Reklama

Reklama

Wildlife Crossing!

  • Česko Pozor, zvěř! (festivalový název)
Krátkometrážní / Animovaný / Komedie
Česko, 2015, 6 min

Obsahy(1)

Příběh o lásce dvou hlemýžďů, kteří musí překonat nástrahy tvrdé reality, jež je odděluje. Tou realitou je silnice uprostřed krajiny. Hlemýžď sice nemůže zastavit dopravu, nicméně nebezpečí z projíždějících aut jej také nezastaví. Aby se dostal za svou milou, musí přejít silnici. (Zlín Film Festival)

Recenze (3)

Hurikan_mdx 

všechny recenze uživatele

Zajímavý příběh o tom, že být šnekem je vážně na nic. Obzvlášť pokud vás od vaší šnečice dělí celá silnice, která nejspíš vede přímo z továrny na VW Brouky 3. generace. Líbivá animace i žáby parazitující na jedoucích vozech vás dovedou až ke šťastném u konci. A věřte nebo ne i moucha dokáže ukázat, zač je toho loket. http://vimeo.com/119054553 ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Tenhle film nemá duši a působí hrozně sterilně - animace sice dobrá, ale se zoufale tuctovým cgi, příběhem, u kterého máte poct, že jste ho viděli asi tisíckrát a tak nějak z toho mám dojem, že spíš než funkční film, chtěli autoři vytvořit ukázku svého know how. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Wildlife Crossing! coby adrenalinová šnečí romantika postrádá - navzdory chytlavému námětu - akci a humor, který bych od podobné animované jednohubky očekával, a ve výsledku to působí skoro tak, jako by se tvůrci ani nesnažili diváka pobavit či jakkoli překvapit. ()

Reklama

Reklama