Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jackie Kallenová nebojuje pro slávu. Bojuje za respekt. Film "Ring volný", natočený podle skutečné události, představuje Meg Ryan jako odvážnou a skoro drzou manažerku boxu, která se snaží z obyčejného chlapíka Luthera Shawa udělat světového profesionálního boxera se "smrtícím" úderem. Jackie chce pomoci Shawovi dostat se do soutěže číslo jedna, a tak přemluví zkušeného trenéra Felixe Reynoldse, aby zanechal odpočinku a začal znovu pracovat. Než však trojice uskuteční svůj velký sen o účasti na šampionátu, nejdříve musí zjistit, jak se v ringu i mimo něj pohybovat. Nejde o to, jak hluboko padneš. Důležitější je vstát a tvrdě bojovat dál. RING JE VOLNÝ! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (67)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Boxerská tuctovka, jakých jsou desítky. Tato se z té dlouhé řady snaží vyčlenit alespoň nahou Meg Ryan. Ono co jí také zbývá, když ve své roli je opravdu trapná. Všechna klišé zde najdete v míře vrchovaté a jako bonus i tragickou režii, které je i při boxérských zápasech statická až hrůza. Snímek, který za obětování 106 minut vašeho života nestojí. ()

kobejn 

všechny recenze uživatele

Ten film mohl bejt vlastně skvělej, kdyby se něco nezvrtlo asi tak po půlce...najednou sem z toho, co bylo oukej, začal cítit že tam něco nesedí, že tam je něco navíc...to něco je asi zbytečně naroubovanej "dramatickej konflikt". škoda, moch to bejt mnohem lepší film, kdyby z toho dutton nechtěl udělat za každou cenu moralitu o tom, jak sou lidi v zákulisí boxu prohnilý...zbytečně tam cpal tydle klišé, který tomu filmu uškodili...jinak meg ryan i omar epps byli naprostou v pohodě, ale kdo dost prudil byl "My frend Mank", tomu ta role drsnýho mafiána fakt nesedla...ale nejslabší bylo to, co by mělo být nejsilnější - samotnej finální match o wbc titul, doprdele, to to musel dutton takhle odfláknout!? Copak takhle vypadá titulovej zápas o mistra světa??? Fuck! To vypadalo spíš jak nějakej druhořadej zápas někde off the hbo...takhle fakt real profi fight does not look! Takže typicky pokaženej film, kterej mohl bejt much much better...škoda, protože jinak to byl docela pěknej film. ()

Reklama

Santino7 

všechny recenze uživatele

Tento film ani zďaleka nie je taký známy ako iné snímky o boxe (Rocky, Million Dollar Baby, Raging Bull atď...), rozpočtom sa im tiež určite nemohol rovnať, nespolieha sa ani veľké herecké hviezdy (Meg Ryan v hlavnej úlohe je odvážny ťah, keďže ide o viacmenej priemernú herečku, to isté Omar Epps, ktorý je pre mňa známy hlavne zo seriálu Dr. House). Napriek tomu však dokáže zaujať svojim príbehom, aj keď po pravde to nie je nič originálne - klasický príbeh z ringu "zdola hore", s hlavným účelom motivovať. Netočí sa to však celé len o samotnom boxerovi, hlavnou postavou je totiž jeho manažérka, ktorá sa ho snaží dostať na vrchol a sama túži po sláve. Takže suma sumárum, tento film ani nešokuje ale ani neurazí, je to taký šedý priemer. Poteší asi hlavne fanúšikov snímkov o tomto športe. 60% ()

El-Barto 

všechny recenze uživatele

Mě to zase nepřišlo jako taková tragédie, jen jako nenáročná podívaná, na kterou člověk rychle a bezbolestně zapomene. Jen pravda, že ničím extra nevyčnívá, ale aspoň průměrné kvality má. Moc se mi líbila Meg Ryan a hlavně Tony "Monk" Shalhoub, kterému podle mě tahle slizká role překvapivě sedla a rozhodně měl dostat víc prostoru. Nějaké napětí, emoce nebo postupné oddalování se manažerky od boxera chybí úplně a asi nejhorší je hudební doprovod, jak z nějakého romantického béčka. Celkem to je tak na 5/10. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele

Meg Ryan bojuje za svoj sen päsťami Omara Eppsa. Boxerský film zvláštny tým, že sa v tomto prostredí musí presadiť žena-manažérka spolu so svojím boxerom. Vôbec jej nechýba guráž, dokonca musí krotiť svoje hviezdne maniere. Meg Ryan, ako aj Omar Epps a Tony Shalhoub túto klasickú športovú drámu podržali hviezdnymi výkonmi. Vrcholom filmu je samozrejme finálový zápas, kde outsider musí ísť so svojimi silami nadoraz, aby ukázal, čo v ňom skutočne je. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (2)

  • Aby lepšie pochopila šport, brala Meg Ryan kvôli úlohe Jackie Kallen tri týždne lekcie boxu. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama