Reklama

Reklama

Hvězdy zastavárny Jižní Afrika

(pořad)
  • Jihoafrická republika Pawn Stars SA
Reality-TV
Jihoafrická republika, 2014, 25 min

Obsahy(1)

Hvězdy zastavárny JA, odehrávající se v Johannesburgu, městě zlata, otevírají dveře zastavárny Cash Inn, kde její majitel Roy Peretz, jeho kolegové Eytan a Liel a asistentky Irene a Solly vítají zákazníky všech profesí, kteří se sem hrnou, aby prodali nebo zastavili bláznivé, nepravděpodobné, nebo komické věci. Bohatá a rozmanitá kultura Jižní Afriky je truhlicí fascinujících artefaktů z minulosti i současnosti, od silných aut po vojenské předměty, které denně zaplavují zastavárnu. Ať je to starožitná lovecká výstroj Khoi-San, mince z Búrské války, nebo Pontiac Firebird, všechno má svůj příběh a svou cenu. Roy a jeho kolektiv smlouvají se zákazníky o nejlepší cenu, s čímž jim pomáhají odborníci na starožitnosti a populární kulturu. Zákulisní lumpárny osazenstva zastavárny, spolu s historií nespočetných artefaktů tvoří poutavou a zábavnou výpravu za ukrytými klenoty této země. Hvězdy zastavárny JA zaručují jen jedno - očekávejte neočekávané! (History Channel)

(více)

Recenze (2)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tak nám History HD navařil více omáčky z již jednou dobrého guláše. Po Hvězdách zastavárny LA, Cajunu a Hvězdách GB tu máme Jižní Afriku. Proč ne. Je to jiná oblast, tudíž jiní lidé a jiné zboží. Ale přeci jen, už toho bylo docela dost. Co bude příště? Indie, Austrálie? Tři vojenské bůrské dalekohledy. * * * ()

p.a.douch 

všechny recenze uživatele

Další odnož seriálu History Chanel "Hvězdy zastavárny / Pawn Stars" tentokrát z Johannesburgu v Jižní Africe. Sestava jiná, věci jiné, ale zábava původního seriálu nedosahuje. Je to sice lepší než z Velké Británie, ale to bude zastavovanými věcmi, které jsou někdy velmi zajímavé. Je viděl, že původní nápad nelze recyklovat donekonečna - toto vydrželo jen jednu sezónu. ()

Reklama

Reklama