Reklama

Reklama

Baskets

(seriál)
Trailer
USA, (2016–2019), 16 h 5 min (Minutáž: 21–30 min)

Režie:

Jonathan Krisel

Hrají:

Zach Galifianakis, Tom Proctor, Martha Kelly, Salvator Xuereb, Miles Anderson, Liana Mendoza, Heather Olt, Louie Anderson, Ernest Adams, Kato Kaelin (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(40)

Obsahy(1)

Zach Galifianakis si střihne roli Chipa Basketse, chlapíka ve středním věku, který netouží po ničem jiném, než se stát profesionálním klaunem. Rozhodne se studovat tu neprestižnější klaunskou školu v Paříži, jenže tato stáž dopadne fiaskem. Chip se svého snu však nehodlá jen tak vzdát. A tak přijímá práci klauna v rodeu. Tento komediální seriál o tom, kam až je schopný člověk dojít, aby si splnil i ten nejbizarnější sen, mají na svědomí Louis C.K. a Jonathan Krisel. (geklon)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (9)

Fifer 

všechny recenze uživatele

Baví mě to. Ten vliv Louise C.K. je tam zřetelnej. Zatím je to skvělá úchylárna o totálních loserech na americkém zapadákově. Jedinou vadou je fakt, že vtipy jsou sice slušný, ale neobjevilo se nic, co by mě vyloženě dostalo do kolen. A taky seriál občas zabrousí do vod klasického klišé. Shánění peněz pro ženu, která ho potom samozřejmě nakope do zadku- nudné a předvídatelné. Zachovo herectví mi sedí, taktéž jeho kamarádka z pojišťovny je dobrá. ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Chip Baskets je snílek, který chce svoje sny žít naplno. Sny o tom být klaunem. A když naplno, tak na prestižní škole klaunů v Paříži. I kdyby měl potom po zbytek života vystupovat na nejzaplivanějším rodeu. Nesnáším klauny. Vždycky to tak bylo, nejspíš to tak vždycky to tak bude, a Baskets na tom nic nezmění. Ten potenciál by tady byl, dramedy z dílny FX totiž není vyloženě odpadovou záležitostí. Chvílemi umně balancuje na hraně tragédie a komedie, a optimistická maminka Christine (v podání zřejmě zaslouženě cenami ověnčeného Louieho Andersona) i velice monotónní a suchá kamarádka Martha dobře pobaví (občas dokonce rozesmějou!), a člověk ani nemá problém s nimi sympatizovat, žel bohu jsou obě dvě pouhými přihrávačkami v one man show Zacha Galifianakise, který hraje nejenom Chipa, ale i jeho dvojče Dalea (Chip & Dale, got it? haha). A ten, nutno podotknout, tragicky selhává v obou úlohách. V té, ve které má být za nesnesitelné hovado, působí jako přehrávající plochá karikatura, a v té, ve které velice očividně má být za sympatického losera, je zase jenom za to nesnesitelné hovado. Je až paradoxní, že vysněný Galifianakisův projekt by o poznání lépe fungoval bez něj. ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

S01: Nic tak smutnýho už dlouho nebyla taková sranda. Čekejte dalšího z Galifianakise podivínů (navíc ve dvojroli), ten (ne)humor nesedne všem, ale mně se jako nevšední komedie líbilo a s chutí jsem díval na každý díl. Jádrem jsou asociální, tragický a mimózní postavy, iracionální chování a wtf spontánní situace. Louie Anderson jako Mrs. Baskets naprosto kraluje a kolikrát mně mega rozesmál. Jestli tam to kouzlo chytnete, pak stačí dva tři díly dostat se na správnou vlnu a užijete si to komplet. 85% / S02: Aniž bych čekal pokračování, druhá sezona přišla a byla zhruba stejně kouzelná. Chip jde trochu stranou a do čela se definitivně posouvá matka, což vzhledem k její/ jeho charisma absolutně neva. Sranda je to komplet, veselých momentů v jejich životech však po málu a o to víc je pak člověk hltá. 85% ()

kockodan 

všechny recenze uživatele

Úžasný seriál. Zach Galifianakis exceluje jako scénárista i jako herec/komik/clown. Deadpan sidekick insurance officer Heather a Chipova matka geniálně ztvárněná Louie Andersonem prostě dokonale baví i dojímají na 100%. Ubohých 68% zde jen ukazuje na to jak je ČSFD v hodnocení tristní a totálně mimo, a jaký buran igorantský je český divák. Věřím, že všichni co dali od odpadu ke dvěma hvezdičkám dodnes do zblbnutí žerou Friends a Beverly Hills 90210! ()

Spooner

všechny recenze uživatele

Pilot:První dojmy z očekávané komediální novinky jsou spíše rozpačité. Populární vousáč si seriál sice krade pro sebe a potenciál na netradiční podívanou tu vzhledem k námětu pořád je. Záleží však na tom, jak rychle scenáristé uchopí svůj tvůrčí styl a usadí svoji humornou složku, jež dosud vyznívá dosti roztříštěně. Tvůrci totiž spoléhají zejména na absurdní humor a scény záměrně balancující na hraně trapnosti, který mi zatím příliš nesedí. Na druhou stranu, Baskets je jedním z těch případů, který kvůli svému specifickému stylu rozhodně nesedne každému a známá hláška “sto lidí, sto chutí“ na něj sedne dokonale. Možná vám tedy tento kousek hned od počátku sedne daleko více, než mé maličkosti. 60% ()

Galerie (96)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama