Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Plan 9 sa odohráva v malom mestečku Nilbog, ktoré si mimozemská civilizácia vystriehne ako cieľ jej novej invázie. Útočníci majú prepracovaný plán na to, ako ľudstvo poraziť jeho vlastnými zbraňami. Chystajú sa oživiť všetkých mŕtvych a vytvoriť z nich armádu s jediným cieľom: vykynožiť všetkých ľudských obyvateľov Zeme! Noc, počas ktorej na planéte pristanú, rozhodne o osude všetkých, ktorí na nej doteraz žili, mysliac si, že sú na vrchole potravinového reťazca... (Incantator)

(více)

Recenze (7)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Keď sa malé americké mestečko ocitne pod útokom mimozemšťanov, musia obyvatelia zahodiť všetku nenávisť a spojiť sily, aby zastavili nebezpečnú inváziu. - Toto sa velmi nepodarilo. Masky sú úplne slabé ale celé to pôsobí velmi amatérsky, čo bolo očividne zámerom, ale nefunguje to tak, ako by malo. Plusom sú celkom príjemné postavy a to, ako sa spoja v boji proti zlu, ale je to jeden z hororov, na ktoré divák velmi rýchlo zabudne. + herečka z June + herečka z I Spit on Your Grave + herečka z Almost Mercy ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Blbé až na porážku, no vtipné a pachatelé tohoto nezmyslu si na tom nezmysle nechali očividně záležeť. Aorta mi nedovolí ísť pod reces 3ku. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Nový Plan 9 není ramakem jak je hojně psáno. Jedná se o POCTU. A skládá jí hodně slušně. Nejedná se o nějaký hodně drahý film, taky jeho vydání mělo hodně problémů, ale režisér měl původní film rozhodně dost nakoukaný, odkazů je tu neuvěřitelně ať levnosti které byly dost u Ed Wooda vidět tak tady taky, tak je tu i dost odkazů u kterých se neví jestli jsou pravda či ne(šerif na sebe míří zbraní stejně jako v originále). Je tu ale i dost odkazů na jiné starší filmy, jako třeba Night of the living dead nebo Troll 2(městečko se jmenuje Nilbog:-)). Co film dělá lépe než originál jsou masky, docela hodně jich je velice slušných. Herci hrají strašně ale je tu i James "AVGN" Rolfe což potěší. Nicméně i přes prvních 45 minut nadšení jsem se začal nudit, film se často odehrává minimum místech a pár těch dialogů byly spíše nudné. Náhrada za Tora Johnsna a Belu Lugosiho nevím jestli měla být velká nebo jen takové mrknutí na diváka ale bylo to hodně nevkusné a špatné. Od filmu jsem moc nečekal i přes to že jsem na něj čekal od roku 2009! a taky nejsem zklamaný ale určitý pasáže byly spíše zoufalé a není to celkově film který bych si pustil znova. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Marně jsem čekal na to, že to bude tribut Woodovu filmu, ale tohle je opravdu jen takový rádoby remake v moderním podání, který se snaží o něco vtipného, ve skutečnosti však neuspěje v žádné rovině. Není to vtipné, není to zábavné, není to v podstatě nijaké a ani trochu nahoty to nezachrání. Možná i Ed Wood by byl zklamaný. ()

GameboyNES 

všechny recenze uživatele

Nooo, že bych s toho byl nějak odvařenej... Měl toj být "remake! či pocta Ediho Devítky, ale mě to spíš přišlo jako parodie lehce jen inspirovaná. Schválně jsem si ji před zhlédnutím opět pustil, aby mi nějaký vtípky a narážky neutekly. ()

Reklama

Reklama