Reklama

Reklama

Pěšky po Evropě

(seriál)
  • Česko Turistické stezky v Evropě (více)

Série(2) / Epizody(10)

Obsahy(1)

Známý cestovatel a autor knih o cestování Bradley Mayhew se vydává na pěší túru Evropou. Chce poznat své kořeny a kořeny evropské kultury. Vydejte se spolu s ním po pobřeží Cornwallu, sárskou pěší stezkou či na Krétu... Pěší túry se staly novým evropským trendem. Jsou ekologické. Prospívají zdraví. A jsou zážitkem, který můžete sdílet. Množství těch, kteří se pěším túrám s radostí a gustem věnují, se v Německu, Holandsku a Velké Británii během několika posledních let zdvojnásobilo. Pětidílný dokumentární seriál Pěšky po Evropě vybírá nejkrásnější, nejlepší a nejzajímavější trasy v různých koutech Evropy - Cornwall, Německo, Španělsko, Francie či Kréta. Díky leteckým záběrům (cineflexové záběry krajiny z helikoptéry) vám neunikne nic z epické krásy okolní krajiny ani při pohledu z tepla domova. K tomu připočtěte poutavé příběhy o místních zajímavostech: starých vesnicích, klášterech, hradech, zámcích, hospodách i vinicích. Nechybějí dokonce ani kulinářské tipy nebo umělecké zážitky. (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

subic 

všechny recenze uživatele

Nemastný, neslaný Američan Bradley Mayhew v německém dokumentu chodí pěšky s batohem po Evropě a pak že o tom napíše knihu. Potká tam místní, pokecá s nimi. Je to takový seriál na pohodu. Kdyby měli stejný nápad hoši z Discovery nebo z bohaté BBC, tak by to vypadalo určitě ještě velkolepěji. ()

Reklama

Attta 

všechny recenze uživatele

Netuším proč tu někteří dávají tak nízká hodnocení zrovna u cestopisného dokumentu, který divákovi servíruje přímé a nezkreslené info z tak úžasných evropských lokací. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama