Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tommy, zvaný "bílý nůž", si žije se svojí vyvolenou "kouřící liškou" poklidně mezi Apači, kteří ho po smrti jeho matky vychovali. Jednoho dne se objeví jeho skutečný otec, legendární šéf bandy desperátů Frank, a chce Tommymu penězi vynahradit ztracené roky bez otce. O peníze ale stojí i Frankovi staří kumpáni, a tak ho unesou. Tommy se proto vydává po jejich stopách společně s nevlastními bratry, kteří o sobě vzájemně vůbec netušili. Doufá, že společně se jim podaří otce z rukou bandy zločinců zachránit. (Rakosnicek77)

(více)

Recenze (143)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Já mám z posledních filmů Adama Sandlera dojem, že to s ním jde dolů. Tady mně to vysloveně připomíná parní válec, narveme tam humoru co to jen jde a někde se to chytne a někde to bude trapný. Za mě asi vede šibenice a oko s oční pointa na konci. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Klasickej střelenej Adam Sandler. Kluci z jeho party si chtěli udělat parodii na westerny a tak se do toho chopili prostě po svým. Výběr herců bych třeba řekl, že je totálně super. Horší je to ale s vtipem. Normálně Adama snesu úplně na pohodu. Mám ho rád, takže s tím problém není. Horší je to ale v tom, že tady ten vtip je prostě mnohdy nechci říct zbytečně moc, ale spěje to k neskutečný trapnosti...a to i přesto, že Adama mám normálně rád. Kluci chtěli bejt za každou cenu děsně cool a bourat všechny ty westernový kliše, a tak to sypou jak z rukávu. Dvě hodiny jsou ale na takový film zatraceně moc. Abych ale nebyl jenom kritický, tak pár scén tu přeci jen stojí za zmínku. Nejvíce jsem se pobavil asi u Steve Buscemiho. U něj to bylo tak krásně nekorektní, že si to z jeho strany nešlo neužít. Pokud ale chcete lepší parodii na westerny, tak zkuste Manituovu botu, tu si doteď jednou za čas pouštím. A to už také o něčem svědčí. ()

Toren 

všechny recenze uživatele

Slušné herecké obsazení a tááák totálně promarněný scénář. Je to kanodáda random gagů, kdy se jednou za čas nějakej uchytí ale Sandler tlačí šíleně na pilu. Nějak mi přijde, že to jako urputnou westernovou parodii neplánoval. Chjo, kde jsou časy Kliku či Trestné lavice? ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $60miliónov║ počiatočný nápad na uletený western nemusel byť zlý, len je to také laxné prevedenie, ktoré až tak nechytí /40%/ ()

tron 

všechny recenze uživatele

Dvojhodinová westernová komédia, ktorá ma ani raz nerozosmiala (a to nepatrím do fanklubu „nenáviďme, unesme a spoločnými silami zabime Adama Sandlera“). Vulgárne, oplzlé a ani vyložene nechutné vtipy mi nevadia, ak sú dobre spracované, ale tu som sa 120 minút nudil a občas to bolo prerušené matným úsmevom a zablúdeným úškrnom. Najviac ma štvalo neurobenie running gagu z indiánskeho chlapčeka, pri každej príležitosti tasiaceho tomahavk. Ale zoskupenie hercov vcelku silné (Lautner, Crews, Buscemi, Schneider, Trejo, Lautner, Garcia, Spade, Nolte, Zahn, Turturro, Lovitz, Swardson). P.S. – Nejde o paródiu na Sedem statočných. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Naprosta demence, ale z toho ranku, kdy se clovek proste musi smat od zacatku do konce. Fory jsou sice lehce nuceny, proste tu furt musi nejaky bejt, misty vtipnejsi, misty mimo, ale celkove tu je spousta zabavnejch scen. Pribeh nastesti funguje sam o sobe, neni to jen nejaka hloupa parodie, ale spis vtipne natocenej regulerni western. Je tu desna halda znamejch hercu ve vsemoznejch vedlejsich rolich, no a samozrejme banda super dementu v hlavni sestici, kdy Sandler je jeden z tech normalnejsich a treba takovyho Lautnera jsem ani nepoznal. Je to sice debilita na jedno skouknuti, ale ja se fakt bavil od zacatku az do konce, na vypnuti mozku idealni. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Propadák nepropadák, je tohle fajnová debilita pokud zrovna trefíte dobrou náladu. I když je tý armády hvězd škoda, pořád byla na tom filmu tím nejlepším - prostě jen sledovat jednotlivý oblíbený herce a trpět vesměs padesátiprocentní šedej průměr. Za $60 mega... (!) A Taylor Lautner se chudák asi posr*l :D ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Další Sandlerovka za mnou (viděla sem skoro všechny ale sem holt líná svině takže hodnocení dodám u ostatních někdy v budoucnu) tentokráte se nám Adam představil jako takovej bílej SuperVinnetou co si umí luxusně hrát s pytlem a ovládá i další mysteriozní shity (trs trávy vede) . No a cestou necestou za 50ti tácama na záchranu biologickýho fotra potkává další vyspělé spermie fotříkových radovánek a zjišťuje tak, že má pět bratrů. A že jsou povedený o tom žádná - Jeden mrdá s mulou, druhej s melounama, třetí hraje pérem na piáno, čtvrtej neumí mluvit a pátej může za smrt Lincolna. Takovou rodinu bych brala taky, protože s nima nuda určitě nehrozí. Nebo jo? Jak se to vezme...film má několik velmi povedených scének - věšení Džejkoba, poker face Schneidera, trs trávy v podání Ztracenýho nebo "omráčení" Keitela. Stejně tak má hromadu trapných scének - Ani piču neprozradím jen si je vytrpte jako já. Výsledkem je tak skrz naskrz průměrnej film, kterej dopadne tak, že si ho už v životě nepustím celej, ale určitý scény uvidím ještě hodněkrát. Jo a písnička u ohně je kurva chytlavá : Jupí jou jou jé, jupí jou jou jé ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Blanco Vousáto...pecka! Já holt tyhle Sandlerovo ujetiny můžu. Navíc když si díky Netflixu přitáhl prakticky celou sortu svých přátel, tedy sice vesměs druhořadých herců, ale tak nějak to k němu sedí. A objeví se i Hugo Reyes! :) ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Ano, nová sandlerovka naprosto suprová. Nemám výtku k žádné postavě. Každá role byla dokonalá. Nechápu vaše názory. Všechny bych vás nejradši polil studenou vodou. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Tahle Sanlerovka se mě docela trefila do nálady. Jistě není to žádná zábava pro intelektuály a těch debilit zde obsažených není zrovna nejmíň. Na druhou stranu western letos prožívá skvělé období a Sandlera na to napadlo po svém zareagovat. Ve scénáři si pro nás připravil dokonce i závěrečný zvrat jako blázen. Coraci natočil nejlepší film od Kliku. Tyhle filmy jsou prostě často o náhodě jak vám sednou. 9 z 10 nevýjde, ale právě ten jeden případ nastal. 55% ()

