Reklama

Reklama

VOD (1)

Studentka čtvrtého ročníku střední školy zcela propadla online hře vadí – nevadí, ve které anonymní společenství „pozorovatelů" začíná manipulovat každý její tah. (Freeman Ent.)

Recenze (450)

Dale 

všechny recenze uživatele

Príliš ma nebral štýl, akým to bolo natočené, ani herci a ich postavy ma moc nezaujali, ale silná myšlienka sa tomu nedá uprieť a filmy s myšlienkou a posolstvom mám rád. 70% ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Běží to ve slušném tempu, má to stále dost aktuální myšlenku a fajne to vypadá, ať už Emma Roberts v zelených šatech za 4k babek nebo hravě neonový vizuál a technologické vychytávky, které mi daly vzpomenout na dvojku Watch Dogs, ale taky, jak se to snaží být děsně cool a edgy, tak je to fakt ukrutně naivní a to natolik, že jsem až místy protáčel oči v sloup. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Nebudem si tu vylievať dušu s tým, že táto planéta je chorá a jej chorobou sú sociálne siete, ,,vďaka,, ktorým to naša matička Zem raz odnesie s tým, že budú trpieť aj nevinný. Ide mi o film, ako taký. A ten je skvelý. V skratke povedané, pohlcujúci ako vysávač. A to som ( hlavne kvôli námetu ) čakal, že budem mať počas sledovania dávivé reflexy. Nestalo sa. Výborný drajv, ktorý ale stále občas brzdí myšlienka, že ak sú naozaj dnešní mladí schopní takýchto kravín ( a to verím, že áno ), je koniec. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Konečně poctivá, nesměšná a netrapná porce pro dnešní teenagery a nejen je, která má hodnoty. Velmi filuťácká a naprosto fungující sketch dnešního světa, byť se to inspiruje ve všem možném, ale vlastně proč ne, když se na do jde takhle. Je to moderní, mega cool, má to parádní tempo a přitom to neni vůbec hloupé, s odrazem dnešní reality a zvrácené společnosti. Soundrack je mega pecka! 4,5* PS: Enšpíglův koment palec hore! :-) PSS: Konečně by mohlo ČSFD zavést lajkování komentů :-)) ()

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele

Tak to je fakt drsná hra o nervy! Už dlouho jsem nebyla u filmu takhle napnutá. Nejvíc mě vzala ta jízda na motorce. Úplně mě při tom mrazilo. SIGN OUT. ()

nirvana91 

všechny recenze uživatele

Okej, fim viac menej ponúkol všetko zaujímavé v traileri, ale aj napriek tomu, že bol dej priehľadný, našli sa momenty, pri ktorých ma zaplavil taký pocit úzkosti, že som bola v jednom kŕči, kým moment neprešiel (minimálne motorka, rebrík(!!!), vlak (!!!!!!)). Taký moment sa niekedy nenájde ani v najstrašidelnejšom horore a za tú atmosféru tvorcov chválim. Tiež treba poznamenať, že problematika aktuálna (ono sa to deje - BW) - internetom sa šíri kadečo a ľudia sú sprostí a pokiaľ sa dá niečo anonymne, tak prečo by sme niekoho aj nezabili, však... ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Film zaměřený a určený dnešní internetové generaci jako cílové skupině. Ono tak trochu varuje před nástrahami virtuálního světa, že není chytré vkládat naše osobní údaje na internet, neboť se můžou dostat do nesprávných rukou. V zásadě mi film sdělil, co už jsem věděl, ale líbilo se mi, jakou formou to podal. Nemohu si nijak pomoct, ale film začíná tak trochu jako komedie, což ale netrvá tak dlouho. Očekával jsem daleko více napínavých momentů, ale toho jsem se nedočkal, což trochu zamrzí. Herecká ústřední dvojka byla sympatická, dobře sehraná, tam se ani nedá moc vytýkat. I když to měl být thriller, tak jak jsem již před chvílí řekl, takových prvků tam bylo jako šafránu. Přišlo, že někdy se film tvářil zábavně, i když to vtipné moc nebylo. Samotný nápad měl něco do sebe, ale potenciál to mělo rozhodně vyšší. Závěr byl docela tuctový, ničím nevyčnívající. Určitě to není špatný film, ale ničím mě nepřesvědčil, abych se na něj podíval znovu. A hlavně mi vůbec nepřišlo, že film měl rozpočet 20 mil. dolarů, protože to na něm nebylo vidět.Za mě dávám 64 % ()

Sidonka 

všechny recenze uživatele

Taky se Vám zdá, že se poslední dobou točí dva tři stejné scénáře pořád dokola? Mně tedy ano. Navíc bez šťávy. Varování: pro diváky NAD dvacet let je film nepřístupný! ()

golfoxovox1 

všechny recenze uživatele

Dalším restem je velmi dobře vybudované moderní drama, které pravděpodobně skutečně bude obsahovat nesmysly, na které upozorňují recenze, ale ty moc neřeším, princip tohoto druhu filmů vidím v ukazování na nebezpečí nechat ovládnout emoce prostřednictvím techniky a obdivu. A na to je zde poukázáno poměrně věrně, on totiž tak trochu každý z nás stojí o to být více či méně uznáván společnosti a někteří více obdivováni, jde o to, kde máme nastavené své vlastní hranice a do jaké míry jsme je ochotni překračovat. A pak zda se to dlouhodobě vyplatí. Dokonce bohužel věřím, že by závěrečné hlasování bylo skutečně mininálně vyrovnané. Škoda nereálně přeslazeného konce, ze kterého vlastně špatné následky neplynou, a tak může být vyznění filmu dvojí. (Ale nepředpokládám, že by se inteligentnější většina přidala k tomu, že jezdit na motorce se zavřenýma očima je správný začátek k životnímu štěstí... :D ) Jinak super, nenudilo a je dobře, že se podobné snímky točí :-) ()

Womanizer 

všechny recenze uživatele

Strašně se mi líbilo promo, které bylo vytvořeno v USA k filmu, dodávalo tomu na "realičnosti". A na film jsem se opravdu těšil. Film mě téměř neustále bavil, bavila mě Emma i Dave. A s další "dare - výzvou" jsem se těšil na další. Kdy ta poslední mě dostala! Film je určený spíše mladšímu publiku a jako žánrovka funguje. Doporučuji 8/10 ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Příjemně našlápnutý snímek, který jede od začátku a do konce. V současné době to není až tak originální téma, ale díky postavám a také díky skvělému drivu. Ten si film nese celou dobu a nezastaví se, dokud není konec. Jasně, mohlo to dopadnout jinak, mohlo to být drsnější, ale ani takhle to není zlé. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Wau, tak jo.. ač to vypadalo jako nějaká další konina, tak dost krutopřísně drsné :D Emma a Dave naprosto perfektně zahrané. Námět typu Big Brother všechno vidí a když chce, dokáže Vám ukrást identitu, prachy z účtu a nastavit hru dle vašich likeů na fb a dalších sítích... jop.. nereálně, až je to vlastně (přiznejme si) zcela realistické... a to je na tom právě to děsivé a to, díky čemuž Vás ten film ani na chvíli nepřestane "bavit" a nebudete se moci odtrhnout. Také je to krásná ukázka dnešní anonymní internetové společnosti, kdy lidi koukají na vše možné, baví se nad vším možným a nebo jsou toho součástí jen jako diváci a myslí si, že to jsou neviditelní a nikoho nic neovlivní. Pod touto rádoby akční/romantickou skořápkou člověk najde řadu závažných problému současného internetového anonymního světa. ()

PogoJoe 

všechny recenze uživatele

Prvních asi padesát minut se na tenhle logicky hodně děravý paskvil ještě celkem dalo dívat, zbytek lze však výstižně popsat pouhými třemi písmenky: WTF. ()

stration 

všechny recenze uživatele

Viděli jste 13: hra smrti? Jestli ano, tak toto je verze pro dnešní mládež. Vše se točí okolo sociálních sítí a dnešní nemoci být "in a mít hodně lajků". Díky tomu film trochu nadhodnocuji, protože ono pachtění se za virtuální, a velice nestálou, slávou, mi fakt leze na Nerv. Herci jsou vybraní dobře, celé je to svižné a konec, i přes svoji lehkou nelogičnost a nepravděpodobnost, také vyšel. Na jedno podívání solidní jednohubka, u které se člověk nenudí a některým se možná rozsvítí. ()

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdu za audiovizuál.. Jinak je to neskutečně debilní Sci-Fi píčovina a vyložená pubertální provokace vymastit si píču nad malým prckem Francem. Jeden z nejhorších kino zážitků. ()

runner85 

všechny recenze uživatele

A tak to mohlo byť super. Začiatok ma veľmi navnadil, úlohy sa postupne stupňovali a boli čoraz náročnejšie. Ale dajako sa to v polovice filmu zaseklo. A hlavne, malo to pár dôležitých dier. Na jednej strane o tej hre nemali nikto nikomu vravieť ale na druhej strane ju hral skoro všetci. Divné bolo aj to, že po "odhalení" že princ na motorke ju zavádzal tak vybehla žalovať policajtom. WTF? A to nabúranie sa do systému už bola len čerešnička na torte ... som sa smial. TAK URČITE ()

Falconica 

všechny recenze uživatele

Jen další průměrnej hollywoodskej nesmysl plnej kouzelnejch hackerů s obrovskou cedulkou "loading" na obrazovce a tajemnýho populárního strašáku pro teenagery nazvanýho dark web...vlastně to vůbec neni logický a ten konec je prostě WTF, ale dívat se na to dá. ()

dom156 

všechny recenze uživatele

Krásná ukázka nebezpečnosti dnešní doby a její verze online. Každý z nás by se měl vždy řádně zamyslet, než něco vloží na net, jelikož to může skoro každý nějak zneužít. Malinko jsem odbočil a teď k jádru věci. Musím pochválit velmi dobře vybrané herce do všech rolí, nedokázal bych si představit v daných rolích někoho jiného. Bohužel mi zde chybí lepší rozuzlení dějové linky, která by skutečně mohla odkázat na dnešní problémy s bezpečností a nekončit happy endem. Menší mínus bych taky připsal hudební podtextu, který jsem nezaznamenal a to jsem film viděl cca před 12 hodinami. I přes některé nedostatky mohu doporučit. ()

Reklama

Reklama