Reklama

Reklama

Kmeny


Hooligans (E02)

(epizoda)
TV spot

Obsahy(1)

Dokumentární cyklus Kmeny, který mapuje současné městské subkultury, představuje druhý odvysílaný díl Hooligans. Kmen organizovaných radikálních fanoušků, který k fotbalu patří odjakživa. Jedni se bijí za svůj klub na hřišti, druzí pak v hledišti nebo na předem domluveném místě mimo stadion, kde si s chutí užívají svůj tzv. "třetí poločas". Spojuje je stejná vášeň: hrdost na klubové barvy, hájení tradice a kamarádství. Vazby na ostatní členy kmene bývají tak silné, že společně sdílejí jak radost z vítězství, tak i průšvihy. Projekt Kmeny vznikl v koprodukci studia Yinachi a České televize, partnery projektu jsou městské projekty BU2R a Jägermeister. Díl Hooligans odvysílá Česká televize, ke zhlédnutí bude také na kmeny.tv. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (104)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pred pár dňami som si pozrel diel z českého dokumentárneho cyklu "Kmeny", ktorý sa volal "Punk". Bol som z neho načisto sklamaný a rozčarovaný. Ku punkovej subkultúre mám veľmi blízko, takže tie nezmysly, čo som videl ma hodne nasrali. Teraz som si skusil kuknúť časť s názvom "Hooligans". Rád chodím na futbal medzi skalných Ultras, tým pádom mám kontakt a kamarátske vzťahy aj s radikálnymi chuligánmi. A poviem vám, že tento dokument je úplne mimo. Režisér Jiří Volek je poriadny vol. Natočil úplne zbytočnú, povrchnú, smiešnu, hlúpu sračku za ktorú by zaslúžil dostať poriadne po papuli. * ()

Hismael 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vůbec nevím co to bylo. Dokument to nebyl a v podstatě to nebylo ani o hooligans. Je to vlastně jen takový pohled na to, jakým způsobem dokážou být lidi dementní. Není tam žádný rozhovor, o ničem a nikom se nic nedozvíte. Jde pouze o natočení pár primitivních opilců jak si udělali výlet na fotbalový stadion. Jedna hvězda za kameru, která neni tak tragická, jako zbytek. ()

Reklama

kubilov 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Plzeň rád nemám a jejich rychlokvaškový fans ještě míň, to však ale není nijak zkreslujícím faktorem při posuzování tohoto pseudodokumentu od pochybného Jiřího Volka. Jediným odpustkem pro něj může být fakt, že ho do jiného kotle než do toho plzeňského nepustili, a tak druhý díl Kmenů vlastně není o žádných "hooligans", ale o prachsprostých plzeňských prasatech. ()

Zaitsev 

všechny recenze uživatele

Ale jo, pokud byl cílem tohoto "dokumentu" vykreslit ultra fanoušky jako totální loosery a v zásadě vypitý agresivní hovada, tak se to zadařilo na výbornou...já se bavil (s lehkým mrazením v zádech). Pokud tento dokument uvidí pracovník příslušného odboru sociální ochrany dětí, měl by si vážně promluvit s matkou (chlastáme si po odpolednech tvrdej) chlapce sedícího v autobuse, páč přesně platí, že "mravní vývoj chlapce je vážně ohrožen a do budoucna již značně narušen" = suchej dovnitř, mokrej ven..no doprdele, co to je?...toho kluka mi je líto. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V rámci zdravého rozumu jsem to ani nedokukal.. Volek si na začátku dal atmosférickyuměleckou chvilku aby předvedl, že umí zachytit hezký obraz a že není jeho vina, že se vám bude chtít z dalšího obsahu už jen a jen zvracet. Zatím (z toho co jsem viděl) první díl kmenů který opravdu vypovídá o dané subkultuře.. a výpověď je to vyčerpávající.. Osobně bych tady snad ani nic víc než tupost, mentální zaostalost, extrémní vulgárnost a nechutnost nečekal.. vejškrabek z absolutního dna žabích sraček..... Jako záznam je to dobrý a Volek zaslouží minimálně 4 stárs, že to ustál a hned první den s děsem v očích neutekl na psychiatrickou pohotovost.. Ten obsah je ale tak silná káva, že prostě reálně nemůžu hodnotit víc než jednou rudou... K tomu by mělo být varování ministerstva zdravotnictví jak na cigárkrabkách. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama