Reklama

Reklama

Šest směšných

  • USA The Ridiculous 6
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tommy, zvaný "bílý nůž", si žije se svojí vyvolenou "kouřící liškou" poklidně mezi Apači, kteří ho po smrti jeho matky vychovali. Jednoho dne se objeví jeho skutečný otec, legendární šéf bandy desperátů Frank, a chce Tommymu penězi vynahradit ztracené roky bez otce. O peníze ale stojí i Frankovi staří kumpáni, a tak ho unesou. Tommy se proto vydává po jejich stopách společně s nevlastními bratry, kteří o sobě vzájemně vůbec netušili. Doufá, že společně se jim podaří otce z rukou bandy zločinců zachránit. (Rakosnicek77)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (143)

juta 

všechny recenze uživatele

Do čeho se pustí Frank Coraci společně s Adamem Sandlerem, to jim vždycky vyjde. Tahle dvojka dokáže udělat z filmu tu pravou komedii, u které se stoprocentně zasmějete opravdu z plných plic a nesčetněkrát. Velmi chytrý příběh, ve kterém nenajdete jedinou chybičku, parta těch nejlepších herců kolem Sandlera (nejvíc se mi líbila postava Taylora Lautnera) a díky tomu může být i westernový film velmi zábavný. ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Propadák jako bejk. Plejáda legend, která nefunguje ani ze třetiny tak, jak se celek snaží. Vtipných momentů bylo opravdu jen pár a to je dost smutné, protože se film snaží být hodně bláznivou komedií, kdy ale humor vážně nebaví, naopak je trapný, až smutný. Tolik známých obličejů a k ničemu to nevede. Pár světlých míst to už zachraňuje jen z malé části. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

to se takhle jednou Adam Sandler probudil a rozhodnul se,že si spolu s kamarády natočí jen tak ze srandy western.Vzal tedy svojí partu z větší části známou z Machrů,přidal Nolteho,Treja,Turturra a další a spolu s dalším kámošem Coracim se to jal spáchat...no a ono mu to nakonec celkem vyšlo.Jasně je to pořád neuvěřitelně stupidní zábava,kterou i přes hvězdné obsazení (kterému překvapivě kraluje dementní Lautner) hodně sráží fakt,že na jeden super gag připadne 5 takových,kde podobně jako v Zohanovi jede Sandler až zbytečně na krev,ale já se nakonec víc bavil než nudil.Ve výsledku rozhodně menší průser než třeba Pixely...60% ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Zápletka by snad utáhla i regulérní western, teď do ní akorát Sandler a spol. nasázeli jednu srandu, absurditu či pošetilost za druhou. Naštěstí celkem semknutě a s jistými hranicemi konstantní dementní zábavnosti (ani s hnusně fekálními sranci to nepřehnali). Hlavně se sešla libová titulní partička 6, z nichž každý se chopil šance předvést svou zvláštní schopnost. Mohlo se však krátit, zejména ve druhé polovině už dostavníku často padali koně. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Červenák mi zasa raz zobral slová z huby, keď v komentári k novým Greeswoldovcom, písal o dileme medzi odporom k fekálnemu humoru a smiechom až po záverečné titulky. Tam som išiel nakoniec na tú nižšiu možnosť (pomohla aj odpudivá plastika Beverly Di.), tu si raz urobím radosť. Raz za čas môžem šupnúť tri hviezdy aj takejto blbostičke. Fekálov je tu niekoľko (chudák Buscemi) a .. proste je to sranda. Či už je blbší Sandler ako indián, alebo Schneider ako mexičan, či totalne zhovadilý klokan z Twilightu, aj za nich a hlavne za tú scénku s pokerom. Vanilla Ice ma dostal :) ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Na konci filmu následuje ještě krátká scéna z filmu. (ben666)
  • Na začátku natáčení se proti filmu postavil asi tucet herců, amerických indiánů, kteří po slovní konfrontaci s produkčními odešli z natáčení a vydali prohlášení, ve kterém uvedli, že protestují proti jménům, které Adam Sandler zvolil pro některé postavy (např. "Wears No Bra" a "Beaver Breath"), protože podle nich postrádají respekt vůči indiánským ženám a ženám vůbec. (kriplozoik)

Související novinky

Sandler prodloužil s Netflixem

Sandler prodloužil s Netflixem

01.02.2020

2 miliardy hodin. Tolik času lidé strávili s filmy Adama Sandlera na Netflixu od premiéry The Ridiculous 6. Nejpopulárnějším z jeho snímků na streamovací službě byla jednoznačně komedie Murder… (více)

Reklama

Reklama