Reklama

Reklama

Lovci duchů na ledové stopě

  • Německo Gespensterjäger (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Jedenáctiletý Tom je neustále pod tlakem své starší sestry. I ostatními vrstevníky je považován za zbabělce. Když se jednoho dne ve sklepě Tom setká se zeleným duchem, dostane obrovský šok. Ukáže se však, že je neškodný a velmi přátelský a že ho z jeho domu vyhnali zlí duchové. Začíná dobrodružná cesta dvou zvláštních kamarádů… (Česká televize)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (3)

Tongo 

všechny recenze uživatele

Koukal jsem se na to až do konce , no a za mě to není žádná hrůza , i když tam je v tomhle filmu spoustu chyb a věcí, které já bych moc nemusel , tak je příběh dobrý a drží hlavně pohromadě . Avšak dvakrát bych se na to asi nedíval :) 3 hvězdy . ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Celkem fajn rodinný film, kde se mi líbili němečtí herci. No jo, já mám slabost pro Karoline Herfurth, která mě prostě dostane jen tím, že někde je. Tady měla strašnou roli, ale ten příběh celkově nebyl až tak zlý a byl tak nějak roztomilý, jak se dalo na rodinný film očekávat. Je to ke konci hodně průzračné, ale proč ne. ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Lovci duchů mají být rodinným filmem, v němž se Tom setkává prvně s duchem, který se z ničeho nic stane jeho kamarádem. A poznává tajnou organizaci, jež se zabývá duchy. Takže taková kombinace Krotitelů duchů a Flubbera. Tomu je totiž podobný právě zelený duch. Společně zažijí jisté dobrodružství, které ale působí nezáživně a především nevtipně. A hlavně ani moc originálně ačkoli se o to snaží seč mohou. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama