Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bůh existuje. Žije v Bruselu. A je to pěkně nesnesitelný morous, který nosí ponožky do pantoflí a celé dny tráví vymýšlením absurdních zákonů a znepříjemňuje lidem život. Je to trochu jiný příběh, protože tenhle Bůh má kromě syna Ježíše ještě manželku a malou dceru, která ho nemůže vystát a jednoho dne pošle na truc všem lidem na světě SMS s datem jejich smrti. Co se asi stane, když se někdo dozví, že mu do konce života zbývá měsíc, nebo naopak 62 let? (Aerofilms)

(více)

Recenze (389)

kekebreke 

všechny recenze uživatele

Začátek se zdál být slibný. Dobrý a neokoukaný nápad s boží rodinkou. Ale pak už to stálo za starou bačkoru. Infantilní snímek, který nudil, ač stopáž není až zase nijak dlouhá, stejně jsem se u toho kroutil a nebylo to hemoroidama. ()

sefer 

všechny recenze uživatele

Každý si vybere, cp je mu nejbližší. Zasmál jsem se a přemýšlel ještě týden, co ten sobec vlastně byl zač. ()

Emil69 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si říkal ..,,sakra co to ten scénárista při psaní hulil za matroš ,, ?? Je to ujetý , ujetý, ujetý s tou gorilou jsem to nepochopil vůbec je to jako kdyby si na ni animátoři koupili licenci a aby ji nějak zužitkovali, tak si řekli tak ji tam vrazíme taky .o)) Ale i při vší té absurditě to tak nějak funguje celé dohromady, film chce sice dát nějaké poselství ale je lepší jen koukat a moc o tom nepřemýšlet asi jsem už moc starej nebo rozmazlenej nebo snad i blbej ? Nevím... ()

eexDon 

všechny recenze uživatele

Für mich - 65%, - /magorské a to jakože opravdu hodně, velice moc, spíš to občas vypadalo, že je tu zastřešující myšlenka - co se stane, když lidi dostanou zprávu, kdy umřou a pak jsou na to nabalený jednotlivý scény a situace, co dohromady spíš vypadaly dost nesourodě/, + /hudba šla a občas nějaký ten vtípek/, hodnocení - zajímavá myšlenka, občas nějaký ten vtip, dobrá hudba, ale magořina, co ke konci byla ještě větší magořina, cáklé, cáklejší, nejcáklejší, čekal jsem teda víc, moc mi to nesedlo ()

Beginek87 

všechny recenze uživatele

Trailer byl bombastickej a extrémně nutně jsem to potřeboval vidět. Akorát to má klasickej problém, se kterým se setkává mnoho filmů. Ve filmu totiž nic víc nebylo .... ani za mák. A to bylo fakt málo. Takže nápad dobrej, ale nepříliš dotaženej ...... jedinej skutečnej sekerník tam byl Ježíš ;) ()

vinson003 

všechny recenze uživatele

Děj se nějak tak táhne, dnešní doba plná blockbusterů tomuto filmu nepřeje...nicméně hodně jsem se pobavil, z Boha udělali naštvaného dědka, který neumí přejít bosou nohou ani po řece, což mě trochu zklamalo, tato linka nebyla moc vyřešená...ale u pár věcí jsem vybuchl smíchy, takže komedie se vším všudy..s větším než malým množstvím poetiky, hlavně sexuální maniak byl fajn...pokud jste alespoň trochu nábožensky založení, do toho... ()

daniel.dobi 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem narazil na film s nějakou hlubší a zrajici myšlenkou uvnitř. Byť jsem měl na začátku prvních pár minut velmi rozporuplné pocity. Začal jsem hltat slovo po slovu a nechal se užírat celkovou neutuchající poezii a reziserovim smyslem pro humor a představou světa. ()

Ondrejekj 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem si říkal že to je kdo ví jaká blbost. To není pravda. Film je hodně k zamyšlení nad svým životem doporučuji :) ()

Tempter 

všechny recenze uživatele

Koukněte na todle děvušky, mohlo by se vám to líbit. Kbyby Frantíci nežrali pořád žáby, nebyli všichni komunisti a neválčili 100 let s Německem s bláhovou myšlenkou, že můžou vyhrát, tak by to mohli být docela fajn lidi... :-D ()

Kaylar 

všechny recenze uživatele

Svěží a neotřelý evropský kousek, který umně propojuje veselé se smutným, romantické tóny s těmi černočernými a prostřednictvím tak trochu jinak zobrazeného světa divákovi umožňuje na necelé dvě hodinky uniknout ze stereotypů, které naše skutečné životy někdy až příliš ovládají. Doporučuji milovníkům evropských filmů v tom dobrém slova smyslu. ()

pupidup 

všechny recenze uživatele

Úplně mě to přikovalo k televizi... Prostě super myšlenka a naprosto nápaditý a dobře napsaný scénář, spousta momentů k zamyšlení. Na rozdíl od některých zde jsem se vůbec nenudila... Jen jsem si ty obrazy užívala..asi mi to dobře sedlo. Takové filmy se často netoci... tahle věc utkví v hlavě! ()

bambiz 

všechny recenze uživatele

Už dlouho mi film nevyčaroval úsměv, který přetrvával i dlouho po jeho skončení. Scénáristické i režisérské vychytávky, jedna radost:) Když si na to teď vzpomínám, měním 4 hvězdy na 5. ()

alkaba 

všechny recenze uživatele

Opravdu příjemný a hezký film, ale až na poslední čtvrtinu.. Bohužel zase se v tom odrazila agitka multikulti a LGBT loby. Chtěl jsem dát 4 hvězdy, ale ten konec 2 hvězdy ubral.. Můj názor, nenutím. ()

Brain32 

všechny recenze uživatele

Mám rád alternativní filmy, ALE tohle se mi fakt netrefilo do noty.. Rozhodně řadím do TOP 5 největších pičovin co jsem kdy viděl a ty hodnocení ostatních (i od uživatelů s kterými se na 90% shodnu) fakt nechápu. ()

Související novinky

Zlaté glóby 2016 - nominace

Zlaté glóby 2016 - nominace

10.12.2015

Pokud nesledujete zahraniční filmové dění, o lesbickém dramatu Carol zřejmě slyšíte poprvé. Právě tenhle film ale vévodí letošním nominacím na Zlaté glóby, a to s pěti důležitými zářezy. Carol bude… (více)

18. Festival francouzského filmu

18. Festival francouzského filmu

10.11.2015

18. ročník Festivalu francouzského filmu proběhne v Praze (18.-25.11.), Brně, Českých Budějovicích a Ostravě (19.-25.11.) a Hradci Králové (23.-29.11.). Festival uvede dvanáct předpremiérových titulů… (více)

Bitva cizojazyčných filmů začíná

Bitva cizojazyčných filmů začíná

25.10.2015

Poslední měsíce filmového roku vždy patří hlavně oscarové líhni. Americké snímky se předhání v tom, kdo urve nejvíc pozornosti, to samé ale dělají i celovečeráky ze zbytku světa, které touží po… (více)

Reklama

Reklama