Reklama

Reklama

Barbora Poláková a David Koller: Sami

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Hudební
Česko, 2012, 3 min

Recenze (9)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jsme v prdeli, můžem si za to sami, jsme v prdeli, zvolili jsme je sami." Já si sice nejsem jist tím, že cinkání klíčema mělo smysl, ale pokud mají zpěváci názor, že Viktor Kožený, pandury, Mostecká uhelná, plzeňská práva, Opencard, Blanka či mafiánský systém politických stran jsou jen drobnou vadou na kráse, tak já jejich názor respektuji. Oni i já totiž chceme to samé, ale vidíme jinou cestu k cíli. To je nakonec jedno, protože tento song je skutečně trefný a mně na něm nejspíš vadí jen ta černobílost, protože černobílé vidění světa je značně zjednodušené. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Myšlienkovo skutočne super. Na Protestsong od Daniela Landu to nemá ani z ďaleka, ale na to, čo sa dnes v československej produkcii robí, je toto aspoň z hlavou a pätou. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Děsivě pravdivý text doplňuje možná až příliš minimalistický videoklip. Nicméně skladba samotná má neskutečnou sílu. Takhle nějak si představuji dobrý protestsong, který nezapomíná na uměleckou kvalitu hudby. (65%) ()

tatanapope 

všechny recenze uživatele

Velmi jednoduchá písníčka , která je spíš divadelně hudební podání toho , co si myslí o naší vládě a je to řekněme velmi trefné ()

Reklama

Reklama