Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Laila a David se budou brát a oba se moc těší, jen se trochu bojí toho, že se jejich rodiče zatím neznají. David pochází z bohaté rodiny, ale mezi Margret a Robertem to moc neklape, což David netuší. Margret bývala herečkou, ale komunisté ji donutili přestat hrát a ona se od té doby láduje prášky. Rodiče Laily jsou úplně jiní, Irene je porodní asistentka a Lutz je profesor na vysoké škole. Než rodiče Laily odjeli na svatbu, Irene se dozvěděla, že má nejspíš rakovinu prsu (výsledky budou po svatbě), a Lutz dostal vyhazov za plagiátorství. Nikdo ale o ničem neví, chtějí si to říct až po svatbě.

Laila naplánovala na první den aktivity, které by měly pomoct ke sblížení rodičů, ale Robert a Lutz do sebe pořád jen šijí. Vrcholem dne je, když se ze svatební koordinátorky vyklube bývalá přítelkyně Davida, se kterou navíc David Lailu podvedl. Laila se přes to nepřenesla a ještě v noci utekla. Následujícího dne se měla konat svatba, ale Robert a Irene všechny obvolali, že je svatba zrušená. Lutz měl obvolat catering a kapelu, ale místo toho volal svému bývalému asistentovi, který ho udal za opisování. David z domu odjel, aby hledal Lailu. Toho dne se manažerovi hotelu narodilo dítě, a tak se rodiče bývalých snoubenců rozhodli, že když už mají jídlo, pití a kapelu, náležitě si to užijí a dítě oslaví. Všichni čtyři se strašně opili a noc si skutečně užili. Irene se dokonce vyspala s Robertem. Mezi Lutzem a Margret také přeskočila jiskra. Ráno David a Laila našli opilé rodiče. David nakonec Lailu vypátral a o všem si popovídali. Oba se shodli, že se milují, ale že spolu být nemají. Pro Davida to ale stejně bylo krušné ráno, dozvěděl se totiž, že je adoptovaný a že se jeho rodiče budou nejspíš rozvádět. Ve finále to tedy moc dobře nedopadlo.

Hned v pondělí se Irene měla dozvědět výsledky testů a Lutz ji velmi překvapil, když přišel, aby ji podpořil. Lutz dokonce požádal Irene o ruku. Irene souhlasila a o rok později se konala svatba. Na svatbě vidíme, že Irene prochází chemoterapií, ale vypadá šťastně. Stejně tak vidíme, že se Margret a Robert nerozešli, i když si to Robert plánoval. Margret se ale probrala a k rozvodu nedošlo. Na svatbě jsou i Laila a David, každý si tam přivedl svého nového partnera. Takže na samotném konci filmu už lidé šťastní jsou. (TV Prima)

(více)

Hrají

Reklama

Reklama