Reklama

Reklama

Všemocný Batman: Zvířecí instinkty

  • USA Batman Unlimited: Animal Instincts
Trailer

Obsahy(1)

V Gothamu dojde k sérii bizarních zločinů, jejichž tajemství dokáže odhalit pouze jednička mezi detektivy – Batman! Stopy nevedou k nikomu menšímu než k Tučňákovi a jeho tlupě zabijáků se zvířecí podobou a vlastnostmi. Tahle zdivočelá banda, kam patří Silverback, Cheetah, Killer Croc a obří Muž-Netopýr, se v čele armády robotických masožravců zdá neporazitelná. Jenže Batman má vlastní plán a do boje vyšle hrdiny známé jako Green Arrow, Flash, Nightwing a Robin. Ve zbrusu novém animovaném dobrodružství z dílny DC Comics se tak stanete svědky zuřivého utkání v betonové džungli velkoměsta. Až skončí, budete chtít další! (Magic Box)

(více)

Recenze (19)

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Dobře zvolená sestava reků v kostýmech působí v žánru animáků jako živá voda. Tady jde však bohužel o jediné zásadnější pozitivum, jinak je nový Batman čistý průměr, byť řemeslně (bitky, animace, hudba) dobře provedený. Každopádně k boji proti Tučňákovi a jeho bratrstvu kočičí pracky se po zhlédnutí už nevrátíte - prostě jednohubka. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Batman se s pomocí Arrowa, Flashe, Nightwinga a Red Robina vypořádá s Penguinem a jeho partičkou zvířecích robotů a mutantů. Je to velmi dětsky laděná, jaksi futuristická verze Gothamu. Přijde-li na prcky, jsem rozhodně fandou BRAVE AND THE BOLD, tohle mě nijak extra netáhlo, hlášky a akční scénky vyšly často naprázdno a chvílema jsem se i nudil. Ale... být mi tak 10, žeru to. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Nejzásadnější věc, kterou je si třeba u tohohle Batmana uvědomit, je ta, že je tohle evidentně animák pro děti, tak jest, ne jinak. Ale, bohužel, ani s tímhle vědomím není film extra povedený a je poněkud přihlouplý (byť se tu konečně Batman jako temnej detektiv alespoň tváří), fajn je sestava hrdinů na pomezí první a druhé ligy, které titulnímu netopýru pomáhají (Nightwing, Zelenej šíp, Flash..) a stejně tak docela úhlednou bandičku zvířecích kreatur pod taktovkou Tučptáka, což mimo jiné zajišťuje, že plán padoucha nebude postavenej jen na přesdržkování (jinými slovy za něj přesdržkuje někdo jinej). Kdyby byl tohle závěrečnej díl sezóny nějakého dětského seriálu co běží v tv v sobotu před devátou, nedivil bych se. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Mno, patrilo by sa povedať, že tento Bat-animák, nepatrí medzi tie dospelejšie. Ja som to pochopil už hneď na začiatku keď nám predstavili nepriateľov. Inak som sa prekvapivo nenudil. Je to vydarené animačne a akčne, Batman a jeho kumpáni (Arrow, Flash, Nightwing a Red Robin) sú fajn, je to krátke a ma to tempo. Nič viac nič menej. Ako oddychovka na večer po robote, kde vidíte už len na jedno (alebo na pol) oka, celkom poteší. 70% - 3* ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Presne ten typ filmov, z ktorých si uťahoval posledný diel Batman: The Brave and the Bold. Ušité na mieru merchendisu od Mattelu vrátane troch absurdných kostýmov Batmana a hrozného loga, aby odlíšilo túto líniu hračiek od ostatných. Príbeh je absolútne nepodstatný a jeho účel je len predať čím viac rôznych hračiek. ()

jh666 

všechny recenze uživatele

Takový průměrný Batman s průměrným příběhem a průměrnou animací. Potěšil Green Arrow, který se v DC animácích zas tak neobjevuje. Navíc to neznásilňuje žádnou předlohu na rozdíl od třeba Batman vs. Robin. 60 % ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Batman, Flash, Green Arrow, Nightwing a Red Robin (ve své filmové premiéře) versus zločinecké zvířecí komando Killer Croc, Cheetah, Silverback, Manbat, Penguin a androidi. Pohodová akční oddychovka určená spíš dětem anebo mě po desáté hodině :-) ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Příjemný oldschool trochu připomínající staré dobré časy DCanimáků, ale celé je to očividně nízkorozpočtovější což vede ke zjednodušování jak v animaci, tak ve scénáři a dobré momenty se tak střídají s potupnýma chvilkama... Za mého oblíbeného Green Arrowa bych tam možná hodil i tu čtvrtou stár, ale zůstanu při zemi. ()

SG-1 

všechny recenze uživatele

"Kdo by tušil, že jsi z blízka ještě ošklivější. Ale ten zápach je horší. Kdy ses naposledy myl?" -Flash- ()

