Reklama

Reklama

VOD (1)

Studentka čtvrtého ročníku střední školy zcela propadla online hře vadí – nevadí, ve které anonymní společenství „pozorovatelů" začíná manipulovat každý její tah. (Freeman Ent.)

Diskuze

Milky.

Milky. (hodnocení, recenze)

Někdo mi to jen tak pustit bez průvodního komentáře a titulků tak mu řeknu "Z které série Black Mirror ten prodloužený díl byl?"

qxkamo

qxkamo (hodnocení, recenze)

Tento kusok sa da ponat z dvoch pohladov. Bud len ako tinedzerske zobrazenie modernej doby, co vidi podla mna vacsina (ako tak citam komentare a diskusie). Z tohto pohladu by som s hodnotenim pendloval medzi 1-2*. No a ten druhy pohlad je prave to, na co asi chcel autor poukazat, co vsak ta vacsina nechape a tym je to, ze aka generacia nam aj nasim pricinenim vyrastla (vid rozne realne kusky na youtube), kde z nudy sa podujmu urobit akukolvek volovinu. Za tu facku davam 4*. BTW, dost mi to pripomina serial Black Mirror :).

Rayen1

Rayen1 (hodnocení, recenze)

Tak tohle je krásnej případ toho, jak se dá dobrej nápad utopit v pubertální omáčce alá romatický filmy pro puberťáky do šestnácti let... chtěl bych si přečíst knihu, ale bojím se, že bude stejně hloupá jako film... četl to někdo? Už několikrát se mi potvrdilo (třeba u Warm bodies), že kniha byla lepší než film. Ne vždycky to je ale pravda, třeba Forrest Gump je rozhodně lepší film než kniha (knižní Gump mi prostě nesedl...), takže otázka zní: Jaká je kniha? Lepší, horší nebo stejná jako film? Díky za odpověď!

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

Jak tahle vykradena tupa sracka muze mit vic nez skvely novy Ben Hur to nechapu. zdejsi curaci se asi uz synergicky spojili v jednu obrovskou negramotnou curaci vaginu.

Lucasion

Lucasion (hodnocení, recenze)

Dave Franco tam má absolutně nevhodnou bundu!!!! Nelíbí se mi ani trochu :-D

Příspěvek byl smazán administrátorem.

martin1m2

martin1m2 (hodnocení, recenze)

Mňa to oslovilo, zbožňujem Emmu Roberts ... Na film sa teším a určite naň pôjdem do kina :)

na příspěvěk reagoval ingi

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

warv

ano ale v této hře dostaneš zaplaceno za píčoviny které děláš.. 

schválně kolik dostane za tu vraždu. :)

Matixed

Matixed (hodnocení, recenze)

Po shlédnutí traileru mám pocit, že je jedním z těch, které vyzradí celý film. Doporučuji na něj nekoukat.

Uživatel Matixed smazal svůj příspěvek.

joker30

joker30 (hodnocení, recenze)

Trailer mi trochu pripomenul Hru s M. Douglasom, len modernejšie, no uvidíme...

Reklama

Reklama