Reklama

Reklama

The Walking Deceased

  • USA Walking with the Dead (neoficiální název)
Trailer 1

Obsahy(1)

Když se policista Lincoln (Dave Sheridan) probudí v nemocnici a zjistí, že je uprostřed zombie apokalypsy, udělá vše pro to, aby zachránil svoji rodinu. I za cenu obětování Twitteru. Bláznivá komedie prošpikovaná vtipnými hláškami je celovečerním filmovým debutem režiséra Scotta Dowa. (kill-tec)

Recenze (21)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

V hororovej paródii The Walking Deceased sa stretáme so skupinou žijúcich ludí, ktorá sa snaží prežiť vo svete poznačenom zombie apokalypsou. - Ozajstný fanúšik moderného hororu by mal túto komédiu vidieť, pretože v nej spozná to, aké su jeho znalosti v oblasti moderného Zombie subžánru. Z toho, čo som spoznal, tento horor paroduje The Walking Dead, The Crazies, Diary of the Dead, 28 Days Later, Warm Bodies, Zombieland, Dawn of the Dead a Shaun of the Dead, takže si myslím, že mám v modernom Zombie subžánri celkom dobrý prehlad. Aj keď sa snaha nedá poprieť, v tomto horore funguje velmi málo vecí. Technická stránka je katastrofálna a vyniká hlavne podradná kamera. Herecké výkony sú na bode mrazu a gore je prispôsobené len digitálne. Masky Zombie tiež nepôsobia vôbec slušne a celé je to také strašne laxné. Napriek tomu však hodnotím celkom vysoko, pretože som sa bavil, aj keď humor a vtipy nie sú takmer vôbec vtipné. Vtipný mi prišiel hlavne kontext. Tento žáner však milujem a taktiež mám rád, keď si z neho niekto dokáže urobiť srandu bez toho, aby ho znesvätil. + herec z Scary Movie, The Devil's Rejects, A Haunted House a A Haunted House 2 + herec z Kill or Be Killed ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Hlúpa paródia na úspešný seriál "The Walking Dead", navyše seknutá motívom z "Warm Bodies". Celkovo je to však (ne)kvalitatívne iba na úrovni bežných zombie hororových komédií, ktorých je už dávno viac než by bolo zdravé. Takže sa zase raz len recykluje 100 krát videné. A navyše mi to pripadalo skôr trápne než zábavné. Slabá 2ka. ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Příšerný, nevtipný, nekoukatelný. Možná je to u mě zaviněno částečně faktem, že seriál neznám. Holt nejsem šik a trendy a většina současných seriálů mi nic neříká, ale to nic nemění na tom, že tohle je katastrofa. No vydržel jsem to bez přetáčení, tak za svou osobní statečnost dávám aspoň 5% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Čakal som niečo lepšie. Vzhľadom na to, že som videl skoro všetky snímky, ktoré tento film paroduje, som počítal s lepšou srandou. Humorne slabé, takmer bez hlášok, málo zaujímavé a miestami aj dosť trápne. Hlavný problém vidím v scenári, s ktorým si autor evidentne nedal veľa práce. Chýbala tomu aj humorná iskra a sympatickejšie, lepšie hrajúce postavy, tak ako tomu bolo napr. v Zombielande. 40/100 ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Moc se mi ani nechce vzpomínat, jak dlouho jsem se na tuhle parodii těšil. Seriál je totiž luxusní a sérii od série lepší, takže jsem měl očekávání nastavena poměrně vysoko. Pokud se pokoušíte něco parodovat, tak by to mělo určitě z toho něčeho vycházet. Kdyby tady nebyly dvě klíčové postavy a Rickův fešný šerifský oblek, tak by divák snad ani nepoznal, oč se má jednat. Se seriálem to má společného opravdu velmi málo a jako bonus k většímu utrpení je přidáno i mnoho naprosto nesmyslných postav a dalších prvků, které se seriálem ani vzdáleně nesouvisejí. Tahle parodie byla evidentně šmrncnuta ještě něčím dalším, pro mě neznámým, takže je dost možné, že jsem hromadu vtipů nepobral právě díky své neznalosti předloh. Nicméně, to co vycházelo z Walking Dead byla nevtipná kokotina za další. Úsměvné momenty zvládne každý divák sečíst na prstech jedné ruky a ani zdaleka nevyužije všechny prsty. Přičtěte si k tomu naprosto nezajímavě debilní příběh a těch zdejších 33 % snadno pochopíte. Osobně budu muset přispět odpadem. ()

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele

Komédiu The Walking Deceased som si pozrel zo zvedavosti kvôli seriálu The Walking Dead, no nie som si istý, či je v tomto prípade označenie "komédia" úplne na mieste. Počas celého filmu som sa pousmial asi štyrikrát (pozor, pousmiať sa neznamená zasmiať sa!) a to aj tak iba pri scénach, ktoré boli práve z pôvodného seriálu. Herci sa možno snažili, no práve ich snaha, či už o zosmiešnenie alebo odľahčenie seriálu podľa mňa celý film najviac potopila. Scenár sám o sebe tiež nemá vôbec žiadnu logiku a pri niektorých scénach som naozaj krútil hlavou, no nemal som na to, aby som ich pretočil. Celý film pomaly, ale isto, od začiatku až po koniec stráca na svojej kvalite (ak vôbec nejakou kvalitou oplýval) a ja môžem poradiť jedine takto: Ak ste fanúšikom The Walking Dead, toto určite nepozerajte, je to zbytočná strata času, ktorá má síce veľmi blízko k odpadu!, ale za tých zopár úsmevných momentov, si zaslúži aspoň 1*. V recenzii už viac nemôžem pokračovať a svoju náladu si idem zlepšiť tak, že si pustím skutočný The Walking Dead... ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Parodie, na kterou jsem se podíval ze zvědavosti jakožto fanoušek walking dead. Celkově jde bohužel jen o podprůměrný film, který sice není přeplněný jedním laciným vtipem za druhým, ovšem vtipných momentů tu není moc a spočítáte je na prstech jedné ruky. Nejlepší byly asi narážky na filmy svůdné zombie a Mrtví a neklidní. Pro mě 40%. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ale jo, sem tam se nějaký vtip povedl, ale není to zrovna ono. Prostě klasická parodie, která bere něco směšného z ostatních filmů, dává je do rádoby ještě směšnějších situací, až jsou z toho nakonec kraviny. Blbější použití fekálního humoru jako v tomhle filmu jsem snad ještě neviděl, nemluvě o trapnosti jednotlivých postav. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

O poznání lepší než trailer, ale pořád jalový. Některý fóry se povedly a parkrát jsem se zasmál, ale tempo má tahle zombie komedie mrtvolný. Ha ha. A na podobný úrovni je tu většina fórů. ()

Agent006 odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad, bez jakejchkoliv debat a váhání (a bez dokoukání; zlatý doby Scary Movie, kdy parodie ještě trochu dávaly smysl). ()

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Jsou tři kategorie nevtipných vtipů. První je taková, že se sice danému vtipu nezasmějete, nicméně si jste vědomi, že prostě jen není váším šálkem kávy a ostatní diváci se u něj budou i za břicho popadat. Druhá je ta, když si (krom toho, že se nezasmějete) říkáte: "To si fakt ten tvůrce myslí, že se téhle ubohosti bude někdo smát?". No a pak je ta úplně nejhorší kategorie: Koukáte na nějakou scénu a máte obrovské problémy poznat, jestli už nějaký vtip proběhl. Po scéně s holou prdelí i s koulema jsem začal proklikávat vpřed (což bylo už v prvních deseti minutách). Čím víc jsem se u těch nevtipů cítil trapněji, tím víc se zkracovaly prodlevy mezi rychloposuvy. Ubožárna, trapnost a zoufalost. Ti blbouni by si měli nastudovat perly žánru, aby pochopili, jak se dělá vtip. ()

dragon94 

všechny recenze uživatele

Tak mám zhlédnuto. Pár vtipů se povedlo, ale celkově je to takovej průměr. Spousta věcí tu vyzní vtipně jen, když se o to vy sami snažíte. A ten příběh taky není žádná sláva. V podstatě první půl hodina slibovala hodně, ale pak se zasekli na farmě a už z ní nevylezli. Což možná byl i záměr vzhledem k tomu jak probíhala druhá série a jak všichni nadávají na farmu. Na druhou stranu si film neodpustil pár opravdu velmi trefných komentářů, které každého fanouška the walking dead nebo warm bodies potěší. Obzvláště to s těma polštářema bylo sakra trefný. Celkově hodnotím 2*. 45% ()

GameboyNES 

všechny recenze uživatele

škoda mno, mělo to docela potenciál, dobrej začátek, parodie na otravnýho Ricka a karla ušla. Další postavy z filmů Zombiland, Soumrak mrtvích atd, už za moc nestáli. ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem od této parodie moc, ale že to bude až tak slabé to jsem opravdu nečekal. Je zde smíchány postavy z walking dead a zombieland a také odkazy na ostatní zombie snímky. Vtipné hlášky mi ve většině případu vtipné nepřišli, herecké výkony byly také slabé, jen Carl byl fajný. Příběhově snímek také nemá co extra nabídnout, takže za mě jasné zklamání a film nemohu doporučit. Velká škoda. Hodnocení: 22/100. ()

moviefan4 

všechny recenze uživatele

Pár vydarených vtipov nezachráni cely film, to si režisér tohoto filmu mohol uvedomiť. Vyhol by sa tým stvoreniu nudnej záležitosti ktorá mňa osobne skôr nudila ako zabávala. Ak by tých pár vydarených vtipov bolo spravené ako skeč na YT dopadlo by to omnoho lepšie. A teraz už k samotnému hodnoteniu. Mne osobne film aj cez krátku stopáž prišiel nudný a zdĺhavý, o to sa postarali zlí herci, nudný dej a vela trápnych momentov. Kamera nebola tiež nič moc a kills už vôbec nie. Za mňa dosť odfláknuté a zbytočné. ()

PatrikP4 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem málo, nemám z toho nic... Za dvě hodiny si to asi nebudu už pamatovat... Některé scény byly dobré a zasmál jsem se, není to jen na Walking Dead parodie ale i na Zombieland a jestli jsem si všiml tak něco málo i na Z Nation či Soumrak mrtvých... Jedna hvězda za to že jsem se občas zasmál a druhá za závěrečné scény z natačení, které vždy ocením , aspoň je vidět že to byla zábava... ()

Monellito 

všechny recenze uživatele

Ale jo ale jo ale jo. Dalo se to. Jako kazda parodie to nema hlavu patu, ale pro fandy zombie zanru to koukatelny je. Dalo se z toho bohuzel vytezit o kapku vic. ()

D3NJI odpad!

všechny recenze uživatele

Jakožto velký fanda TWD jsem se nebránil kouknout se na parodii. Ovšem hned od začátku jsem se cítil jako blbec. Hlášky otřesný, děj nic moc, postavy nesympatický. Ještě před půlkou jsem to vypl. Pokud jste fanoušci TWD, nekoukejte se. ()

Reklama

Reklama