Reklama

Reklama

Recenze (2)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Na to, že je to "jen další" gangsterka z Londýna, je v tomhle případu trochu vidět, že to točil někdo, kdo umí udělat film a snaží se o to, aby to bylo napínavé, aby to bylo zajímavé, a to i bez toho, aby to bylo naturalisticky drsné, i když ani to by mi nevadilo. Tyhle filmy mě nikdy nebudou moc bavit, ale tenhle je minimálně průměrný. ()

Marielka 

všechny recenze uživatele

Dala jsem 5 hvězdiček, a to hlavně kvůli sympatickým postavám. Na druhou stranu se však nekonal žádný mnou očekávaný zvrat, což teď zpětně nevím, jestli je úplně dobře. Vlastně žádný zvrat se nekonal, přesto nějak trvám na svém hodnocení. Příběh Deeho (Gregg Sulkin) mě prostě bavil. Možná i proto, že mám toho herce ráda. Také jsem byla zvědavá na Meghan Markle, která mě svým výkonem i rolí potěšila. Celkově si myslím, že obsah děje je dost nečekaný. Někteří ho přijmou kladně a někteří se možná budou trochu nudit... ()

Reklama

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Film sa "inšpiruje" a odkazuje na narastajúcu vlnu tzv. "smash and grab" krádeží v Londýne. (Real Tom Hardy)
  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v Londýne. Interiéry sa natáčali v štúdiách v Budapešti. Scény z pláži sú z Malty. Natáčalo sa aj na londýnskom sídlisku Barbican Estate, kde už Skepta (tu stvárnil Leona) natáčal svoj ikonický videoklip Shutdown (2015). (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama