Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

"Nenávisť môže priniesť iba zmätok mužovi, ktorý chce kontrolovať všetko a každého vo svojom okolí."
Pred pätnástimi rokmi záhadne zmizol mladý muž menom Jimmy Davis, blízky priateľ Bennyho Briggsa (James Franco). Jimmy bol naposledy videný na ranči Bennyho otca Scotta Briggsa (Robert Duvall), kde slovo láska bolo dávno pochované, ešte predtým, než Scott z domu vyhnal matku svojich troch synov a zároveň svoju ženu. Nebolo ľahké byť homosexuálom v meste plnom texaských hlupákov, a tak Benny z domova sám odišiel. Teraz, po pätnástich rokoch sa vracia kvôli rodinným záležitostiam, hlavne však preto, aby zistil bolestnú pravdu o náhlom zmiznutí svojho priateľa, ktorého prípad sa po dlhom čase opäť otvoril. (sochoking)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (10)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Pred pätnástimi rokmi záhadne zmizne chalanisko, ktorý mal chechtle mechtle so synom starého Duvalla a teraz, po tak dlhej dobe sa prípad otvorí, čo samozrejme začne piť krv Duvallovi, ktorý má pocit, že môže kontrolovať všetko a všetkých. Avšak ja mám pocit, že nejak nekontroloval o čom vlastne točí film, pretože na pozadí krimi príbehu sa načrtnú dalšie štyri iné témy a kedže k tým sa dedo už vôbec neobťažoval vrátiť, je to ešte celé zahalené rúškom tajomna, mystérie a megazáhadnosti. Občas som mal i pocit, že sú všetci pekne zhulení a iba si robia z diváka prču! Kto vie... Ale pozerateľné to je. Niektoré scénky, ako napríklad tá s Pedrom Alvarézom, boli čistý úlet. 65% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tohle musela být nuda už na papíře. Ono kdyby se na tu ohlodanou kost nabalila jiná svalovina a film se víc soustředil na pátrání a objasnění eventuálního zločinu, mohlo to být o něčem jiném. Ale film se soustředí především na rodiné lapálie konzervativního texaského rančera, který se pořá nemůže srovnat s homosexualitou svého syna. Do toho všeho je tu spousta zbytečných odboček, které celou věc neúměrně natahují občas až k nesnesení. Obsazení bylo dobré. Duvall nezklamal a líbila se mi i neokoukaná Angie Capeda. Ale herci to v tomto případě neměli šanci zachránit. 30% ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nějak jsem si nemohl pomoct, ale celou dobu jsem měl pocit, že Robert Duvall si napsal scénář, který se hodně podobal filmu "Soudce", pak si ho i zrežíroval, a aby toho nebylo málo, rovnou se hodil i do hlavní role. Pravda, není tak nabručený, nedá se mu ani vzít, že opět hraje skvěle, ale ten příběh mě prostě nedostal. Přitom na to potenciál měl. Ale opět vyhrálo klidné, mírné tempo. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Kriminálka, ktorej chýba napätie, nemôže nikdy zožať úspech. A nemôžem si pomôcť, tomuto napätie chýbalo v podstate počas celej dĺžky filmu. Na záver "šokujúce", v podstate úplne nepochopiteľné rozuzlenie chabej zápletky, ktorá začala už pred 15 rokmi. No a dejová línia nesmierne slabučká, v podstate celý celučký film len o tom istom. Pár dobrých dialógov, pekné texaské scenérie, ale inak asi nič, z čoho by som si povedal Waw. ()

bllm 

všechny recenze uživatele

A já jsem se na tenhle film těšila. Roberta Duvalla mám celkem ráda. Ale tak pitomej scénář, zbytečně překomplikovanej, zbytečný vedlejší zápletky a k tomu chvílema naprosto debilní dialogy. A to všechno korunujou stršlivý herecký výkony, v nichž vede policajtka, která je asi Duvallova neteř, a proto ji tam z protekce vzal. Navíc všichni příšrně huhňaj - texaskej akcent? Škoda, kdyby vyškrtli všechny ty mexikánce, drogy a jiný nesmysly a zaměřili se třeba na vztahy v rodině, vybrali lepší herce a kameramana, nemusel to bejt špatnej film. Jo a James Franko mi tam celou dobu připadal jako Pavel Liška s vylepšeným ksichtem. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama