Reklama

Reklama

Žaneta Show

(pořad)
Talk-show
Česko, 2015, 60 min

Účinkují:

Žaneta Slámová

Obsahy(1)

Témata, o kterých se bojíte mluvit, s těmi, kteří se nebojí říct nahlas a otevřeně svoji pravdu. Konfrontační pořad plný emocí, jaký tady ještě nebyl.
Žaneta Show, to jsou šokující životní příběhy lidí, s nimiž se osud nemazlil i těch, kteří si život na periferii společnosti vybrali sami. Žaneta Show v jeden okamžik spojí osoby s podobným osudem s těmi, jejich životy a názory se diametrálně odlišují. Talkshow plnou emotivních přiznání kočíruje Žaneta Muchová. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (8)

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

Jedno se TV Barrandov musí nechat.. Dokáže vyplnit díry na televizním trhu, když třeba takové novácké Áčko už dávno zapadalo prachem.. Co vlastně na tom, že myslící divák se po takto chybějících záležitostech vůbec neshání ?? Co na tom, že nikomu nechybí ?? Tak tady to máte a klidně mlaťte hlavou o stůl !! Bez ohledu na tyto skutečnosti však Žaneta Show nesplňuje ani primární řemeslná kritéria, aby ji vůbec bylo možno brát vážně, počínaje jalovou moderáterkou Žanetou Muchovou, kterou nikdo nezná, protože zprávy na téhle stanici stejně nikdo nesleduje, bez kouska charismatu, vtipu, přehledu či špetky empatie, přes výběr témat - Sorry, ale jméno Iveta Bartošová nemůžu už ani slyšet, když navíc tohle bulvární zlaté dno nemá s tématy, která Barrandov avizoval, společného opravdu zhola nic !! - vlastně až po jednoznačně dramaturgicky nezvládnutý celkový koncept odpudivě neobjektivního pořadu.. Co mě však děsí nejvíc ?? Zcela jistě ten smutný fakt, že kdykoliv si jeden začne myslet, že prakticky libovolný barrandovský pořad leží až na samém dně televizní žumpy, která - Ano, dnes už znám odpověď, když v případě (B)Lejt Night Show jsem ještě optimisticky váhal !! - vlastně ani žádné dno nemá, ta parta kolem slizkého řiťolezce Cibulky se znovu zpotí a přijde s ještě větší, diváka urážející sračkou.. ()

Ydrosten odpad!

všechny recenze uživatele

Partnerka na to přepla náhodou a už nepřepla zpět, takže jsem se na to s ní díval. Řekl bych že naposledy. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

TV Barrandov se snaží doplnit si mezery ve svém programovém harmonogramu, ale mouchy stále ne(vy)chytal. Ulovil však jednu Žanetu Muchovou. Copak o to, holčina je to mrdatelná, ale svlažit péro v její podvečerní talkshow se mně nechce. Stanice zařadila svoji "pecku" na poměrně netradiční čas. Proti Žandě jdou atraktivní konkurenti, a tak holka musí sahat k zajímavým tématům, které však působí unyle, uhlazeně a polovičatě. Zaměření na kontroverzní témata, respektive látku, která nemá na obrazovkách zastoupení, to mohl být dobrý nápad, kdyby se však realizoval poněkud méně přihlouple, což není žádné velké překvapení, vzhledem k denní programové barrandovské skladbě, která mele samé odpadní sračky, které už snad nechtěli ani na minoritních tv stanicích, včetně těch s náboženským, "šlágrovským" a jiným zaměřením. Hned po zapnutí, krátce po 19. hod., do vás udeří tzv. odpadní dojem. Najednou máte pocit, že na vás vyskočil jakýsi hybrid Tv Joj, který byl za dvě koruny české licenčně prodán maníkům z Barrandova. Ti dostali jasný pokyn od programového ředitele, aby hledali v kalendářích vhodné ženské jméno, které poslouží jako hlavní název talkshow. Vedení trvalo na tom, že moderátorem pořadu bude žena, neboť navrhované "Kvído Show" nebo "Evžen Show" nenaplní cíl ve sledovanosti. Z původní "Aranka Show" se ve finální fázi přešlo na sofistikovanější Žaneta Show. Programový ředitel po nezbytném vyprstění moderátorky usoudil, že si useknout prsty nemusí, na rozdíl od kofolové Aranky, na kterou ani Savo nestačilo. Název tedy máme a co dál? Architekt se s vymýšlením scény moc nepředřel. Máme tady lacinou variantu interiérů tv stanic, na které se nikdo nedívá. Studio je nevzhledné, témata asi nikoho neohromí, protože je to ještě ke všemu podáváno typicky nevzrušivou formou a moderátorka má komunikační přednosti, ale přesto není nijak osobitá. Ve výsledku se jedná o zbytečný pořad, který si pár svých příznivců, respektive hrstku, najde, ale to bude (možná) zásluhou sympatické průvodkyně, nikoliv formou ani obsahem. 20% ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama