Reklama

Reklama

Já se z tebe zblázním, Susano

  • Mexiko Me estás matando Susana (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Eligio (Gael García Bernal), charizmatický herec zbožňující zábavu, se jednoho rána probudí a zjistí, že ho jeho žena Susana (Verónica Echeguiová) beze slova opustila. Hledá ji všude možně a snaží se pochopit proč. Neochvějná jistota, že mezi nimi bylo vše naprosto dokonalé, se začne vytrácet poté, co vyzpovídá každého, kdo by o ní mohl něco vědět. Po několika měsících Eligio zjistí, že jeho žena odjela na spisovatelský workshop do Iowy. Eligio prodá své auto a odletí z rodného Mexika za ní. Od chvíle, kdy vystoupí z letadla v univerzitním městě na americkém středozápadě, se cítí jako ryba na suchu. Všechno se ještě zhorší, když malý, tmavý a upovídaný Eligio zjistí, že Susana chodí s vysokým a pohledným básníkem Slawomirem (Björn Hlynur Haraldsson). (Cinemax)

(více)

Recenze (5)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Lehce zábavně o jednom vztahu. 1) 38letého herce (jindy též produkčního, scenáristu, režiséra či zpěváka) Gaela Garcíu Bernala (herec Elígio) mám rád jako osobnost a líbí se mi i jeho tělo. 2) Jeho Susanu jako představitelku rozmarného ženského "nevím, co chci, ale nedám pokoj, dokud to nedostanu" bych nakopal do prdele, i kdyby měla sebehezčí mužské pohlavní znaky (jakože nemá). 3) Film byl vyroben podle titulků v roce 2015. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Typická „ani s tebou , ani bez teba“ záležitosť s prekrásnou V. Echegui. Ale viac v tom nehľadajte. Osobné hodnotenie: 66% (**) ()

Reklama

Reklama