Reklama

Reklama

VOD (1)

Studentka čtvrtého ročníku střední školy zcela propadla online hře vadí – nevadí, ve které anonymní společenství „pozorovatelů" začíná manipulovat každý její tah. (Freeman Ent.)

Recenze (450)

solisoli 

všechny recenze uživatele

Písať tu komentár pre 12 ročných teenagerov je pomerne zložitá záležitosť, aby ich ego a mentálnosť neboli urazené v pokrokovom myslení v internetových znalostiach, kedy sú už teraz presvedčení, že o tom je ich budúci svet. Keď tým ďaleko nad 12, vymývajú mozog TV producenti, tak tých do 12, moderný a responzívny web. ()

blazma 

všechny recenze uživatele

taková lehce mysteriózní oddychovka. Emma Roberts i Dave Franco zvládli role v pohodě, je to vtipný ale né trapný. Výzvy vypadají nebezpečně, ale zvladatelně i v reálném světě. Tím samozřejmě nechci říct ať to lidi zkouší. To finále, jak vytvoří past na tvůrce je takovej, nemastný neslaný. Nějak jsem necítil to finální uspokojení... mnohem lepší by bylo kdyby prostě nebyl happy ending. ()

PunyHumanNo2 

všechny recenze uživatele

13 Game sayawng po Hollywoodsku? The Game? Varování před kyberšikanou, falešným hraním zástupné reality na sociálních sítích, či alespoň honěním Pokémonů na iPhonu? Ale kdeže, tvůrci se rozhodli předložit teen story o dvou hrdličkách čelících anonymnímu davu zlých internetů. U hip teenagerů se tak trochu počítá s nedostatkem finanční hotovosti a zdravého rozumu, a jak si snadněji vydělat prachy, než exhibicionistickým dováděním před kamerou iPhonu? Ukažte prdelku, sežerte psí konzervu, namažte si na ferdu Nutellu a $$$ se už sypou. Inu, i ti lepší z nás se nechají zlákat třpytivým pozlátkem života celebrit a vidinou rychlého zisku. Beztak díky difuzi odpovědnosti můžete svést své chování na Anonymous diváky v maskách Guye Fawkese. A s iPhony. Archetypální obsazení: Hodná a nudná protagonistka, se kterou se má publikum snadno ztotožnit. Tajemný boreček alá Shogo Kawada, který má i citlivou stránku a líbatelný ksicht. Hacker geek/nerd/dork, nebo jak se jim teď říká, co umí používat Google a má Apple HacBook. Hvězdička za energický soundtrack, který dokonale podbarvuje scény, a za historické okénko; v příští děkádě může posloužit jako pohled na sociální sítě roku 2015, sponzorováno Applem. Jenom nám budou závidět kvalitu vysokorychlostního připojení a výdrž baterií. Pokud jste věkově bližší hlavním postavám a neurazí vás, že od vás tvůrci očekávají zanechání mozkovny na prahu kinosálu: Nudit se nebudete, přimyslete si dvě hvězdičky a běžte si koupit iPhona... Vlezlejší product placement má snad jen Román pro Avon. ()

PatrikP4 

všechny recenze uživatele

Není to film na který bych šel podruhé... Jak to vyjádřit? Občas oblačno a často zataženo... Film dokáže zaujmout, člověk se opravdu nenudí... Jenže ke konci je to vohrané a předvídatelné... Když jsem odcházel z kina jen sem se sám sebe ptal, konec filmu znamená že bude dvojka? ()

FLVEKK 

všechny recenze uživatele

Super soundtrack, předvídatelná hra o život, kde je lidstvo posedlo natáčením ostatních lidí při dělání různých věcí. A všem je vlastně jedno, jestli u toho někdo zemře, nebo ne... ()

tomino28 

všechny recenze uživatele

Nerve bych označil za typického představitele moderní filmové školy, místy možná dokonce za svěží vítr v kinematografii. Je to nedokonalé, místy nelogické a casting taky nebyl svěřen do rukou nějakému vizionáři, ale přes to všechno se u filmu bavit dá. Napomáhá tomu i poměrně rychlý spád a nedlouhá stopáž. Jste-li tedy ochotni přijmout premisy tvůrců, zapomenout na všechno ostatní a příliš u toho nepřemýšlet, není tento počin špatnou volbou. PS. Soutěžícím by k neustále svítícím mobilním telefonům měli do herního starter kitu na běh městem přibalit taky powerbanky.. ()

