Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dan Přibáň se svou posádkou přilétá do australského Perthu. Postupně se vyrovnávají s rozporem mezi svou původní představou o luxusní Austrálii a realitou polního bydlení u krajánků. Seznamují se rovněž velmi intenzivně s australskými úřady, propadají beznaději ohledně úmorného vyřizování administrativy a čekání na vydání aut v přístavu. Po třech týdnech frustrací a zoufalství konečně mohou vyrazit, posádka nasedá – když v tom se zadře motorka. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Umejt tři auta wapkou trvá v Austrálii minimálně tejden." Byrokratické díly mne na trabantím cestování baví skoro nejvíc, ale tento se moc nepovedl. Neviděl jsem totiž ani jednoho byrokratického úředníka, pouze Dan komentoval jejich vzkazy a já jsem se trošku nudil s čekajícími posádkami. Být na místě já, tak bych líným Australanům patrně ujel i s kontejnerem, ale mám dojem, že by mě dojeli na kolech a ukázali mi pravou australskou gumoléčbu. Alespoň by ten díl dostal trochu šťávy, kterou museli dodat slovenští pankáči. Jinak mě samozřejmě pobavila rychlá smrt Malucha a Jawy, ale už se těším na divočinu. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příjemné rekreační pozastaveníčko v Perthu. Nekonečné dny nudy a ubíjející čekání na povolení na povolení na povolení. Na to, že do Austrálie byli kdysi dávno deportování zlodějové a vrazi, tak si to tam kluci za tu řádku let pěkně přestavěli. Nakonec se přeci jen posádka dočkala a v příštím díle už by se snad mělo konečně frčet. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ve všech doposud viděných trabantích výpravách mi počáteční rozhoupání před odjezdem a komplikace s byrokracií poměrně iritovaly, ale v australském seriálovém sestřihu se jde skoro ihned rovnou na věc, tudíž spokojenost je na místě už u 2. epizody. ()

Reklama

Reklama