Reklama

Reklama

VOD (1)

Studentka čtvrtého ročníku střední školy zcela propadla online hře vadí – nevadí, ve které anonymní společenství „pozorovatelů" začíná manipulovat každý její tah. (Freeman Ent.)

Recenze (450)

v.indruchova 

všechny recenze uživatele

Když jsem zapla film, měla jsem pocit, že jde o náctiletou zápletku, ale potom se to rozjelo. Líbila se myšlenka filmu. Kritika sociálních sítí a lidí, kteří nepřemýšlí vlastními hlavami (mimoni, mumie za telefony). Schovávání za vymyšlené přezdívky. Trochu té najivity se dalo zvládnout. Doporučuji. Herci byly simpaťáci. Napětí, romance, akce, trochu té komedie i dramatu, také hlubší zamyšlení. Vše tu je jen to okusit :) ()

Veeria 

všechny recenze uživatele

Za mě velká spokojenost, především oceňuji poselství tohoto filmu. Hvězdička rovněž za skvělou zpívací scénu! :) ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

Mladistvé a svěží. Nevím, proč bych měla hodnotit jako škarohlíd, když jsem se celou dobu bavila. A nějaké nesrovnalosti mi byly tak nějak jedno, neřešila jsem to, až tak mě to v tu chvíli bavilo. Není to kasovní trhák, nad jehož kvalitami by se rozplývali filmoví kritici a není to vyloženě temný thriller, kde nebudete ani moc dýchat napětím. Ale napnutá jsem byla i tak dost, protože soutěžící v té hře prováděli dost kaskadérské kousky (respektive "Děti, tohle rozhodně samy nezkoušejte!"). A jako scifi bych to taky neoznačila, používali se mobily, vykrádání profilů na sociálních sítích a manipulace se zůstatky na běžných účtech, na tom nevidím nic dosud nereálného. Ale prostě se mi to líbilo. Fandila jsem hlavní dvojce. Emma Roberts je sympatická a s Davem Franco jí to klapalo, aspoň mi to tak přišlo, že jim to funguje možná nejen před kamerou :) Ze začátku to byla sranda, to střetnutí v restauraci stálo za to, na obou stranách. Pak se objevili nějaké mezilidské sváry a problémy, k tomu se ztěžovaly úkoly, gradace bezvadná. A co musím vyzdvihnout do nebe je soundtrack, super živá moderní hudba, která byla velice chytlavá a plně korespondovala s tím, co se v Nerve zrovna dělo. ()

Boss91 

všechny recenze uživatele

Jedna za polonahou Emu, další za vzorovy product placement Apple a Facebooku a poslední za velice slušný soundtrack ()

DrawLife 

všechny recenze uživatele

Vynikajúca popcornovka ,ktorej hlbší význam ukazuje ako ľahko sa ľudia nechajú ovládať internetom a film, taktiež nechá premýšľať každého kto sa narodil v dobe ,kde vládne internet. Na filme sa mi páčila hudba, ktorá dodala ten správny nádych, herecké výkony pritom neboli najlepšie a myslím si že tam bolo dosť nelogických vecí ,ktoré tam byť vôbec nemuseli. ()

RKBoy 

všechny recenze uživatele

pre intelektuálne nezrelích či pubertiakov ujíždajúcich na Instaprde, Fcukbooku a podobných ptákovinách film roku,pre mna hodina a pol mozgovej agonie...ale treba uznat ,že to malo celkom peknú, malú pointu na konci..za to tá jedna *. zvyšok nestál za nič. ()

XI-XAO 

všechny recenze uživatele

Teenage pohádka pro náruživé sociopaty. Věřím tomu, že by se našla spousta jitrnic, co by do té hry bez váhání šlo, ale celý ten top secret utajený kult, který vlastně online sledovalo přibližně 99% osob mladších 18 let mi neseděl. Hlavní hrdinka určitě zvedla sebevědomí mnoha šedým myškám, co se schovávají za svým mobilem v pokojíčku, když se z ní stala princezna rebelka. Takže poselství asi předáno. Zkrátka nejsem vhodná cílovka a tohle bylo utrpení. ()

CabelkaB 

všechny recenze uživatele

Tehle film má velmi dobrý potenciál, parádně se hodí do dnešní internetové doby. Posedlost natáčet, fotit a vše sdílet na internet je tak přesná. Od začátku měl film spád, ale jaksi ke konci mu začal docházet dech a čisté zakončení filmu nebylo úplně to pravé. 3 hvězdičky, ale mělo to navíc. ()

