Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nezbedný skřítek Orko nedopatřením přistane na Zemi v době Vánoc. He-man, She-ra a jejich přátelé vynaloží veškeré úsilí, aby Orka teleportovali zpět na Eternii, ale ten s sebou nezodpovědně přivede také dvě pozemské děti. Duch a atmosféra vánočních svátků, které děti obklopují, narušují rovnováhu dobra a zla, což zaktivizuje zlého vládce Hordaka a jeho pohůnky. (J.Connor)

(více)

Recenze (4)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Dabing Zera pro společnost Film a Video studio Praha bohužel udělal z tohoto speciálu totální frašku. Takže i kdyby člověk neřešil, že Skeletor je Kostroun, moc radosti by mu nezůstalo. Čili radím sáhnout v každém případě po originálu a i pak si každý bude muset vyřešit, jestli kouzlo vánoc patří do světa He-Mana a She-Ry, protože Masters of the Universe umějí být skvělou fantasy, ale duch vánoc fakt není tím pravím, čím by měl být Skeletor napraven a hlavně ty zbytečné děti v ohrožení... kdo se o ně prosí? Nakonec jediným kladem tohoto filmu je, že je to crossover mezi He-Manem a She-Rou, což je fajn, ale The Secret of the Sword byl mnohem lepší. ()

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Překlad jmen některých postav bych rozhodně přežil (mně Kostroun nepřijde vůbec zlý), ale je pravdou, že dabing tomu zejména u zmíněné postavy strašně ubírá, protože vyznívá až parodicky. Celkově mě překvapila velká míra infantility, žil jsem v domnění, že He-man bude trochu peprnější, ale je pravděpodobné, že za to může právě duch Vánoc. Někdy zas musím zkusit tu hranou verzi s Lundgrenem. ()

Reklama

Reklama