drama pojednává o jižanském mladíkovi jménem Taylor Ogburn, který má zvláštní srdeční chorobu. Kvůli této nemoci nemůže jít na vysokou, natož pít, brát drogy nebo si jakkoli užívat života. Když potká ženu svých snů - bývalou šlapku, striptérku, feťačku a alkoholičku s šestnáctiletým synem na vozíku - předstírá, že je vyléčený alkoholik, aby získal její sympatie. Není divu, že má Taylorova rodina proti jeho zalíbení v této svůdné a nepředvídatelné ženě námitky. Prohřešky z minulosti berou mladou lásku útokem a komplikují život všem zúčastněným. Aby měl aspoň nepatrnou šanci spatřit světlo na konci tunelu, Taylor musí čelit vlastním démonům, naučit se žít beze strachu a konečně se stát mužem. (Cinemax)

(více)

Recenze (11)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Satan to rušil. Jinak, ale tři looseři co chtějí být štastný. Jo každýmu to přeju, jen ty filmy jsou fajn když je tam víc originality. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Když Robinson předstírá, že má starou duši, je to zábavná jízda. Dawson je jako femme fatale snažící se udržet démony minulosti za dveřmi také skvělá. Macy si však mohl odpustit nadpřirozené prvky, které ve finále nemají žádné opodstatnění. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Komédia by mohla fungovať, keby tam dali reálnejší a tým aj sympatickejší pár. Neviem komu má byť sympatická romanca 18-ročného mladíka s 40-ročnou mulatkou s postihnutým synom. Možno tak Erikovi Hodálovi bratislavského protestanského Bilingválneho gymnázia C. S. Lewisa, ktorý hrá na FB formu, ale inak tajne masturbuje nad granny pornom. No a Felicity Huffman si zaslúči za svoj trojminútový výkon ocenenie najhoršia herečka tisícročia. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Krystal působí jako kdyby režisér vzal tři různé scénáře a náhodně z nich něco vybral. A k tomu přidal nezáživné dialogy o životě. Hvězdu navíc dávám za ty zábavné proslovy svépomocné skupiny anonymních alkoholiků. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Suchopárná lehce intelektuálská story by byla zajímavější, kdyby se držela více nad věcí. 1) Důvod, proč jsem si film pustil, byl 22letý Nick Robinson (Taylor). 2) Dále tu jsou 27letý Grant Gustin (Taylerův bratr Campbell), 21letý Jacob Latimore (Bobby na vozíčku) a 37letý Tip Harris či jinak T.I. (Willie, partner černošky Krystal). 3) Vychází mi to na tři hvězdičky za Robinsona a chvílemi přece jen docela chytré dialogy. ()

Reesam 

všechny recenze uživatele

Tohle je prostě bláznivá komedie s úžasným Nickem, u které jsem se místy fakt zasmála od srdce. Parádní soundtrack, skvělej Tay Tay v podání Nicka, a scéna setkání rodiny absolutně nemá chybu. Jediné co, tak je to místy fakt natahované úplně zbytečně, a zobrazení Satana si taky scénaristé mohli odpustit. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Hodnotenie dosť priemerné, ale film prekvapivo vydarený. Sympatické (a zároveň netypické) postavy, dobré dialógy, bez zbytočných klišé, dokonca sa tam relatívne často objavili aj úsmevné scény s dôvtipom (to vždy ocením). Nick Robinson a Rosario Dawson bola skutočne pôsobivá dvojica, a ani chvíľu mi nešli na nervy (to je tiež u mňa úspech). Jediné, čo sa mi na tomto filme fakt nepáčilo, boli tie trápne diabolské prízraky, ktoré sa tu sem tam zjavovali. Myslím, že tento symbolizmus sa dal azda vyjadriť aj nejakou menej otravnou formou. Ale inak dosť nadpriemer, až sa čudujem tým nízkym hodnoteniam. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Môže byť, ale mohlo by viac originality. Príbeh je predvidatelny, postavy chaotické ako keby sa všetci zbláznili. 5/10 ()

dalziel 

všechny recenze uživatele

Režijný počin Jerry Lundegaarda pôsobi celkom roztomilo až na tie fantasy prvky s temným pánom, ktoré si William mohol fakt odpustiť.Ale inak u mňa dobrý. ()

IvonaK 

všechny recenze uživatele

Celkem nuda. Beeing Charlie bylo lepší. Tohle je užvaněný film a z těch jejich keců jsem akorát utahaná. ()

Reklama

Reklama