Reklama

Reklama

Epizody(16)

Obsahy(1)

Cha Hong Do trpí sociální fobií, ale kvůli detektivovi Jang Doo Sooovi, kterého má již dlouhou dobu ráda, se chce vyléčit. O pomoc chce požádat známého doktora Ko Yi Suka. Jejich první setkání se odehraje na klinice, kdy Hong Do objeví Yi Suka skloněného nad svým pacientem a držícího pero, které má pacient zabodnuté v krku. Yi Suk si nic nepamatuje, ale ostatní ho považují za viníka a to i díky její "výpovědi". Vše se nakonec vyřeší, ale tím se jejich cesty nerozdělí, ba naopak... (andiek05)

(více)

Recenze (10)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Můj velký problém u této série je podržtaška. Milý policista mě nebavil, jeho scénky s kolegou mě spíš otravovaly, než rozesmávaly. Nevím proč, ale zřejmě mi nesedl herec, protože tak nějak jsem byla vždy až otrávená, když jsem ho viděla na scéně. A vzhledem k tomu, kolik ho tam bylo, je asi jasné, proč hodnotím jen 3*. Protože zbytek se mi moc líbil. Tentokrát to byl hlavní hrdina (většinou jsou to ženský), kdo byl na začátku pěkně rozmazlený a v podstatě „zlý“. A ty jo, bavilo mě to s ním. Chvílemi to bylo až roztomilé - obzvláště ty momenty, kdy jeho „rozmazlenost“ interagovala s hrdinkou, která se nedala. Ústřední dvojici jsem měla hrozně ráda. Proto jsem to s nimi, všechny ty jejich bolístky od druhé poloviny seriálu, prožívala. Přestože seriál překypuje klišé, řeší je neklišodiním způsobem, až je úplně cupuje na cucky - někdo se nachladí? Ale neomdlévá se! Pár má problém, podezřívá druhého z nevěry? Konečně se to řeší tak, že si spolu sednou a promluví si o tom! Všechny tyhle reálné aspekty jsem na tom zbožňovala. Dokonce hlavní hrdina není tvrdohlavý a pokouší se řešit své problémy za pomoci někoho dalšího. Nemluvě o hudbě, která k tomu padla, až mé srdce plesalo. Přesto všechno nemůžu hodnotit výš, protože… milý policajt na scéně (asi mezi námi, na rozdíl od hlavní dvojice, byla špatná chemie :-P). Pokud ovšem podržtašku snesete (vím, že spousta lidí ho měla moc ráda), tak si přidejte hvězdičku a mrkejte. Silné 3*. Přeloženo. ()

ChArLeNe 

všechny recenze uživatele

Stopla som to pri štvrtej epizóde, lebo som sa už nemohla pozerať na to, ako sa hlavná mužská postava správa k hlavnej ženskej postave, ktorá trpí sociálnou fóbiou - surovo ju schmatne, lezie jej do komfortnej zóny a naháňa ju a zamkne ju so sebou, prevrátil stôl, pod ktorým sa skryla, ťahá ju za helmu, uráža ju, pridusuje ju svojou váhou a vankúšom a nenechá ju odísť, nehovoriac o tom, že sa smeje ako Joker (moja podvedomá komfortná zóna je niekde inde, aby som to považovala za "cute"). Naviac, keď to robí niekto, kto je psychiater. Tým, že sám je chorý na hlavu je ďalší dôvod, prečo by nemali tvoriť pár, ale nie. Namiesto toho, aby tvorila pár s empatickým detektívom, je toto ďalší výtvor propagujúci vzťahy s nezdravými partnermi. Jednu hviezdu za hlavnú ženskú postavu a za detektíva. ()

Lama.Lama 

všechny recenze uživatele

Wow. WOW. I přes moje silné antipatie k Gang-hee Choi jsem se překonala a zkoukla to - a nelituji! Má to parádní rozjezd, některé scény mě úplně dostaly. Asi nejoblíbenější díly budou už navždy E04&E05, protože jsem to vůbec nečekala a pak ta "červená" scéna Cha Hong Do ve skříni? :D Moc dobře to znám :D Dále to má nádherný, přenádherný OST. A samozřejmě Jung Myoung Chun - já toho chlapa prostě miluju, skvěle mě bavil. No, ale existuje jedno velké mínus, za které strhávám jednu hvězdu - ten závěrečný twist. Nope, to se mi tam vůbec nelíbilo. ()

Zelilu007 

všechny recenze uživatele

Cutest realistic Kdorama couple ever. Tak nějak zněl jeden online komentář na Viki.. serial se mi líbil už od začátku, hlavně díky postavám. Když byl pár spolu bylo to opravdu roztomilé. Líbily se mi i chvilky s babičkou. Za celou tu dobu se tam objevilo tolik hezkých písní (ost) za 1* odemne si to méně jak 5* nezaslouží. ()

Mkqp 

všechny recenze uživatele

V prvních dvou třetinách Heart to Heart je spousta rozhodnutí a situací nekomplikujících průběh, což bych od JK seriálu nečekal. Opravdu jsem byl překvapen. Bylo to milé a bavilo mě sledovat rozvíjení vztahů. Vše se točilo okolo pár postav a míst, ale i tak mě to nepřestalo bavit. Jenže poté přišla poslední třetina, která v mých očích roztrhala celistvost Heart to Heart na kusy. Typická korejská dramatizace příběhu opět na scéně. To se bez toho opravdu nedokáží obejít? A pokud už to tam je, tak proč musí některé postavy neustále psychicky zraňovat druhé? Téměř v každém seriálu musí někdo jinou osobu co nejvíc slovně napadat a ničit. Na toto si asi nikdy nezvyknu. ()

lioncel 

všechny recenze uživatele

Za mě tedy velikánská spokojenost, než k závěru převládlo to vážnější téma viny a kruté lži, šlo o moc pěkné, pohodové, příjemné a vtipné pokoukání s opravdu krásnou hudební doprovodnou linkou a pár skvělými songy - všemu samozřejmě vévodí hlavní hrdinka, velká sympaťanda s červenými tvářemi (ty její neohrožené jízdy na tom skútru! .. tomu říkám bikerka) .. je opravdu bezprostřední, prostě kouzelná, držel jsem ji palce pěsti hned od samého začátku až do úplného konce - skvělý výkon této mně doposud neznámé herečky ... žádná klasická křeč či přehrávání, děj hezky plynul, vtipné momenty byly opravdu vtipné a vše tak nějak přirozené .. dokonce tu došlo i na sex .. a potom se o něm i mluvilo (!), hmm, tomu říkám posun .. jinde se bojí tvůrci i naznačit, že něco takového vůbec existuje a cudně to před námi skrývají, i když to k ději /příběhu patří ... ()

andiek05 

všechny recenze uživatele

Tak kde začít? Chun Jung Myung super, jako Ko Yi Suk mě na začátku hodně šokoval svým chováním a charakterem, ale jak už to bývá, netrvalo vůbec dlouho a chytil mě za srdce :-) Choi Gang Hee ztvárnila postavu Cha Hong Do velmi dobře, nedokáži si představit, kdo jiný by ji mohl nahradit, i když jsem se na začátku musela trošku zorientovat, jaká Cha Hong Do vlastně je. Z hlediska hereckého obsazení nemám vůbec žádné výhrady. Děj byl pro mě originální, zajímavý, na každý díl jsem se hrozně moc těšila - což dokazuje i to, že přestože poslední dobou už nemám tolik času a zkouknutí celého dramatu mi trvá přece jen déle, tak tady jsem se nebránila ochuzovat se o spánek, abych mohla pokračovat díl za dílem :-D :-D :-D Hodně kladně oceňuji, že tu pro mě nebyla takováta zlá a zákeřná postava, která by děj neustále natahovala svými zlými plány apod. Přestože se tam v jednu chvíli objevila zápletka .... řekněme .... opravdu "seriálová" byla jsem trochu zklamaná, ale záhy jsem usoudila, že to na škodu nebyla, patřila tam a byla dobře zakomponovaná. Další kladný bod je, že i poslední díl se jim povedl :-D :-D ()

Ivuse 

všechny recenze uživatele

Moc příjemný seriál, kde se konečně zase jednou věci řeší a nikdo po nikom nechce, aby chytal něco v éteru. Když nastane nějaký problém, tak si to prostě, jako normální lidé, vyříkáme, nebo to minimálně chceme řešit. Tohle bylo mé první setkání s hercem Chun Jung Myungem a bylo to moc příjemné setkání, ten chlap je tady až neuvěřitelně roztomilej... ach ta jeho dětinskost. :D Moc příjemná mi přišla i hlavní hrdinka, Choi Kang Hee nepatří mezi mé oblíbenkyně, ale tady měla moc fajn povahu... sice trpí fóbií, ale snaží se s ní bojovat a zároveň není žádnou padavkou a s komplikovanou povahou našeho milého doktůrka si dokáže poradit. Třešničkou na dortu je zde doktůrkova sestra - Ko Se Ro - ta její optimistická povaha a bojovnost si musí získat každého. ()

Denila 

všechny recenze uživatele

Na to, že jsem měla delší pauzu ve sledování JK tvorby, mě tento kousek mile překvapil a konečně dokázal polapit. Několikrát jsem si řekla, že nahlédnu jen tak letmo na poslední díl, ať vím co a jak. Naštěstí jsem si to takhle nezničila a postupovala díl po dílu (i když mnohdy více dílů za sebou ^^). Mým oblíbencem byl detektiv Jang, taky scény s jeho parťákem mě vždy rozesmály. Hlavní ženská postava mi moc nesedla. Postupně jsem našla nějaké ty sympatie k doktorovi, zato jeho sestra mi mnohdy lezla krkem. Vadilo mi jak se jednou chová jako dítě a podruhé přepne, chová se dospěle a až moc rozumně, i přestože se mnohdy jedná o její city. Z jejich rodiny jsem měla ráda nejvíce dědečka, jehož poblouznění dodalo sledování šmrnc. Postavy se, zde oproti jiné JK tvorbě, poměrně dost otevírají, říkají jak co cítí a necítí... nikdo nečeká na to až to ten druhý "náhodou" zjistí. Někdy tahle otevřenost a smysl jednat, je zde přehnaná. Měli by najít zlatý střed. /Komentář dále obsahuje SPOILER./ Už jsem si tak nějak zvykla, že vždy fandím opačně.. ale u této doramy mě to hodně bolelo. Detektiv Jang byl skvělý, ep. 07 byla ta nejkrásnější a zároveň svým závěrem ta nejhorší; ep 11 byla nejbolestivější, a vlastně se rovnou můžu přiznat, že jsem skoro celý seriál probrečela a soucítila se svým vyvoleným... ()

EsterH 

všechny recenze uživatele

Seriál podľa klasickej kórejskej šablóny: do úplne nemožného / chudobného / škaredého dievčaťa sa zaľúbia najmenej 2 muži a my čakáme, či si vyberie toho milého, či toho, ktorého od začiatku nenávidela, samozrejme je tam aj odpor rodiny...  aj keď to bolo poriadne klišé, boli tam aj pekné momenty - hlavne dokonalé prezlečenie za babičku, aj to, že sa hlavná dvojica v konečnom dôsledku vedela o všetkom porozprávať. OST sa mi tentoraz nepáčilo a liezlo mi na nervy neustále prdenie kolegu policistu. ()

Reklama

Reklama