Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andrea, sekretářka dálniční stráže, a Semir jedou společně do práce. V rádiu slyší šokující zprávu o masové sebevraždě příslušníků sekty, která si říká Děti slunce. Nezávisle na sobě, v Indii a Austrálii, vždy přesně ve dvanáct hodin místního času, si zmanipulovaní věřící vzali život v domnění, že se blíží konec světa. (TV Nova)

Recenze (6)

mosem 

všechny recenze uživatele

Popisovat desítky nelogičností asi nemá smysl. Je jich tolik, že komentář by byl dlouhý. Nicméně Kobra 11 je kultovní seriál, a tak se na něj člověk dívá, a přemýšlí jestli se jim smát nebo sáhnout po ovladači a vypnout jej. Nicméně, seriál jako kulisa k rotopedu dobrá, takže 2 hvězdy. ()

Reklama

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Kdo nás může zadržet? NIKDO!" Zas jeden krásně stupidní díl. Tohle je vážně blbý, ale i neskutečně zábavný. Zápletka je přitažená za vlasy, záporáci krásně přehrávají a opakují si svou mantru i při střílení na policajty...no prostě guilty pleasure. Tento díl si pamatuji od začátku do konce, je nezapomenutelný. Odpustím mu všechno, i debilní momenty, jako je například ten, kdy Semir nedokáže ze střechy auta trefit řidiče pod sebou (a řidič zas jeho, i když ho má přímo nad hlavou). Nebo když zásahová jednotka vystřelí desítky kulek, a přitom nedokáže trefit jednoho chlápka u stodoly. Objektivně to na 5 hvězdiček není, v žádném případě to není tak kvalitní díl jako třeba "Uhoď", ale je to šílená jízda, u které se vždy perfektně pobavím. Proto nemůžu jinak. Navíc honička s vrchním Nektoriánem je fakt dobrá. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Opět se objevuje registrační značka OHV-AB 503, která se objevila už v epizodě Generální zkouška (1997), tentokrát na malém voze (patrně Suzuki Salto) jedoucím za plaťákem v úvodu epizody. (marcel5)
  • V úvodu epizody Porsche 928 na dálnici přeskočí most a dopadne zpět na kola. Při natáčení se ale vůz přetočil a dopadl na střechu. Tato nepovedená scéna byla později použita ve filmu Der Clown - Feindschaft (1998). (Frantisek.Fu)
  • Při nalezení objektu s Dětmi slunce je celá střecha šedá. Při skoku Semira (Erdogan Atalay) je část střechy z překližky. Semir z vrtulníku skáče spíše na ty překližky, než na kupoli. Je to vidět hned ve dvou záběrech. (marcel5)

Reklama

Reklama