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

Slusny komiksovy pribeh v trochu pro Batmana netradicnim havu. Verze Unlimited mi byla doted neznama (existuje ale "JL Unlimited" serial) a neni to uplne muj salek kavy. Svet tohoto Gothamu je jakysi mix sci-fi sveta "Batman Beyond", ale s klasickymi postavami. To je nastesti na tom to nejlepsi a divak si uzije znamych superhrdinu - takova trochu oklestena Justice League sestava: krome Batmana je tu Red Robin, Green Arrow, Nightwing a Flash. Proti nim stoji nemene znama sebranka v cele s Penguinem, kteremu prisluhuji Killer Croc, Cheetah, Man-Bat (ten uz se objevil i v animaku "Son of Batman" [2014]) a novinkou je gorila Silverback. Navic jim pomahaji odolni zvireci androidi (vlk, tygr a netopyr). Pomerne bohaty ansambl postav funguje kupodivu dobre, kazda je slusne vyuzita, a i story tocici se kolem Penguinova mrakodrapu je zajimava. Jen je to zkratka atmosferou vice pro deti. Gotham je plny neonu a jaksi plechove futuristicky. Necekejte taky zadnou krev, podobne jako v "JLA Adventures: Trapped in Time" (2014). Ale chapu, ze i takove verze musi studio produkovat, protoze posledni filmy s JLA nebo dvojfilm s Damianem, Batmanovym synem, jsou pomerne brutalni kousky. Jistou vyhodou "Animal Instincts" animaku taky je, ze nenavazuje na zadne jine predchozi, takze se da zkouknout rovnou zpatra :) ()

Spacecore 

všechny recenze uživatele

Po posledních animácích, kde Batman čelil peripeteriím se svým rozmazleným frackem, jsem se konečně dočkal pořádného akčního, zábavného animáku s netopýrem a není divu proč, režíroval ho Butch Lukic, rešisér mnoha dílů kultovního seriálu Justie League (Unlimited). Žádné paralelní vesmíry, úchylné tajné spolky, ani neznámí padouši. Proti Batmanovi půjde sebranka klasických DCčkovských záporáků, konceptně seřazených jako tým zvířecích padouchů - Penguin, Cheetah, Killer Croc, Man-Bat a Silverback - což je nevídaná, zajímavá a fungující sestava. Batmanovi pomůžou Robin, Nightwing, Green Arrow a můj oblíbenec Flash. Hrdinové hláškují o 106, nakopávaj zadky a všechno je to akční, zábavné a clever. Animace je perfektní moderní se zachováním klasických DC animačních postupů. Obleky jsou new, šik, ale pořád takové jak mají být. Nemůžu si to vynachválit, protože kvalitních animáků od DC není nikdy dost (Marvel hodně zaostává za DC, co se týče animáků, má je slabý a málo). Zvířecí instinkt se povedl nad má očekávání. ()

DEMON 

všechny recenze uživatele

Je to urcene detskemu divakovi a je to jasne vidiet. Pribeh aj jednotlive sceny (ci uz akcne, alebo "dramaticke") su na urovni, ktora nas starsich neoslovi, minimalne nie pozitivne. Jednu hviezdicku davam za par momentov, ktore neboli vyslovene zle a za slusny ensamble na oboch stranach, takze si to mozu odtrpiet nie len priaznivci Batmana, Robina (ktory mal otrasny kostym), ci Nightwinga (ktory mal otrasny uces), ale napr. aj Green Arrowa (ktory mal otrasnu ciapku), ci Flasha (ktory mal otrasne napisanu postavu a dostaval od kazdeho vyprask). ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Poměrně zajímavý námět, je zde cítit aspoň trocha inovace. Jak píšou ostatní uživatelé tento film je zaměřen na mladší publikum, ale i přesto to nebylo špatné. Roboti a bitky s nimi se mi líbili a Tučňák perfektní jako obvykle. A zbytek zvířecí partičky taky nebyli k zahození. Hodnocení: 62/100. ()

mr.twizta 

všechny recenze uživatele

Prekvapivy ukrok smerem k Silver Age. Nenechte se zmast nazvem, tohle je regulerni tymovka jak vystrizena ze zazloutlych sesitu, navic s poradne absurdni zapletkou, ktera se toci - jasne, kolem zvirat. Neskodna podivana se zajimavymi designy nekterych hrdinu. KDO BY SE NA TO NEMEL DIVAT? Dospeli lide beze spetky naklonnosti ke komiksum. ()

spawnxp 

všechny recenze uživatele

Jeden z lepších (ne nejlepších) Batmanů. Jak tady už padlo, je to hodně dětský ale až tak to nevadí, cílová skupina je jasná. Akce slušná, animace taky, hlášek moc neni a Flash je nějakej pomalej. Koukatelný, dobrá zábava. ()

cartyci 

všechny recenze uživatele

DC sa mi zdá,že ťahajú sa po priemernej šnúre.Zlé to nebolo.Green Arorw ,Nightwing a Robin, v neposlednom rade Flash ktorého som si celkom obľúbil.Chýbalo tomu trošku viac gradácie . ()

Reklama

Reklama