Insomniac 

všechny recenze uživatele

Neeeeeeeeeeeee!!! Zo začiatku to vyzeralo sľubne, ale toľko nelogičností, nelogických chovaní... No a dostala ma jazda na motorke cez plnú premávku so zaviazanými očami. :D :D :D Nevedel som sa dočkať konca, nemôžem viac. ()

ElisR 

všechny recenze uživatele

Přestože rok 2016, já ho objevila až teď. A vůbec jsem nebyla zklamaná. Celou dobu jsem hltala jak to dopadne a člověka až mrazí, když vidí co jsou lidi schopni udělat pro hru (třeba obětovat svůj život). Ze začátku to byla celkem sranda, pár nevinných úkolů, které ničemu nemůžou uškodit, pak ale přišla drsnější fáze. Emma Roberts svou roli sehrála skvěle, potěšil i Dave Franco, kterého jsem doteď znala jen z Jump Street. Tenhle film určitě stojí za shlédnutí i za zamyšlení...co všechno jsme pro "online" slávu schopni udělat? ()

kaesko 

všechny recenze uživatele

Celkem slušně odvedená práce. Začíná to poměrně nevinně, ale asi každý divák dokáže odhadnout o co půjde dál. Takže předvidatelné to je, ale mně osobně to vůbec nevadilo. Člověk se i trochu zamyslí, protože ve skutečnosti by to přesně takhle dopadlo. Anonymové schovávající se za rouškou davu a celkově síla davového šílenství. Jakmile jsou anonymové odhalení, už to takoví frajeři nejsou. Klasika. A kam až je schopen člověk zajít pro prachy a slávu? Na to si taky zvládne odpovědět každý sám, až za své hranice, většinou. ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení, svižná kamera, napínavý děj a finále také stálo za to. Kritika idiotů na soc. sítích je jasná, kdo si z toho vezme poučení netuším. Škoda, že podobné není natočeno o politických machinacích. Hudba své doby skvělá, E.Roberts zářila - v tom spodním prádle dvakrát - MGK je prostě týpek k nepřehlédnutí. 70% ()

nikinikiniki 

všechny recenze uživatele

Nikdy bych nevěřila, že takovému filmu o hře dám 4 hvězdy. Ale člověka to vtáhne do děje, prožívá s postavami jednotlivé úkoly, ze kterých někdy až mrazí... A skvělá Emma Roberts k tomu. :) ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 6/10 ... Vizuální stránka: 7/10 ... Soundtrack: 5/10 ... Didaktický potenciál: 5/10 ... Celkový dojem: 6/10. ()

gpx 

všechny recenze uživatele

Totální kravina pro malý decka, plná všech možných standardních klišé, ktery vas vubec napadnou. Nejpozději po 30 minutách vám bude jasný co bude dál a jak to skončí. Jedna * za "ajťáka" co to všechno pořešil. Jsme prostě dobrý. ()

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Tak trocha naivný tínedžerský film o vážnych veciach ako život na sociálnych sieťach, priateľstvo, láska atď. Máme tu plachú krásavicu a jej akčnú kamarátku, sexi fešáka aj tajného ctiteľa. Dobrého chlapca a zlého chlapca. Ale všetko sa nakoniec na dobré obráti aj keď možno nie úplne podľa najlacnejšieho scenára. Scenár je plný dier a skratiek, ale témy, ktoré rieši sú hodné pozornosti hoci prevedenie je priemerné. ()

lucienecek 

všechny recenze uživatele

Od filmu jsem očekávala víc. Možná to způsobil dynamický trailer po kterém jsem měla chuť na ten film jít do kina. Některé scénu byly tuctové, trochu "béčkové". Film měl ale spád, rychle ubíhal, scéna střídala scénu a v tomto směru to bylo celkem příjemné pokoukání. Konec filmu mi taktéž zklamal. Přišel mi příliš rychlý, useknutý. Film je průměr. ()

bigmatko 

všechny recenze uživatele

digitálna demencia v priamom prenose. Hra o život má svoju myšlienku, ktorí nie je zlá, ale postaviť na tom celý film bolo prehnané. jediným zaujímavým momentom je fakt, že decká sú aj v skutočnosti zavíslé od života na takých nereálnych sociálnych sietach a potom im z toho prepína a sú chopní spraviť všetko len aby dosiahli sledovanosť. A jazda na motorke so zaviazanými očami cez mesto bola naozaj mimo realitu ale nevadí. Keďže vo filme nikomu nič nevadí a poslúcha príkazy nezmyselnej aplikácie z mobilu a všetky okolo sa náramne bavia. Pre mňa celkom zbytočný film. ()

Reklama

Reklama