Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh Amy Petersonové (Meghan Markle), dívky z malého města. Jejím snem je stát se uznávanou novinářkou. Odmítá práci v blízkosti domova a přijme pozici v Chicagu, která ji novinářskou práci umožní. O sedm let později se Amy cítí v práci ztracena a stále není schopna vtěsnat se do světa svého přítele, který je převážně o oslavách a francouzském jídle. Načasování se zdá jako ideální pro návrat domů, Má napsat příběh vztahující se ke svátku 4. července a jejich rodinný podnik je k tomu jako stvořený. Navíc zjistí, že její bývalý přítel Hank (Christopher Jacot) zůstal v rodném městě a má právě před svatbou... (TV JOJ)

(více)

Recenze (5)

youtrevis 

všechny recenze uživatele

Jeden z lepších TV filmov, dalo sa naňho v pohode pozerať. Celý film a vtiahol do príbehu, aj keď to bolo už dávne klišé. ()

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

No film jak kokot. Len kvôli tajomstvu zdravých vlasov Megan Markle som to pozeral, ale môžem povedať, že Hallmark išiel na istotu. ODPAD! ()

wdc 

všechny recenze uživatele

Na můj vkus příliš mnoho nadšení a štěstí, které mi přišlo nedostatečně uvěřitelné. Ale může se líbit někomu, kdo je rád nadšený a oslavuje a nevadí mu/jí, když je něco na oko. Romantická linka opět působí trochu hraně, hlavně v případě herce, hlavní herečka Meghan Markle je OK. Jednou stačilo. ()

Kaylar 

všechny recenze uživatele

Film, obsahující všechny atributy, které si lze představit pro naplnění pojmu "romantický". Bohužel jeho děj je velice předvídatelný a diváka snad nemůže nic překvapit. Happy end samozřejmě zaručen. ()

Reklama

Reklama