juta 

všechny recenze uživatele

Do čeho se pustí Frank Coraci společně s Adamem Sandlerem, to jim vždycky vyjde. Tahle dvojka dokáže udělat z filmu tu pravou komedii, u které se stoprocentně zasmějete opravdu z plných plic a nesčetněkrát. Velmi chytrý příběh, ve kterém nenajdete jedinou chybičku, parta těch nejlepších herců kolem Sandlera (nejvíc se mi líbila postava Taylora Lautnera) a díky tomu může být i westernový film velmi zábavný. ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Je to taková ptákovina, kde se střídaj vyloženě trapný momenty s několika, při kterejch jsem se opravdu gebil (třeba když se snažili oběsit Lautnera nebo když tam ve scéně s dalekohledem řádil Vanilla Ice jako Mark Twain). Adam Sandler je v tom filmu hrozně nudnej, ale ostatní členové jeho party to docela táhnou (hlavně již zmíněnej Taylor Lautner a Terry Crews). Občas mi to přišlo i takový trochu technicky nezvládnutý, některý scény působily dost lacině, ale jinak se na to dalo dívat, taková neškodná blbost. 60% ()

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Ač bych strašně rád dal o hvězdu navíc, prostě nemůžu, protože ikdyž je ve filmu suprová atmosféra, dost naprosto parádních gagů a srand a skvělá kamera, tak stejně si tvůrci prostě nemohli odpustit tuny trapných rádoby vtipů, což je veliká škoda. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Na počudovanie som sa celkom bavil. Bolo to hlúpe, absurdné, strelené... no humorne funkčné, a to je to hlavné. Sandlerovka, kde paradoxne práve Sandler hral tú najvážnejšiu postavu, divák sa tu zabaví skôr na jeho bratoch. Také postavičky len tak nevymyslíš. Lepší priemer. 65/100 ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Červenák mi zasa raz zobral slová z huby, keď v komentári k novým Greeswoldovcom, písal o dileme medzi odporom k fekálnemu humoru a smiechom až po záverečné titulky. Tam som išiel nakoniec na tú nižšiu možnosť (pomohla aj odpudivá plastika Beverly Di.), tu si raz urobím radosť. Raz za čas môžem šupnúť tri hviezdy aj takejto blbostičke. Fekálov je tu niekoľko (chudák Buscemi) a .. proste je to sranda. Či už je blbší Sandler ako indián, alebo Schneider ako mexičan, či totalne zhovadilý klokan z Twilightu, aj za nich a hlavne za tú scénku s pokerom. Vanilla Ice ma dostal :) ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Takovejch známejch xichtů a tak málo humoru (teda spíš vyčnívá ten dementnější nevtipnej humor). Velká škoda. ()

Související novinky

Sandler prodloužil s Netflixem

Sandler prodloužil s Netflixem

01.02.2020

2 miliardy hodin. Tolik času lidé strávili s filmy Adama Sandlera na Netflixu od premiéry The Ridiculous 6. Nejpopulárnějším z jeho snímků na streamovací službě byla jednoznačně komedie Murder… (více)

Reklama

Reklama