Reklama

Reklama

V českém znění hráli

(studentský film)
všechny plakáty

Recenze (5)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tvůrcům pochvalu minimálně za tu váhavost, kterou do vás vštěpí - je to dokument o dabingu nebo o klukovi, který za něj a jeho kvality bojuje i v době, kdy na český dabing (a dabing obecně) většina lidí nadává? Samozřejmě to mohlo být lepší, vždycky to může být lepší, přesto z toho dokumentu cítím, že v něm je přesně to, co chtěla tvůrkyně říct. Jsem člověk, kterému dabing nijak nevadí, dokáže ocenit (někdejší?) nesmírné kvality českého dabingu a nemá problém koukat na dabovaný film. Zároveň si uvědomuje jeho upadání (na čehož pravděpodobný původ je v dokumentu odkazováno několikrát). Plus k tomu ten nezpochybnitelný bonus. Podobné pořady vám k hlasu přidají obličej, leta posloucháte "V českém znění Nikola Votočková" a pak zjistíte, jak sympatická a hezká paní to je. Držím palce. ()

Ištván87 

všechny recenze uživatele

Za téma pět hvězdiček, za formu tak přinejlepším dvě. Necháme to na pět. Příště by to chtělo sehnat více dabérů a lépe to natočit. Téma je to sice důležité, ale chce to zabrat. Nicméně i snaha se cení. ()

PanTumnus 

všechny recenze uživatele

po už asi 150miliontém zhlédnutí, musím dát tři hvězdičky. ale jako spolutvůrce nemůžu dát méně (ani nechci), protože vím jak pekelné tohle natáčení bylo, v jakých podmínkach se točilo a jak to na nás celé působilo. (psychicky i fyzicky) přesto bych tímto komentářem rád poděkoval paní votočkové a panu brouskovi. za ochotu a magdalence za to že do toho šla. ()

Reklama

Reklama