Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Speciální potápěčské týmy mají za úkol opravit poškozené potrubí, které po celém světě rozvádí olej a plyn. Dohromady se tedy dají 4 potápěči - Mitch, Engel, Hurst a Jones, kteří vyráží do hloubky přes 190 metrů. Závadu opraví, avšak na hladině v tu dobu řádí bouře, která potopí jejich loď. Nikdo z posádky nepřežije. Vody je spousty, kyslíku ubývá a času také. Je jen na nich, jak se zachrání. (martanius)

(více)

Recenze (19)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jako hezké, ale mně tyhle filmy z hlubin začínají připadat opravdu na jedno brdo. Samozřejmě, že to bude zaměřeno na tísnivou atmosféru, samozřejmě, že se ta atmosféra nemusí naplno využít, samozřejmě, že se budou lidé bláznit, samozřejmě, že to bude útok na emoce. No, a i když to tam všechno je, není to záruka dobrého filmu. ()

Khumbac 

všechny recenze uživatele

Za promarněnou snahu tam přikuřim jednu hvězdu navíc. Film má bohužel sestupnou tendenci. Asi jako by jste se ocitli na párty s nějakou prsatou blonckou, cecki všecko dobre, a probudili by jste se souložící, se zfetovanou romskou prostitutkou v kupé rychlíku směr Karviná. Všichni neherci. Poslední scéna min za 2 *. ()

Reklama

Magika82 

všechny recenze uživatele

Abych to zkrátila: Pro Kristovy rány! Kde jsou vyjímeční lidé(tvůrci), kteří dokázali stvořit takové snímky, jako je nezapomenutelné dílo Propast, či pozdější kupříkladu Koule. Zdá se, že čím více technických možností, animačních, finančních, lokačních, tím méně rozumu, fantazie a nápaditosti... Ani se nedivím rozhořčení diváků - znalých třeba jen pro příklad mytologie - nad snímky Souboj Titánů. Ač je dělily dekády, v hodnocení a držení se předlohy na celé čáře zvítězila starší verze. Dnes, aby kvalitní a neodbytý snímek, kde akce má zamaskovat vše za vlasy tahající, aby s lucernu pohledal... 33% a tedy dvě slabší hvězdy. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Minimalistický podmořský survival, který nevymýšlí žádný mekgájvrovský kombinace, čímž se může zdát nudný, ovšem při scéně s potopenou lodí mi přejel mráz po zádech, což vynáší Pressure poctivou třetí hvězdu. Kdo by si chtěl s potápěčema zakonspirovat, tak může třeba tady. 55% ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Štvorica chlapov sa vydáva opraviť potrubie na morskom dne počas prichádzajúcej búrky. Tá však zneškodní ich loď a oni ostávajú vo svojej „klietke“ uväznení hlboko dole... Kvalitný podmorský survival thriller, ktorý funguje aj bez účasti predražených megahviezd a masívnej výpravy. Z počiatku mi pripomínal starú dobrú "DeepStar Six", na rozdiel od nej sa však nevydal hororovým smerom, čo našťastie neznamená, že by to bola nuda. Skôr naopak; po väčšinu minutáže som bol príjemne napnutý a sympatická štvorka v morských hlbinách mi ukradnutá nebola, dokonca sa k mojej radosti zaobišla bez umelých, predvídateľných konfliktov. Podmorské prostredie bolo pohltivé, pekne nasnímané a atmosférické zábery bezútešnej (a zároveň pokojnej) nekonečnosti, ale aj občasný podmorský teror a narastajúca klaustrofobická ťaživosť na mňa zapôsobili. Z rokov nedávnych mi to pripadalo ako taká kombinácia "Gravity", "Beneath" a "All Is Lost", avšak menej ambiciózna, no pre mňa osobne zaujímavejšia a lepšia. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama