Reklama

Reklama

DobroDRUH

(pořad)

Obsahy(1)

Setkání s lidojedy, chytání krokodýlů holýma rukama, ochutnávka škorpionů i situace hraničící se smrtí. Nejen na to se mohou diváci těšit v nové dvanáctidílné docureality České televize Dobrodruh. Fotograf a cestovatel Adam Lelek v ní na vlastní kůži prožívá vzrušující, nepředstíraně silné příběhy, které mají jedno společné – velké dobrodružství.
Pořad je natáčen jako reality show, kdy Dobrodruh při cestách po exotických zemích řeší každodenní problémy spojené s cestováním, jako např. místní dopravu, jídlo, ubytování, setkání s domorodci a jejich kulturou, setkání s často nebezpečnými zvířaty a návštěvou exotických míst, kde Dobrodruh zažívá nepředstíraně silná dobrodružství. (Česká televize)

(více)

Recenze (86)

janosikhood odpad!

všechny recenze uživatele

Pan "Otevřená zlomenina" si množství internetovýho hejtu fakticky zaslouží. Málokdy člověk narazí v bedně na tak kolosálního kreténa, jakým je Adam Lelek. Kromě toho, že cpe svou voslintanou držku do úplně každýho záběru a snaží se při tom velice chabě předstírat nějaký srdceryvný emoce... tak krom toho taky vypouští v každým díle strašlivě chytrý rady a zasvěcený komentáře. Ze kterejch bych se nejspíš poblila, kdyby se ten ukňouranej mamrd dal vůbec brát vážně. Protože se ale Lelek vážně brát nedá, sleduju ho vlastně velice ráda, protože se škodolibě bavím nad jeho nebetyčnou pitomostí. Velmi mě baví, jak si DOBRODRUH myslí, že trpí při mínus šesti stupních celsia (pardon, ale u nás na chatě bejvá před zatopením i mínus dvacet, ale nemíním o tom natočit dokumentární seriál) nebo jak se producíruje po africe se šálou a hudruje, jaký mu je děsný vedro. Pak ho pořád něco bolí nebo obtěžuje, ale zřejmě nepřekonatelným vrcholem zůstane výlet v jarmilkách do jungle. Jó, taková proražená plíce s otevřenou zlomeninou, to není žádná legrace. Ještě, že si zkušený dobrodruh dokázal udělat sám diagnózu toho smrtelnýho zranění a včas se dostal do nemocnice. Představte si, že by v táboře kanibalů naháh jarmily a skončil by třeba v polívce. Vsadím, se, že by se kanibalové ošklíbali, že Lelek chutná "ňák divně"... ()

2mig1 

všechny recenze uživatele

může tohle někdo tomu vystajlovanýmu modelovi věřit? celou dobu mám pocit, že za kamerou je plně vybavený karavan s mramorovou koupelnou. Etiopie - vážně se uštknutí černou mmbou řeší tak v poklidu a je čas dojet do x km vzdálené vesnice pro antibiotika? Adama Lelka na "nejnebezpečnějším" etiopském kmenu zaujala jeho kultura - chýše, samopaly a vyražené zuby dospívajících dívek, zajímavý vkus, ()

Reklama

JANARYBA odpad!

všechny recenze uživatele

Maminčin mazánek si vzal červené kecky, sehnal prachy, uvázal si kolem krku šálu a vyrazil do světa, většího do sebe zahleděného blba, jsem snad ještě neviděla. V druhém díle si nakoupil papů, to spapat již nestačil, páč hapal - uklouzly mu kecky, dál to bude jistě taky napínavé, ale to už asi neuvidím. ()

Karlas 

všechny recenze uživatele

Extravagantní samolibý dobrodruh představuje estrádní buranství a přihlouplé sebevědomí, jenž je dalším důkazem toho, že slušnost a věcnost se dnes prostě nenosí ani v dokumentární tvorbě. Myšlenka čím větší hovado, tím větší úspěch, se nám z českých kuchyněk přestěhovala na daleké cesty. Tak si Adame přičísni bradku, uprav růžovou šálu, na hlavu si dej cylindr s potiskem dalmatínů a vyraž ... ale do . . . . . . ()

ESNYR 

všechny recenze uživatele

Nechci se tady chlubit jakej jsem tvrďák a dobrodružství mi je bližšší než teplo domova, ale řeknu rovnou že takové trapné dobrodružství jaké zažívá chudáček Ádík jsem teda zažil několikrát.Stačilo u bráchy v "divočně" zažít 2 metry sněhu. K nejbližšší civilizaci je to z jeho pastoušky nějak kolem 2 KM, takže prošlapat dvou metrové závjeje sněhu, když bylo jasné že cestáři nepřijedou, bylo skoro na půl dne. ¤¤ Ádík tady zevlí, stěžuje si, je mučen horkem, prošlapá si nové cvičky a neustále se diví co se kolem něj děje za podivnosti. Takovej kretén to přece být nemůže, nebo jo ? ()

Galerie (32)

Zajímavosti (2)

  • Agentura, zastupující cestovatele Adama Lelka, vytvořila z jeho natočených materiálů program upravený pro základní školy s názvem Planeta Země 3000. S programem objíždí od roku 2004 sály po celé republice a představuje jej dětem. Tyto natočené materiály daly základ seriálu v ČT. (rakovnik)

Reklama

Reklama