Reklama

Reklama

Kobra 11 - Série 2 (1997) (série)


Dětské starosti (S02E10)

(epizoda)

Obsahy(1)

Andrého bývalá přítelkyně Kim se na policistu obrací s prosbou o pomoc. Její matka Sonja žije s jistým mužem, který podle ní vede dvojí život a Sonju podvádí. Policistům se skutečně podaří zjistit, že Sam udržuje podivné vztahy s Meffertem. Unikne jim však, že Meffertův synovec Tony oba tajně sleduje a přišel i na spojení mezi Samem a Sonjou. Ta všechna varování nebere na vědomí a dál se chová, jako by se nic nedělo. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak předkupník je ve skutečnosti policista v utajení... Jinak ten konec byl divnej, super gangster jen s jedním člověkem a navíc samozřejmě na konec to nepřežije ()

Reklama

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V dětství jsem tento díl nemusel, přišel mi extrémně nudný, přitom to vůbec není pravda. Je sice takový "nekobrácký", ale napětí mu nechybí. Příběh je předvídatelný, ale není vyloženě blbý. Navíc tato epizoda ukazuje Andrého jako správného chlapa (o to víc bolí to, co s ním provedli v 18. sérii). Rozhodně se nejedná o reprezentativní díl Kobry 11 a v žádném případě to není legendární epizoda, ale příjemně mě takhle po letech překvapila, v paměti jsem ji měl jako jeden z nejhorších dílů seriálu, což se při posledním zhlédnutí vyvrátilo. P. S. V obsahu epizody je drobná chybička, která dělá z chudáka Andrého pedofila :-) ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Po počáteční přestřelce s policisty odjíždí žlutý Mercedes a David odhazuje granáty. První a druhý granát je odhozen na stejné místo, přitom po prvním granátu by místo bylo zničené. (marcel5)

Reklama

Reklama