Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po tisícoch rokov, kedy sme si mysleli, že sme vo vesmíre sami, dekódujeme správu, ktorá tvrdí opak. Správa ukazuje, že vesmír je nebezpečné miesto a že Zem sa čoskoro stane cieľom útoku. Našťastie, správa pochádza od priateľskej mimozemskej rasy, ktorá nás už dlhší čas chránila bez nášho vedomia. Práve ona nám dá nástroje, ako sa nepriateľovi postaviť. Keďže však doručenie týchto zbraní trvá dlho – niekoľko desaťročí – je logické vycvičiť šampióna, ktorý ich dokáže používať a planétu ochrániť. Plán zlyhá v okamihu, kedy štyria idioti transportnú loď zostrelia a nevdojak sa na každého z nich nalepí časť zbraní. Vláda má teraz za úlohu štvoricu vycvičiť a zabezpečiť, aby mali šancu zachrániť planétu. Problémom je akurát to, že zbrane sú kontrolované oblekom, ktorý je teraz roztrúsený na každom členovi štvorice... (Incantator)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (10)

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

První celovečerák pod taktovkou Rooster Teeth kde tři čtvrtiny hlavních hrdinů tvoří lidi z Achievement Hunter. Je to bohužel přesně takový jak jsem čekal, jelikož to je prachsprostej lacinej sci-fi film s velice špatným humorem. Pokud sledujete videa od RT tak víte že jde o studio co rádo inovuje a občas přijdou s dobrým nápadem (série Immersion, Achievement Hunter produkuje např. Rage Quit atd) a lidi od nich už taky několikrát prorazili do světa (duo Slow Mo Guys jste pravděpodobně už zachytili z našich novinkovejch serverů). Tohle je ovšem šílenej průser. Nepochybně se to bude někdo snažit zakrejt pod nápis FANOUŠKOVSKEJ FILM ale s financováním obřího studia by mohli snad přijít s něčim lepším než je vykrádání známejch filmů a her ne? Herectví je naprosto příšerný a jedinej kdo se tak nějak drží jsou Michael a Gavin tradičně v rolích agresivního fotbalisty a vidláckýho hovada. Celým filmem proskakujou camea lidí od RT nebo sousedících studií takže se sháněním herců se vážně nesrali. Efekty jsou značně podprůměrný. YouTube přineslo film kterej v USA bude nepochybně slavit úspěch ale mimo ně a jejich zaujatost o tomhle filmu nemůže nikdo říct skoro nic dobrýho. Hvězda za slušnou narážku na Pong a Den nezávislosti. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Rooster Teeth znám hlavně kvůli geniálnímu seriálu Camp Camp, tak jsem doufal, že v tomhle jejich filmu bude aspoň podobný humor. A ono bohužel ne. Tady se vsadilo na nějaký totálně jednoduchý humor, který sice většinou není fekální (aspoň že tak), ale prostě není vtipný. Až na dvě tři výjimky, ale jinak to na mě prostě nezafungovalo. Taky to moc nedává smysl, vztahy mezi postavami nejsou vůbec promyšlené, je to dost předvídatelné a ani to moc nebaví. Ale zase na druhou stranu podívat se na to dá a na jedno zhlédnutí to ujde, ale jinak fakt nevidím důvod, proč se na to dívat znovu. Jo, a po technické stránce se tvůrci sice snažili, ale tak asi to mohlo dopadnout i líp. 2* ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Není to až tak zlé, jako je to někdy popisováno, ale není to ani nic skvělého. Prostě takový průměr, který se snaží o to, aby tu sem tam byl nějaký docela dobrý trik, ale následně se jenom hodně kecá a trochu se to degraduje. Nápad celkem fajn, ale ani jako komedie to není nějak radikálně uhrančivé a prostě si to jen jede ve svém poklidném stylu. ()

pilarius 

všechny recenze uživatele

Výborné Béčko s minimem castingových přehmatů, kterému však chybí pár kýblů humoru. Několik vtípků se fakt povedlo, ale na devadesátiminutovku měl film hluchých míst na můj vkus příliš. Na komunitně financovaný projekt rozhodně profi práce, která si zaslouží palec nahoru. Nemám mu co vytknout, bavil jsem se a na případnou dvojku bych se s radostí podíval. "Stop resisting!" ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Pardní komedie od který jsem moc nečekal i přes to že Rooster Teeth mám hodně rád. Na filmjsem naraazil náhodou ale stálo to zato. Jednoduchý příběh o bandě trotlů co jdou zachránit svět. Každej má nějakou mimozemsko vychytávku. Atak trochu to připmíná mnohem lepší verzi Fantastic Four. Ostavy jsou ploché(máme tu opilce, vidláka, machírka)a herci hrají zábavně. Efekty jsou překvapivě solidní a "zpomalováky" efektní. Nevím proč toi hateu když tu jsou daleko horší "komedie" ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama