Reklama

Reklama

Paříž počká

  • USA Paris Can Wait (více)
Trailer 1

Anne se ve svém životě ocitla na křižovatce. Dlouhá léta je vdaná za úspěšného, ale nevšímavého filmového producenta. Obrat v jejím životě nastane, když se s obchodním partnerem svého manžela vydává autem z Cannes do Paříže. Plánovaná sedmihodinová jízda se mění v dvoudenní dobrodružství plné nečekaných odboček, dobrého jídla, vína, humoru a romantiky, které Anne dodá novou energii a radost ze života. (CinemArt)

(více)

Recenze (32)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Film vyvolává chuť se zbalit a odject do Francie a taky se dobře nažrat, ale film rozhodně nevyvolá žadnou emoci z příběhu. Mezi hlavními představiteli to absolutně nejiskří. Dialogy a příběh, to je jak kdyby se potkali nudný a nudnější. ()

troufalka 

všechny recenze uživatele

Když se místo obrazu kocháte rámem, je něco špatně. Loudavé tempo bez řílišných zvratů, sice krásnými kouty Francie, ale zato bez pointy. Chtělo by to přidat těch krásných míst a lehce okořenit humorem, pak by to byla příjemná road movie-odlehčovatčka nebo přidat akce a hloubky a bylo by to solidní drama. Tohel je možná road movie, ale komedie? ()

eileen 

všechny recenze uživatele

Proboha, co to bylo? Pustila jsem si to jako oddychovku po těžkém dni kvůli Baldwinovi a ten tam na začátku párkrát vzal telefon. Pak už se tam neobjevil, za to tam stále žvanil nějakej slizkej francouz a vypouštěl jedno moudro za druhým, pořád jsem čekala, co z toho vyleze a konec byl snad nejtrapnější. Naprosto ztracený čas, něco tak unylého jsem už dlouho neviděla. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Ústřední romantická postava je žena neurčitého věku. Film nás dále veze francouzskými reáliemi a postavami, které bychom ani netoužili potkat. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu se to tváří jako fajn konverzační romance, na druhou stranu jsem si ale říkal, že doufám, že do té Paříže dorazí co nejdříve, protože odrovnaný jsem z filmu rozhodně nebyl. Jako kdyby si Eleanor Coppola zamilovala Woodyho Allena a chtěla natočit něco v jeho duchu. Natočila, ale je to opravdu jen v tom duchu. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Nekonečné nudné tliachanie o ničom, popretkávané dobrým jedlom a vínom. Neviem, kto mal byť cielovka, ja zjavne nie. 1 z 5 ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

neskutečná žvanírna první půl hodinu jsem čekala kdy konečně začne nějaká akce a přestanou se cpát a jídlo komentovat po další čtvrt hodině jsem to přepla.Pobavila mě poznámka že nejlepší šneci jsou z Francie- vzpoměla jsem jak ještě nedávno lidé běhali s kýblema po loukách a sbírali je za pár chechtáků a hned je sběrny posílaly(ty šneky) už dobře proplacené dál.No nic.Nějak jsemve filmu nenašla avizovaný humor.Lane je milá a kultivovaná herečka ale jsem u ní byla na rozpacích jestli byla v pohodě. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Ono to není vůbec tak špatné, jak to ze začátku vypadá... Je sice fakt, že bylo lepší, kdyby jim bylo 25, ale zase nemusí být všechny filmy stejný... Prostě romantická road movie na francouzský způsob, jen netuším, proč dostal Alec Baldwin až tak málo prostoru...50% ()

hazaba 

všechny recenze uživatele

Opět jeden z těch milých nenápadných filmů, který se nedostane do širšího povědomí, protože se nejedná a) o přílišné drama, b) o komiks, c) o ztřeštěnou komedii. A je to škoda. Oba představitelé jsou úžasní - on snílkovský francouz milující jídlo a svádějící ženy, ona praktická američanka, snažící se co nejrychleji dostat z bodu a do bodu b. Na společné ceste se vzájemně obohatí... Kdo miluje jídlo, bude plesat nad servírovanými pokrmy, kdo miluje jemnou romantiku s náznaky flirtování a bez explicitních scén, bude spokojen... Jinými slovy je to milé, francouzské a... možná zapomenutelné, ale v danou chvíli člověka pohladí po duši. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Road movie pre milovníkov kvalitného (Francúzskeho) jedla a vína. O živote hlavných aktérov sa dozvieme len málo, no aj to stačí, aby sme o nich mali jasný obraz. D. Lane a A. Viard tvorí zaujímavú hereckú dvojicu. Osobné hodnotenie: 70% (***) ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Po všech směrech báječná a chutná jednohubka. Na cestě po Francii roztáhnuté na 90 minut celovečeráku nám ukazuje to nejkrásnější, nejlíbivější a nejchutnější. Od výborného vína, po skvostné lahůdky a sladké zákusky. Sice to na první pohled vypadá na takový neplánovaný road trip znuděné americké manželky jednoho obchodníka s romantickým Francouzem, po 15 minutách filmu se ale stejně soustředíte na ty krásné vjemy, co Vám film vypaluje do očí. A jako bonus je Diane Lane stále krásná a sympatická žena a její pomalu roztoucí a zajímavě se prohlubující vztah k Arnaudu Viardovi je líbivý jako francouzské víno. Filmově se nejedná o žádné veledílo, ale na dobrou náladu, třeba takhle před Vánoci, to je perfektní společník, po kterém máte 100 chutí vyrazit do Francie společně s Anne a Jacquem. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Oou. Roudmuví ?? Takže to je vo tom, jak si panička nechá hučet do kebule moudra tak dlouho, až se ucho utrhne. Nebo ? Dějově to je typická žabožroutská málovtipná komedie, hezký záběry, kydy vo ničem, pro milovníky francie je to fajn (mám na mysli Francii jako zem, ne jako vylízaný kundy), pro milovníky filmů který nic nepředaj, je to super. Mě to nebavilo, tomu slizskýmu úchylovi bych natrh prdel, tý kurwě vojel Zadek, a manžel by zasloužil nakopat do koulí. ()

J.McClane 

všechny recenze uživatele

Nespravedlivé hodnocení. Kdo má rád zemi Galského kohouta a její savoir vivre, jistě si film užije. Jen od něj nesmí očekávat drama (ve smyslu děje:) ()

mirkath1

všechny recenze uživatele

No-co na to říci-toho seladona bych už po té společné večeři kopla do zadku a dojela bych do Paříže vlakem. Nepřišel mi jako průvodce, ale blbec, co se vytahuje. Choval se k Anne jako k sedmileté a pořád shazoval Američany a vyzdvihoval Francouze. Žena po 20ti letém manželství se nechá oblbnout takovým šaškem? Tomu nevěřím, nejsme tak hloupé.Už po scéně. kdy bonzuje na manžela, bych mu vylila víno do xichtu a odešla třeba na stop. Nebudu hodnotit, protože jsem to vydržela sledovat jen 40minut a vzdala jsem to. Snímek zcela jistě pokračuje ve stejném duchu. ()

Sharleen 

všechny recenze uživatele

Ako sprievodca francúzskou kuchyňou spojený s cestopisom by to ešte ušlo, ako film slabé ako tretíkrát vyvarené vrecúško čaju. Pani Eleanor Coppola sa asi rozhodla natočiť svoj prvý film bez akejkoľvek dobrej rady od manžela. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Na první pohled už při čtení vlastně zaujme jméno v režisérském křesle.Ano,je to manželka slavného Francis Ford Coppola,kdy vlastně sledujeme její debut a vlastně i konec z filmového nebe.Film má neskutečnou sílu v hlavních rolích a krásná Diana Lane s Viardem si padnou neskutečně.Ta chemie je protkána celým filmem až do Paříže.Malinko se divím, že herec zrovna jako Arnaud Viard má vcelku málo filmů,jako svůdník bavil.Ano film se krčí spíše do provoněné Francie s  kulinářskou ambicí.Vůbec nevadí,že právě film se odehrává jen u žrádla a u toho,že tohle bylo už od dob Římánů.Alec Baldwin sice nevyužit,ale vůbec nevadí.Je to jinačí road movie,která nemá strhnout a má být svá.Prostě o jedné manželce,která svého manžela skoro nevidí a svůdníka francouzských poměrů,který se nejen vyzná v jídle a víně.75% ()

vasek.raul 

všechny recenze uživatele

Pokud chce někdo vidět cestopis o části Francie, tak nebude zklamán. Mělo by to být tedy spíše zařazeno do cestopisů než komedie/road movie... ()

Reklama

Reklama