Dexter666 

všechny recenze uživatele

Poslendých 20 minút stálo za hovno. Prepísať, pretočiť a odpustiť si ten The Sun's Gone Dim. Inak naozaj dobre technicky prevedené a s dojmom že toto malo naozaj na viac... Mohla z toho byť kultovka. ()

RealHonza 

všechny recenze uživatele

Vcelku zajímavý nápad, docela i překvapivě logický děj (alespoň na začátku), první polovina filmu je fakt zajímavá, bohužel pak se to zlomí a s chtíčem přidávat těžší a těžší úkoly se z toho stává nesmysl, který ke konci trochu zklame. Vzhledem k zdejšímu hodnocení to ale bylo o krapínek lepší než jsem čekal. ()

Supak 

všechny recenze uživatele

Úroveň filmu pozvedává charismatický Dave Franco a roztomilá Emma Roberts. Emma která hraje mladou nezkušenou dívku, která se nechá svými kamarády vyhecovat aby se přidala do online hry Nerve a byla tak víc cool. Hra je na způsob vadí, nevadí. Jdi do obchoďáku, obleč si drahé šaty, dostaneš za to pár stovek.. atd. Při prvním úkolu nafasuje fešáka (Dave Franco), do kterého se okamžitě zakouká. Z to ho vyplývá příjemná romantická dějová linka, při které si oba užívají adrenalin a vzrušení při plnění bláznivých úkolů. Co se týče hlavní příběhové linky, tak jsem se celý film poněkud nudil. Nic nepřekvapilo, nezasáhlo, nezaujalo. Očekávání jsem neměl velké a i tak jsem byl zklamán. ()

Jana548 

všechny recenze uživatele

Nečekala jsem od tohoto filmu, že by se mi mohl tak líbit, ale ten nápad a zpracování se mi dost líbil a rozhodně je to film ,který stojí za zhlédnutí. Film mile překvapil a ten konec byl pecka! ()

DjLibnei 

všechny recenze uživatele

Tak tomu říkám originalita! Nadčasové drama, které má i zajímavou tečku... k filmu: kam se naše společnost dostala, když jejich svět je jen mobilní telefon a facebook! Dělat kokotiny a sdílet je s kokotama! Výzva přijata - přestřihnout internet dráty pod mořem i na souši! :D jak by se nám všem ulevilo.. 80% ()

topvideo 

všechny recenze uživatele

Tak hlúpy dej plný hlúpych ľudí, čo sú ochotní riskovať svoj život pre nič...to sa len tak nevidí. Ak ich chcete vidieť, nech sa páči. ()

ivanek.b 

všechny recenze uživatele

Inspirace knížkou knížkou Game, kterou jsem četl, se nezapře. Během sledování filmu jsem postupně v duchu měnil hodnocení ze 4* přes 3* ke 2* a nakonec zpět na 3*. Neubráním se srovnání s knížkou, kde atmosféra byla rozhodně propracovanější a celý příběh tak nějak ucelenější. A především chování postav uvěřitelnější. Ve filmu mi naprosto stupidní přišlo chování "diváků", kteří mají najednou celý den (i noc) čas sledovat pochybnou soutěž, všichni se chovají jako ovce a v tom závěrečném finále jsou jich stovky na jednom místě, skandují, ... a hlavně asi všichni mají v telefonu baterku 50.000 mAh, protože jsou pořád online, točí videa, přenášejí data, ... Měl jsem vážně velkou chuť dát 2*, nakonec se ale přikloním k lepšímu průměru za napětí, které provázelo tak první tři čtvrtiny filmu, a za sympatickou hlavní hrdinku. ()

Reklama

Reklama